Meny

Ferie på budsjett

15 reisemål som ikke blakker deg

BILLIG OG BRA: Flere og flere nordmenn oppdager at Istanbul er en fantastisk destinasjon om du skulle drømme om en storbyferie litt utenom det vanlige. FOTO: Wikimedia Commons
BILLIG OG BRA: Flere og flere nordmenn oppdager at Istanbul er en fantastisk destinasjon om du skulle drømme om en storbyferie litt utenom det vanlige. FOTO: Wikimedia Commons

Her får du mest for pengene.

Å, som vi elsker å reise og oppleve nye steder, andre kulturer, spennende mat , pulserende byliv eller sjelero på vakre strender. Hyppige flyavganger og stadig nye destinasjoner på menyen gjør at verden er blitt så mye mindre enn den en gang var.

Men det er ikke til å komme utenom at både ferieturer og storbyhelger kan gjøre stor skade på både sparekonto og kredittkort.

Flyreiser er - til tross for mange aktører om beinet - slett ikke gratis, spesielt om man skal ta med hele familien. Hotellovernattinger er dyrt, spesielt i de store byene, og alt annet man skal gjøre på ferien av både aktiviteter, sightseeing og mat og drikke koster også penger.

Men fortvil ikke.

Det finnes mange steder du kan reise til som slett ikke krever at du verken knuser sparegrisen eller må få forskudd på arv hos farmor.

Les også: Åtte av ti mener mat er viktig for valg av reisemål

Mest igjen for pengene

Hotell- og flynettstedet Trivago publiserte i 2014 sin oversikt over hvor man bør reise for å ha mest igjen for pengene, og hotellgiganten Hotels.com opererer med en årlig prisindex som viser hvor hotellrommene er både billigst og dyrest verden over, per dags dato.

Også eksperter fra både reisebyråkjeden Ticket.no og nettstedet Lavprisfly.no har gode råd å komme med om hjertet sier ja, men lommeboken roper nei når ferien skal bookes.

– Det er mange spennende byer som det er billig og bra å reise til, bekrefter Linn Larsen hos Ticket.no til Kvinneguiden.

– I Europa har vi byer som Krakow, Riga og Praha, som alle er enkle å komme seg til, kort reise og både shopping, mat og drikke er billig i forhold til priser vi er vant til fra andre populære destinasjoner.

TIPS: For deg som liker å skjemme deg selv bort med spa-behandlinger, anbefaler Larsen Riga, som de siste årene har blitt en kjent - men fortsatt svært rimelig - destinasjon for nettopp spa.

En annen by Larsen anbefaler når det gjelder valuta for pengene, er Istanbul.

– Denne byen klatrer i topplistene år etter år, og det er tydelig at mange reiseglade nordmenn har falt for nettopp Istanbul, forklarer reiseeksperten.

– Ikke bare er byen billig som feriedestinasjon for oss nordmenn, men den har også mye kulturelt å tilby. Flotte gater å shoppe i og fantastisk mat og drikke finner du også her.

Så hva venter du på? Her er noen av stedene du kan reise til når det rykker i reisefoten, men lommeboken skriker om nåde:

Les også: I disse byene er det billigere med hotell enn Airbnb

(Saken fortsetter under)

SPAFERIE: Drømmer du om å bli skjemt bort, men har litt stram økonomi? Da er Riga svaret på dine drømmer. Foto: Colourbox.com
SPAFERIE: Drømmer du om å bli skjemt bort, men har litt stram økonomi? Da er Riga svaret på dine drømmer. Foto: Colourbox.com

Øst-Europa

De siste årene har nordmenn virkelig oppdaget alt det fantastiske som Øst-Europa har å by på. Her finnes eldgamle byer, fantastisk arkitektur, nydelig mat og best av alt: Priser du kommer til å juble over når regningen kommer.

– Om vi tar utgangspunkt i de 50 mest populære byene i Europa på Trivago, så ser vi at de absolutt billigste befinner seg i Øst-Europa - og - litt lenger ned på listen - også Spania, forklarer Kristin Jacobsen hos Trivago.no til Kvinneguiden.

– Byer som Warszawa og Bukarest ligger ifølge vår egen hotellprisindeks høyt oppe på listen over billigste hotellovernattinger.

