Vil inspirere til meditasjon på fly

RO: British Airways ønsker å hjelpe de reisende med å slappe av under reisen med å innføre meditasjonsbrosjyrer- og filmer. Illustrasjonsfoto: British Airways
RO: British Airways ønsker å hjelpe de reisende med å slappe av under reisen med å innføre meditasjonsbrosjyrer- og filmer. Illustrasjonsfoto: British Airways

British Airways vil promotere meditasjonsteknikker på langdistanseflygninger for å fremme velvære blant sine passasjerer.

Det britiske flyselskapet har inngått et samarbeid med the Mindfulness Institute som skal inspirere passasjerer til å meditere om bord på flyvninger, for å slappe av, ifølge AFP Relaxnews.

Passasjerene skal få utdelt introduksjonsbrosjyrer med enkle meditasjonsteknikker, samtidig som det skal bli vist videosnutter om bord som skal hjelpe de reisende til å slappe av under flyturen. Det skal være en egen videosnutt for takeoff, underveis i flyvningen og landing.

Les også: SAS lar deg utforske luksuskabin hjemmefra

Meditasjonsprogrammet skal i første omgang prøves ut på ruten mellom San Fransisco og London.

– British Airways forsøker å maksimere flyopplevelsen for våre kunder, uansett hva de ønsker å gjøre om bord, slik at de både kan få jobbet, slappet av eller bli underholdt. Ved å introdusere mindfulness gir vi både passasjerer og ansatte muligheten til å være på topp, og klare for den neste delen av reisen, sier Sean Doyle, sjef for British Airways i USA, ifølge AFP Relaxnews.

Flyselskapet har det siste året innført flere ulike tiltak for å opptimalisere flyopplevelsen for sine kunder. Blant annet introduserte de i november musikk til maten, slik at de reisende får høre sanger som passer til måltidet de får servert.

Les mer: Vil gi deg musikk til flymaten

Personvernpolicy