Meny

– Dette er verdens mest romantiske reisemål

POPULÆRT: Venezia som en romantisk destinasjon har om mulig blitt enda mer populært etter at George Clooney giftet seg der i 2014. Foto: liseykina/shutterstock.com/AFP Relaxnews
Et luksusnettsted har kåret verdens ti mest romantiske reisemål. De vil sende deg på en rundtur til alle sammen.

Med februar kommer kjærlighetens dag, valentinsdagen. Mange vil benytte anledningen til å ta sine kjære med på en romantisk ferie. Kanskje en lang weekend i Paris eller Roma?

For det er i Italia og Frankrike vi finner flere av verdens mest romantiske reisemål, skal vi tro en spørreundersøkelse gjennomført av nettstedet VeryFirstTo.

Les også: Liten restaurant - stor romantikk

De har fått sine lesere til å stemme på det reisemålet de synes er det mest romantiske, og har satt opp resultatet i en topp ti-liste. Italia er en gjenganger, med hele tre destinasjoner på listen.

Ønsker du en romantisk utflukt ut av landet med din kjære, kan en av disse destinasjonene være noe for deg.

1. Venezia, Italia
2. Paris, Frankrike
3. Santorini, Hellas
4. Maldivene
5. Firenze, Italia
6. Kaunai, Hawaii
7. Roma, Italia
8. Saint Lucia, Karibia
9. Koh Samui, Thailand
10. St. Moritz, Sveits

Les også: Romantikk under havoverflaten

VeryFirstTo er et luksusnettsted kjent for å organisere ekstravagante og luksuriøse pakkereiser. For mange vil det være nok med en kjærestetur til et romantisk reisemål. VeryFirstTo vil imidlertid gi sine lesere hele pakken med de beste hotellene og restaurantene inkludert.

Over en periode på 30 dager vil de sende de som er villig til å betale på den ultimate kjærlighetsreisen, der de reisende besøker alle ti destinasjonene på listen.

Men med en prislapp på rundt 700.000 norske kroner, så holder det kanskje å ta med din kjære en tur på hytta eller ut på en fin restaurant?

Les også: Romantiske reiser

Reise
Populært