Meny

Franske turister anholdt for nakenfotografering

FOR MYE: Dette bildet likte myndighetene i Kambodsja så dårlig at de arresterte de to mennene. Foto: Cambodia Expats Online
Nakenbildene ble en kostbar affære for de tre unge franskmennene som ble tatt med buksene nede utenfor et av verdens eldste hellige templer.

De tre franske mennene i 20-årene lettet på antrekket ved Angkor Archaeological Park, der det blant annet finnes en rekke gamle templer. Området står på UNESCOs verdensarvliste, og myndighetene i Kambodsja likte svært dårlig den franske lettkleddheten, skriver The Cambodia Herald.

Som bildene viser er det ikke annet enn to Europa-bleke bakdeler synlig, men de tre ble arrestert for å ta pornografiske bilder. De skal i avhør ha innrømmet forholdet, skriver avisen.

Påtalemyndighetene hevder på sin side bildene var ment til bruk i en kalender ment for videre publisering, sier aktor Koeut Sovannareth til AFP. Selv hevder de tre turistene at bildene kun var ment for privat bruk, og at pleier å ta slike bilder når de er verden rundt.

Les også: Britisk turist sendt ut av Sri Lanka på grunn av tatovering

Utvist

De tre er nå utvist fra Kambodsja og nektet innreise de neste fire årene skriver Cambodia Daily ifølge Daily Mail. Karene er også ilagt en bot på 160 pund, samt at de ble fratatt kamerautstyret sitt.

I april 2014 ble en britisk kvinne på tur på Sri Lanka beordret utvist fordi hun hadde en, etter myndighetenes smak, usmakelig tatovering av buddha på overrarmen.

Reise
Populært