Oppdaget et piano på en fjelltopp

Artikkelen fortsetter under annonsen

I naturskjønne omgivelser kan du nå spille piano på et utsiktspunkt i utkanten av Los Angeles. Hvordan pianoet har endt opp der, er det ingen som vet sikkert.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er som tatt ut av den mest klisjéfylte musikkvideoen du noen sinne har sett. På toppen av en fjelltopp med vind i håret, spiller tilfeldige turgåere piano i solnedgangen.

Torsdag ble det nemlig oppdaget at noen har plassert et piano på Topanga utsiktspunkt i utkanten av Los Angeles i USA. Oppdagelsen ble delt i sosiale medier, og siden det har det strømmet til med nysgjerrig natur- og musikkelskere som vil spille piano som en rockestjerne.

– Vi diskuterte om det kom til å være der, og når vi kom dit så var det det. Da ble vi enig om at vi måtte spille litt, sier Dominik Grabecz til Abc News.

Se også: Piano havnet i skogen på mystisk vis

Hvordan pianoet havnet på et så tilfeldig sted, er det ingen som vet med sikkerhet. En teori er at et band lot det stå igjen etter å ha spilt inn musikkvideo.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Hvor ellers hører du om et piano på toppen av et fjell? Jeg vet ikke hvordan man har fått det opp dit, eller hvem som gjorde det. Det er utrolig at de klarte å bære et piano så langt. På den siste delen er det også en ganske glatt bakke hvor det er lett å skli, sier turgåer Nick Herron til Abc News.

Dersom du er glad i å spille piano, er kanskje dette det nye turistmålet for deg. Gitt at pianoet får stå en stund til.