Meny

Dette er verdens beste hoteller

VERDENS BESTE: Gili Lankanfushi på Maldivene er kåret til verdens beste hotell av TripAdvisors brukere. Foto: Foto: VFMPhotoImport/TripAdvisor
TripAdvisors brukere har kåret verdens beste hoteller i en rekke ulike kategorier. Vinnerne tar oss med til Thailand, Italia, Maldivene, England, Wales og Belize.

Planlegger du en romantisk ferie med kjæresten? En sporty tur med familien? Eller er alt du ønsker deg en uke der du kan bade i luksus?

TripAdvisors brukere har kåret verdens beste hotell i kategoriene «Beste hotell», «Beste småhotell», «Beste luksushotell», «Mest romantiske hotell», «Beste familiehotell», «Beste Bed&Breakfast», «Mest for pengene» og «Beste service».

Les også: De heteste reisemålene i 2015

Thailandsk hotell best i det meste

Det er hotellet The Place Luxury Boutique Villas i Ko Tao i Thailand som er den store vinneren i kåringen. Hotellet er det mest populære i kategoriene for luksushotell, romantisk hotell, små hoteller og beste service.

549 av 554 anmeldelser gir hotellet topp karakter med 5 av 5. De fem andre anmeldelsene gir hotellet 4 av 5 i karakter.

Les også: Preikestolen er verdens beste utsiktspunkt

Foto: TripAdvisorFoto: TripAdvisor


Verdens beste hotell

Selv om det thailandske luksushotellet i Ko Tao er best i flest kategorier, er det et annet hotell som stikker av med tittelen «Verdens beste hotell». Det er Gili Lankanfushi Maldives på Maldivene. I komfortable og vakre omgivelser kan du nyte paradis på jord på dette luksuriøse hotellet.

Blant hotellets 982 anmeldelser, er det mange som omtaler ferien sin på Gili Lankanfushi som den beste ferien noensinne. Ifølge TripAdvisors brukere, egner dette hotellet seg best for kjæreste- og ektepar, men det går også an å ta med seg familien hit.

Les også: I Norges minste hotell bor du der det skjer

Foto: VFMPhotoImport/TripAdvisorFoto: VFMPhotoImport/TripAdvisor


Verdens beste familiehotell

Drømmehotellet for en familie med barn, er Cavallino Bianco i Nord-Italia, skal vi tro TripAdvisors brukere. Hotellet ligger i Syd-Tyrol, like ved Dolomittene, og er kjent for å ha en stor mengde aktiviteter og arrangementer gjestene kan delta på.

Blant annet har hotellet en familievennlig spa-avdeling med svømmebasseng for barna, samt 1.200 kilometer med skiløyper like utenfor inngangsdøren.

Les også: TripAdvisor: Norges beste hoteller

Foto: Ollie O./TripAdvisorFoto: Ollie O./TripAdvisor


Her får du mest for pengene

Lawton Court Hotell i Wales blir kåret som det beste av de billigere alternativene blant verdens hoteller. Hotellet er av herskapelig, britisk standard, og ligger i naturskjønne omgivelser i Llandudno.

I området rundt ligger det blant annet historiske monumenter som et kongelig slott. Frokosttilbudet og vertsskapet får spesielt mye skryt blant kundene.

Les også: Dette er de mest sexy reisemålene

Foto: TripAdvisorFoto: TripAdvisor


Beste Bed&Breakfast

Verdens beste Bed&Breakfast befinner seg naturlig nok i England, det store hjemlandet for B&B. Millgate Bed&Breakfast ligger i den erkebritiske landsbyen Masham nord i England, et par timer fra Liverpool.

Bygningen har et veldig britisk preg, og er et koselig lite krypinn der du får servert te og scones ved ankomsten fra det vennlige paret som driver stedet.

Les også: Besøk hotellet før du er der

Foto: TripAdvisorFoto: TripAdvisor


Reise
Populært