Her er noen av stedene i Øst-Europa som garantert vil svare til forventingene - både for hjertet, ganen og lommeboken:

1. Poznań, Polen

Poznán er en gammel historisk by, som faktisk også var Polens første offisielle hovedstad. Poznán både en multikulturell og pulserende by, som er godt kjent for både uteliv, museer og mange nærliggende attraksjoner.

På sommertid arrangeres mange festivaler, konserter og utekinoforestillinger i de mange parkene i byen.

Her sjekker du inn:

Hotel NH Poznán

2. Lviv, Ukraina

Lviv regnes per i skrivende stund som et av Ukrainas kulturelle hovedseter. Byens historiske sentrum, med sine gamle bygninger og brosteinsgater, har overlevd både okkupasjon fra nazistene og Sovjetunionen og ligger i dag på UNESCOs Verdensarvliste.

Ikke reis hit uten å få med deg en konsert med byens berømte filharmoniske orkester, eller en forestilling på byens berømte ballett.

Her sjekker du inn:

Leopolis Hotel

3. Sofia, Bulgaria

Ifølge reiseguiden Lonely Planet har mange en tendens til å hoppe over Sofia om de er på reise i Bulgaria, enten ved å sette kursen rett for strendene eller for å nyte noen dager på et skihotell i fjellene.

– Men da går de glipp av noe, forklarer nettstedet.

– Sofia er et moderne og ung by, hvor man fortsatt godt kan merke delingen mellom øst og vest.

Her sjekker du inn:

Sofia Hotel Balkan

4.Ljubljana, Slovenia

Slovenias hovedstad med sine 300 000 innbyggere får skryt av både New York Times og Rough Guides for å være en av de absolutt vakreste Europeiske byene, og er hjem til en blanding av kulturer fra Tyskland, Slovenia og landene rundt Middelhavet.

Ljubljana - og Slovenia - er en tidligere jugoslavisk delstat og et vakkert lite fjelland plassert mellom Adriaterhavet og Alpene, med den italienske grensen bare noen få mil fra Ljubljana. Byen er i dag i ferd med å bli en populær destinasjon for reisende, mye på grunn av sine mange kafèer og gallerier, og sammenlignes ofte med andre Øst-Europeiske byer som Praha eller Krakow.

Ikke gå glipp av slottet. På en høy bakketopp midt i byen ruver Ljubljana Slott, som helt fra 900-tallet har vært et festning (selv om dagens byggverk stammer fra 1500-tallet).

Her sjekker du inn:

M Hotel

5. Riga, Latvia

I Latvias hovedstad er fortiden både levende og komplisert. Gater i byen bærer fortsatt navn fra tidligere ledere som Alexander, Hitler and Lenin, mens nye monumenter feirer fred og uavhengighet.

– Byen har de siste årene blitt en destinasjon for alle som elsker å dra på spa og skjemme bort seg selv litt, forklarer Ingrid Ormstad hos Lavprisfly.no til Kvinneguiden.

– Og i år ble de utvalgt som Europeisk Kulturhovedstad.

Ikke gå glipp av:

St. Peterskirken, Frihetsmonumentet og det nasjonale galleriet.

Her sjekker du inn:

Dome Hotel & Spa

Les også: Gdansk - og den polske drømmen

(Saken fortsetter under)

SOFIA: en moderne og ung ny som mange turister glemmer når de er på reise til Bulgaria. Foto: Wikimedia Commons
SOFIA: en moderne og ung ny som mange turister glemmer når de er på reise til Bulgaria. Foto: Wikimedia Commons

Sør-Europa

Vi nordmenn har lenge hatt varme følelser for byene og strendene sør i Europa. Hit reiser vi mer enn gjerne for å nyte Middelhavslandenes varme sol, fantastiske kjøkken og suge til oss historiske steder, flotte badestrender og forførende kultur.

– De mer populære storbyene kan fort bli dyre å reise til, spesielt spiser hotellovernattinger ofte en stor del av budsjettet, forklarer Yvonne Bonanati hos Hotels.com til Kvinneguiden.

– Men det finnes mange andre alternativer i Sør-Europa når ferien skal planlegges.

Her er noen av stedene som garantert kommer til å gi mersmak - uten at det svir i baklommen:

1. Mostar, Bosnia-Hercegovina

– Dette er den absolutt billigste byen å bo på hotell i Europa i, forklarer Kristin Jacobsen hos Trivago.

– Her ligger gjennomsnittsprisen på en hotellovernatting på 97 norske kroner.

