Meny

UD ber nordmenn i Paris om å være på vakt

UD ber nordmenn i Paris om å være på vakt
Utenriksdepartementet har oppdatert sin sikkerhetsinformasjonen om Paris, men advarer ikke nordmenn mot å reise dit tross den pågående terrorsituasjonen.

På UD sine nettsider for reiseråd anbefales reisende til den franske hovedstaden å være på vakt, men det er så langt ikke utstedt noe «offisielt reiseråd».

– Vi har derfor heller ikke advart mot å reise til Paris. Vi oppfordrer imidlertid norske borgere i Paris til å bruke sunn fornuft, holde seg oppdatert på mediebildet og følge anvisninger fra lokale myndigheter, uttaler Eskil Grendahl Sivertsen, kommunikasjonsrådgiver i Utenriksdepartementet, i en epost til Dinside.

På sine nettsider skriver UD blant annet følgende:

«Det er risiko for å bli rammet av terrorangrep de fleste steder i verden. Reisende bør være på vakt, og ta fornuftige forholdsregler.»

Både SAS og Norwegian opplyser til DinSide at de så langt ikke har merket spesiell pågang fra kunder som ønsker å endre sine Paris-billetter.

Her kan du lese råd og informasjon UD gir til nordmenn i Paris.

Reise
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus