Meny

Magisk tog kommer til London

The Warner Bros. Studio utvider sin Harry Potter-attraksjon med den originale Galtvortekspressen som ble brukt i filmene, og en kopi av plattform 9 ¾.

I Storbritannias hovedstad kan du la deg forhekse i Harry Potters univers hvis du besøker The Warner Bros. Studio i Leavesden. Der kan du bli med bak kulissene og se hvordan de åtte magiske Harry Potter-filmene ble laget.

Rundturen på det gamle Harry Potter-settet har vært en populær attraksjon for unge og gamle fans siden den åpnet for publikum i mars 2012. Nå blir attraksjonen utvidet for første gang.

Les også: Magisk overnatting i London

– Viktig tilskudd

Tilskuddet er den røde Galtvortekspressen, som frakter nye og gamle elever tilbake til Galtvort etter en lang sommerferie. Toget som blir stilt ut i London er det samme toget som ble brukt i filmene om Harry Potter, et 78 år gammelt damplokomotiv som opprinnelig bærer navnet ‘Olton Hall.

– Galtvortekspressen er veldig viktig. For det første representerer det starten på hvert av eventyrene. I tillegg er det punktet der den magiske og den ikke-magiske verden møtes, sier skuespiller Mark Williams til Reuters.

Williams spiller faren til Ronny Wiltersen i Harry Potter-filmene, og er imponert over innsatsen som ligger bak den nye attraksjonen.

Les også: Åpner Harry Potter-temapark i Hollywood

Sitt om bord i magisk tog

Som besøkende kan du sitte om bord i toget der skuespillerne Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint satt, og se scener fra filmenes togturer utspille seg i vinduene.

Blant annet kan du se en sjokoladefrosk hoppe ut av vinduet, slik som i scenen fra den første filmen der Harry Potter og Ronny Wiltersen først ble venner.

Toget skal stå på et sett med togskinner og blåse damp på en tro kopi av den magiske plattformen 9 ¾.

Les også: J.K. Rowling kan ha avslørt ny Harry Potter-roman

Reise
Populært