Mostar er en både vakker og historisk by, og de fleste som reiser hit passer på å ta seg en tur over den kjente Stari Most broen - som byen har sitt navn fra.

2. Chania, Hellas

Kreta er nordmenns sydenfavoritt sommer etter sommer, men ta turen ut fra hotellområdene og stranden og utforsk fantastiske Chania.

– Den venetianske havnen kommer garantert til å imponere, forklarer Hellas-ekspert og eier av Greek Travel, Matt Barrett, til Kvinneguiden.

– Her er det perfekt å ta en spasertur på varme sommerkvelder, før man finner seg et sted og kan sette seg og nyte litt blodfersk sjømat og en iskald øl.

TIPS: Pass på å melde deg på en tur ut til ruinene ved Knossos.

Her sjekker du inn:

Minoa Palace

3. Malaga, Spania

Sjarmerende Malaga ligger på Spanias mest kjente kyst og strandområde, Costa Del Sol. Her er det sol, sommer og feriegjester som gjelder i hele sommerhalvåret.

Byen er maleren Pablo Picassos hjemby, og du bør ikke legge turen hit uten å unne deg en tur på museet som er laget i hans ære.

Det skorter heller ikke på strender å nyte solen på om du skulle være her når temperaturene er varme nok til å gjøre nettopp det.

Her sjekker du inn:

AC Hotel Malaga

4. Thessaloniki, Hellas

Mange legger storbyturen til flotte Athen, hvor du finner kunst og minner fra oldtiden du ikke vil finne noe annet sted i verden.

Men visst du at Thessaloniki også har mye å by på av både historie og severdigheter? Byen, som er den nest største i Hellas, regnes av mange som landets kulturelle hovedstad, og kan vise til 3000 år sammenhengende historie med ulike besetninger og okkupasjoner.

Bysentrumet er kompakt nok til at du kan bevege deg rundt i til fots, og er det shopping du er på jakt etter i ferien, ja så kommer du ikke til å bli skuffet her.

Her sjekker du inn:

Daios

5. Zagreb, Kroatia

Det er mange likheter mellom Zagreb og byer som Wien, Budapest og Praha. Gamle bygg, brosteingater og uteserveringer skaper feriefølelse uten sidestykke for oss nordmenn.

Byens Upper Town og Lower Town er selve kjernen for kultur, matopplevelser, religion og shopping.

Her sjekker du inn:

Hotel Zagreb

6. Istanbul, Tyrkia

Mange har allerede oppdaget at det er penger å spare på å legge sydenferien til Tyrkia over de ganske mye dyrere feriestedene som Hellas og Italia, men nå begynner også stadig flere å finne ut at en storbytur til magiske og fantastiske Istanbul ikke bare er temmelig rimelig, men også en opplevelse du sent vil glemme.

Denne storbyen, på grensen mellom Europa og Asia, vil fylle alle sansene dine. Du vil se bygg du ikke trodde eksisterte i annet enn eventyr, drikke kaffe så sterk at du aldri helt kommer til å føle det samme for den slappe traktekaffen du drikker hjemme og la deg overvelde av farger, lukter og folkeliv.

Ikke gå glipp av Grand Bazaar. Legg inn tid til et besøk på en ekte hamam og ta et kveldscruise på Bosborus-stredet.

Her sjekker du inn:

Swisshotel Bosphorus

Les også: Hit vil ambassadørene at du reiser

(Saken fortsetter under)

Grand Bazaar i Istanbul er et av verdens største og eldste markeder. Foto: Wikimedia Commons
Grand Bazaar i Istanbul er et av verdens største og eldste markeder. Foto: Wikimedia Commons

De Britiske Øyer og Irland

1. Torquay, Storbritannia

Sjarmerende Torquay på Englands sørkyst er som et lite syden-paradis - om bare været holder.

Den lille byen, som regnes som selve perlen på Englands riviera, har ikke mindre enn 9 flotte sandstrender å skryte av, og 3 av disse har fått utmerkelsen European Blue Flags, som deles ut dersom stranden og vannet er rent og sunt.

Klimaet i Torquay er varmt og mildt, og det vokser palmetrær rundt om i de velstelte hager og parkanlegg.

Ikke gå glipp av Kents Cavern, hulen hvor man vet det bodde urmennesker for 700 000 år siden, og det vakre klosteret Torre Abbey.

Her sjekker du inn:

The Grand Hotel Torquay

Les også: Forvirrende mønstre du kan gå deg vill i

(Saken fortsetter under)

ENGLAND: Vakre Torquay føles litt som å være i Sør-Europa. Foto: Colourbox.com
ENGLAND: Vakre Torquay føles litt som å være i Sør-Europa. Foto: Colourbox.com

2. Killarney, Irland

Det er lenge siden nordmenn la sin elsk på sjarmerende og livlige Dublin, med sine tradisjonelle puber, gatemusikanter og brosteinsbelagte gater.

Men visste du at dersom du legger turen litt ut fra hovedstaden, vil du ikke bare kunne spare mange penger på både overnatting, øl og mat, men også få med deg så mye mer av de tingene Irland har å by på.

I Killarney om området rundt, da spesielt vakre Ring of Kerry, finner du grønne enger så langt øyet kan se, familiedrevne puber og B&Bs, ruiner av gamle klostre og imponerende slott.

Her sjekker du inn:

Malton Hotel

Les også: Tre gode opplevelser i Irland

(Saken fortsetter under)

INDONESIA: Bali - et paradis som er kjent for sine idylliske strender. Foto: AFP Relaxnews/Christian Knospe/shutterstock.com
INDONESIA: Bali - et paradis som er kjent for sine idylliske strender. Foto: AFP Relaxnews/Christian Knospe/shutterstock.com

Asia

1. Bali, Indonesia

Si "Bali" til noen og umiddelbart maner det frem bilder av kritthvite strender, turkisblått hav og barbeinte backpackere. Og alt stemmer. Det er ikke uten grunn at denne vakre tropeøya har holdt seg så populær i så lang tid. Reisen til Indonesia kan koste litt, men når du ankommer Bali - eller de andre vakre øyene omkring - er prisnivået lavt.

Øya er svært tilrettelagt for turister og når de gjelder overnatting, kan du finne alt fra hytter på stranden uten innlagt vann og strøm til bare noen kroner natten, helt opp til noen av de mest fantastiske 5-stjerners hotellene du har sett. Her bestemmer budsjettet.

Her sjekker du inn:

Alam Kul Kul

2. Kuala Lumpur, Malaysia

MALAYSIA: Petronas Twin Towers i Istanbul er er et fascinerende reisemål.
MALAYSIA: Petronas Twin Towers i Istanbul er er et fascinerende reisemål.

Alle som har vært i Thailand og besøkt millionbyen Bangkok, vil la seg overraske når de reiser inn i Malaysia og til hovedstaden Kuala Lumpur over hvor mye ryddigere, renere og mer moderne byen fremstår.

Kuala Lumpur er en spennende storby, og et mekka for deg som elsker flotte restauranter, lekre barer og gate opp og gate ned med shopping.

Ikke gå glipp av Petronas Twin Towers - ikke lenger høyest i verden, men fortsatt flotte å se på. Man kan besøke broen som går mellom tårnene i 41. etasje.

Her sjekker du inn:

Traders Hotel

Denne saken ble opprinnelig publisert på Klikk.no

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
01:51 Tutta åpnet ett slag under par i Canada01:47 Oslo-politiet vil ikke si om de fulgte ordre om å kontakte moskeer01:37 Bolsonaro mener Macron har en «kolonistisk mentalitet» om Amazonas-brannene01:06 Svensk politi vil ikke gå med navn på tjenestekortet00:36 Småbarnsfar (27) i Bergen tar drapssiktelsen tungt00:28 Sjiraffen får status som beskyttet dyreart00:20 Frp-kilder: Venstre posisjonerer seg for å gå ut00:10 Sagøy til kvartfinale i parabadminton-VM23:41 Venstre hadde med seg tydelige krav til bompengemøte23:39 Senterpartiet puster Ap i nakken på ny måling23:31 Russisk robot bistår astronauter på ISS23:22 Spektakulært Bolly-mål gir Molde håp før returkampen23:12 Størseth på 5.-plass i EM paradressurridning23:07 Spektakulært Bolly-mål gir Molde-håp før returkampen, 1-2-tap i Beograd22:46 FCK slet, men tok langt steg mot europaligaen22:35 Brasiliansk påtalemyndighet gransker Amazonas-branner22:32 Fem døde i lynnedslag i Polen22:07 Hissig debatt: – Føler dette sterkt, jeg ble bestefar i dag21:56 FN-sjefen og Frankrikes president uroet over Amazonas-branner21:28 Kvinne fanget ørret med to munner: – Bisart vakker21:10 VG erkjenner brudd på fem punkter i Vær varsom-plakaten20:59 Sør-Korea bryter etterretningsavtale med Japan20:45 Hjemløse nordmenn utvandret: Fortsetter presset mot Jensen20:36 Italias president gir partiledere tid til å løse regjeringskrisen20:28 Rettssaken om Røkke-utpressing utsettes igjen20:24 Siv Jensen står på sitt – vil ikke forhandle mer om bompenger20:15 Ny måling: Velgerne flykter fra Ap og Høyre20:12 Orkla tilbakekaller kyllingrett20:08 Pentagon bekrefter at Hamza bin Laden er død20:07 Valg 2019: Jonas Gahr Støre og Trygve Slagsvold Vedum møtes til duell i Lofoten20:02 Verdens raskeste mann i dopingtrøbbel19:05 Fem personer døde etter lynnedslag i Polen18:33 Mann alvorlig skadd i traktorulykke på Helgeland18:27 Fire frifunnet i narkosak – undercoveragenter kan ha framprovosert handlingen18:23 Macron mener det er for sent for en ny brexitavtale17:36 Norges U16-jenter i basketball til EM-semifinale16:50 Utrolige bilder: Titanic i ferd med å bli spist opp16:46 – Tyrkias ambassade driver systematisk overvåkning16:02 Sjøgress trekkes tilbake etter mistanke om virus16:01 Innfører rabattkort for personreiser på ferger15:32 Død person funnet i bekk – stort område sperret av15:24 Nordmann i Thailand kvalte brite til døde15:08 Håper på snarlig bompengeløsning14:18 Enova gir 2,3 mrd til stort klimatiltak: Verdens største flytende vindkraftverk til havs14:14 Trump fyrte løs mot Danmark - nå får han høre det: – Du er patetisk13:55 300 ansatte har opplevd seksuell trakassering på universiteter og høyskoler13:54 VIF-profil ute med brudd i armen13:46 Beskyldt for å bruke organer fra henrettede fanger til forskning13:44 Tyrkia arrangerer toppmøte om Syria13:15 Svenske Säpo advarer mot høyreekstrem vold13:15 Religiøs leder dømt for nedlasting av overgrepsmateriale13:10 Her får vi et unikt glimt av fremtiden til BMW12:42 Italiensk mafiatopp pågrepet12:22 72 millioner tonn krill i fangstområdet i Antarktis12:21 Brann på elvebåt i St. Petersburg12:17 Irans utenriksminister advarer Norge mot å delta i flåtestyrke11:49 Kosovos nasjonalforsamling oppløst11:49 Indonesia stenger nettet for å stanse rykteflom11:29 Kallmyr presiserer: – Departementet og ikke Frp som gir UDI instruks11:26 Trailersjåfør gjør livsfarlig manøver: – Fikk sjokk11:10 Vil øke fartsgrensene på flere veier10:36 Blindtarmskirurgi kobles til depresjonsrisko10:14 VAR gjør norsk debut på Lerkendal10:13 Tause om mulige nye bommøter09:50 Israelske styrker åpnet ild mot israelsk fly09:50 Pompeo med utstrakt hånd til Danmark09:20 IS-fange vil hjem: – Jeg ble ved en feiltakelse med i en mafia09:14 Ap stuper i Trøndelag – Sp haler innpå09:13 Ytterligere to menn pågrepet etter København-bombe08:42 Trump vil ikke kutte skatten likevel08:38 USAs budsjettunderskudd passerer 1.000 milliarder dollar08:24 Støre er valgkampens flykonge08:14 Mann i 20-årene siktet for drap på Ronny (43)07:44 Equinor får flere hundre millioner i havvind-støtte fra statlige Enova, ifølge Teknisk Ukeblad07:36 Vanvittig Kamara-mål da Rooney fikk rødt kort og D.C. United tapte07:36 KrF ber regjeringen snu og ta imot migranter fra Ocean Viking07:30 Amerikanske soldater drept i Afghanistan06:30 Hovland hylles før neste PGA-matchball06:25 Eminem saksøker Spotify06:17 Advokat sier norsk UD forhindret hjemtransport av sykt barn fra Syria06:01 Eksiliranere protesterer mot iransk ministerbesøk06:00 Mange fylker taper listetopper i de nye regionene05:55 Trump mener folk som stemmer på demokratene, er illojale mot jøder05:50 Dette skjer i dag05:35 – Regjeringen har satset tungt i Nord-Norge05:35 Dette skjedde i natt05:30 Stresset øker på norsk redningsskip i Middelhavet04:47 Nordmenn kan være mette på matkasser04:37 Evakuerte fra skogbrann på Gran Canaria kan vende hjem03:58 AUF delte ut gratis burgere etter debatt om klima og kjøtt03:56 Frp ber egen statsråd kalle inn til jernbanemøte03:43 Jay Inslee trekker seg som presidentkandidat03:20 Færre turister på Cuba etter sanksjoner fra USA03:01 WHO: Mikroplast i vann har lav helserisiko02:46 Guerin blir Zuccarellos sjef02:42 Politiet fikk beskjed om å «ta grep» etter PSTs terrorvarsel02:22 USAs utenriksminister på telefon med Danmark om Grønland01:41 Trump om handelskrigen: – Jeg er den utvalgte01:10 Color Line-ferje reddet mann i gummijolle som drev til havs00:46 Femte strake remis for Carlsen: – Lett å se at jeg sliter
Siste nytt
01:51SportTutta åpnet ett slag under par i Canada01:47NorgeOslo-politiet vil ikke si om de fulgte ordre om å kontakte moskeer01:37VerdenBolsonaro mener Macron har en «kolonistisk mentalitet» om Amazonas-brannene01:06VerdenSvensk politi vil ikke gå med navn på tjenestekortet00:36NorgeSmåbarnsfar (27) i Bergen tar drapssiktelsen tungt00:28VerdenSjiraffen får status som beskyttet dyreart00:20NorgeFrp-kilder: Venstre posisjonerer seg for å gå ut00:10SportSagøy til kvartfinale i parabadminton-VM23:41PolitikkVenstre hadde med seg tydelige krav til bompengemøte23:39NorgeSenterpartiet puster Ap i nakken på ny måling23:31VerdenRussisk robot bistår astronauter på ISS23:22SportSpektakulært Bolly-mål gir Molde håp før returkampen23:12SportStørseth på 5.-plass i EM paradressurridning23:07SportSpektakulært Bolly-mål gir Molde-håp før returkampen, 1-2-tap i Beograd22:46SportFCK slet, men tok langt steg mot europaligaen22:35VerdenBrasiliansk påtalemyndighet gransker Amazonas-branner22:32VerdenFem døde i lynnedslag i Polen22:07Helse og livsstilHissig debatt: – Føler dette sterkt, jeg ble bestefar i dag21:56VerdenFN-sjefen og Frankrikes president uroet over Amazonas-branner21:28Helse og livsstilKvinne fanget ørret med to munner: – Bisart vakker21:10KulturVG erkjenner brudd på fem punkter i Vær varsom-plakaten20:59VerdenSør-Korea bryter etterretningsavtale med Japan20:45NorgeHjemløse nordmenn utvandret: Fortsetter presset mot Jensen20:36VerdenItalias president gir partiledere tid til å løse regjeringskrisen20:28NorgeRettssaken om Røkke-utpressing utsettes igjen20:24PolitikkSiv Jensen står på sitt – vil ikke forhandle mer om bompenger20:15PolitikkNy måling: Velgerne flykter fra Ap og Høyre20:12Mat og drikkeOrkla tilbakekaller kyllingrett20:08VerdenPentagon bekrefter at Hamza bin Laden er død20:07PolitikkValg 2019: Jonas Gahr Støre og Trygve Slagsvold Vedum møtes til duell i Lofoten20:02SportVerdens raskeste mann i dopingtrøbbel19:05VerdenFem personer døde etter lynnedslag i Polen18:33NorgeMann alvorlig skadd i traktorulykke på Helgeland18:27NorgeFire frifunnet i narkosak – undercoveragenter kan ha framprovosert handlingen18:23PolitikkMacron mener det er for sent for en ny brexitavtale17:36SportNorges U16-jenter i basketball til EM-semifinale16:50VerdenUtrolige bilder: Titanic i ferd med å bli spist opp16:46Verden– Tyrkias ambassade driver systematisk overvåkning16:02Helse og livsstilSjøgress trekkes tilbake etter mistanke om virus16:01ReiseInnfører rabattkort for personreiser på ferger15:32NorgeDød person funnet i bekk – stort område sperret av15:24VerdenNordmann i Thailand kvalte brite til døde15:08PolitikkHåper på snarlig bompengeløsning14:18NæringslivEnova gir 2,3 mrd til stort klimatiltak: Verdens største flytende vindkraftverk til havs14:14VerdenTrump fyrte løs mot Danmark - nå får han høre det: – Du er patetisk13:55Helse og livsstil300 ansatte har opplevd seksuell trakassering på universiteter og høyskoler13:54SportVIF-profil ute med brudd i armen13:46VerdenBeskyldt for å bruke organer fra henrettede fanger til forskning13:44VerdenTyrkia arrangerer toppmøte om Syria13:15VerdenSvenske Säpo advarer mot høyreekstrem vold13:15NorgeReligiøs leder dømt for nedlasting av overgrepsmateriale13:10MotorHer får vi et unikt glimt av fremtiden til BMW12:42VerdenItaliensk mafiatopp pågrepet12:22Norge72 millioner tonn krill i fangstområdet i Antarktis12:21VerdenBrann på elvebåt i St. Petersburg12:17PolitikkIrans utenriksminister advarer Norge mot å delta i flåtestyrke11:49PolitikkKosovos nasjonalforsamling oppløst11:49VerdenIndonesia stenger nettet for å stanse rykteflom11:29PolitikkKallmyr presiserer: – Departementet og ikke Frp som gir UDI instruks11:26MotorTrailersjåfør gjør livsfarlig manøver: – Fikk sjokk11:10MotorVil øke fartsgrensene på flere veier10:36Helse og livsstilBlindtarmskirurgi kobles til depresjonsrisko10:14SportVAR gjør norsk debut på Lerkendal10:13PolitikkTause om mulige nye bommøter09:50VerdenIsraelske styrker åpnet ild mot israelsk fly09:50VerdenPompeo med utstrakt hånd til Danmark09:20VerdenIS-fange vil hjem: – Jeg ble ved en feiltakelse med i en mafia09:14PolitikkAp stuper i Trøndelag – Sp haler innpå09:13VerdenYtterligere to menn pågrepet etter København-bombe08:42PengerTrump vil ikke kutte skatten likevel08:38PengerUSAs budsjettunderskudd passerer 1.000 milliarder dollar08:24PolitikkStøre er valgkampens flykonge08:14NorgeMann i 20-årene siktet for drap på Ronny (43)07:44NorgeEquinor får flere hundre millioner i havvind-støtte fra statlige Enova, ifølge Teknisk Ukeblad07:36SportVanvittig Kamara-mål da Rooney fikk rødt kort og D.C. United tapte07:36NorgeKrF ber regjeringen snu og ta imot migranter fra Ocean Viking07:30VerdenAmerikanske soldater drept i Afghanistan06:30SportHovland hylles før neste PGA-matchball06:25KulturEminem saksøker Spotify06:17VerdenAdvokat sier norsk UD forhindret hjemtransport av sykt barn fra Syria06:01VerdenEksiliranere protesterer mot iransk ministerbesøk06:00PolitikkMange fylker taper listetopper i de nye regionene05:55PolitikkTrump mener folk som stemmer på demokratene, er illojale mot jøder05:50NorgeDette skjer i dag05:35Politikk– Regjeringen har satset tungt i Nord-Norge05:35NorgeDette skjedde i natt05:30VerdenStresset øker på norsk redningsskip i Middelhavet04:47Helse og livsstilNordmenn kan være mette på matkasser04:37VerdenEvakuerte fra skogbrann på Gran Canaria kan vende hjem03:58Helse og livsstilAUF delte ut gratis burgere etter debatt om klima og kjøtt03:56ReiseFrp ber egen statsråd kalle inn til jernbanemøte03:43VerdenJay Inslee trekker seg som presidentkandidat03:20ReiseFærre turister på Cuba etter sanksjoner fra USA03:01Helse og livsstilWHO: Mikroplast i vann har lav helserisiko02:46SportGuerin blir Zuccarellos sjef02:42NorgePolitiet fikk beskjed om å «ta grep» etter PSTs terrorvarsel02:22VerdenUSAs utenriksminister på telefon med Danmark om Grønland01:41PengerTrump om handelskrigen: – Jeg er den utvalgte01:10NorgeColor Line-ferje reddet mann i gummijolle som drev til havs00:46SportFemte strake remis for Carlsen: – Lett å se at jeg sliter
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus