Meny

SAS dropper populær julekalender

IKKE I ÅR: Tilbud på bonuspoengreise tur-retur New York var premien på julaften i fjorårets julekalender fra SAS. I år blir det ingen tilsvarende julekalender for SAS sine EuroBonus-medlemmer. Foto: SAS
Julekalenderen har i flere dager blitt etterlyst av reisende på SAS sin facebookside, men til liten nytte. I år blir det ingen adventskalender fra flyselskapet. – Vi må tenke alternativt, sier pressesjef i SAS.

Desember er i gang, og det er tid for julekalendere. Mange bedrifter tilbyr kundene sine online julekalender med premier og konkurranser gjennom adventstiden. Flyselskapet SAS har tidligere vært en av dem.

– Julekalender i SAS var en av de første store online julekalenderne som kom. Jeg tror det er over ti år siden, og den har alltid vært populær, sier pressesjef i SAS, Tormod Sandstø til ABC Nyheter.

Dropper kalender

Likevel har selskapet bestemt seg for å droppe den populære julekalenderen i år, det til tross for at den har blitt etterlyst av flere titalls kunder og reisende på SAS sin facebookside.

– Vi tar det som en kompliment at folk etterlyser den, det viser at det er noe folk har et forhold til. Men vi ønsker å tenke alternativt. Det vil komme nok av tilbud til våre kunder i desember, men på en litt annen måte, sier Sandstø.

Han forteller at flyselskapet skal lansere en konkurranse i løpet av dagen (1. desember), og at det vil komme mange gode tilbud til SAS sine kunder før jul.

Les også: Flere og fullere Norwegian-fly

– Beklagelig og synd

Reisenettstedet bonusfeber.no har tidligere skrevet om at det ikke blir julekalender fra SAS i år:

– Det er beklagelig og synd at SAS har valgt å kutte tradisjonen med julekalenderen. Det har vært noe som har opptatt mange reisende i dagene frem mot jul og mange har funnet gode måter å benytte sine hardt oppsparte Eurobonus-poeng på tilbudene som har dukket opp bak dagens luke, skriver bonusfeber.no.

Les også: Prisduell mellom SAS og Norwegian

Norwegian har julekalender i år, og SAS taper terreng til hovedkonkurrenten ved å droppe kalender i år, ifølge bonusfeber.no.

SAS får kritikk av kunder

ALTERNATIV JUL: Pressesjef i SAS, Tormod Sandstø, forklarer den fraværende julekalenderen med at SAS vil tenke alternativt på sitt tilbud til kunden i desember. Foto: SASALTERNATIV JUL: Pressesjef i SAS, Tormod Sandstø, forklarer den fraværende julekalenderen med at SAS vil tenke alternativt på sitt tilbud til kunden i desember. Foto: SAS

SAS har nylig endret sitt lojalitetsprogram EuroBonus til å være mindre fordelaktig på poengsparing innad i Europa og på billige billetter.

Det nye programmet fikk slakt av Bonusfeber-redaktør Flemming Poulsen, og kritiseres også heftig av kunder og reisende på SAS sin facebookside.

Les også: Endring av SAS EuroBonus gir færre bonuspoeng

Når SAS dropper julekalenderen sin like etter endringen av EuroBonus-programmet, blir ikke klagestrømmen på Facebook noe mindre.

– Vi jobber hele tiden med å utvikle oss og fornye tilbudene våre. Det å ha julekalender i dag, det er ikke akkurat unikt. Derfor har vi valgt å jobbe med andre tilbud i julen i år, sier pressesjef i SAS, Tormod Sandstø til ABC Nyheter.

Kan komme tilbake

Julekalenderen til SAS har vært myntet på EuroBonus-medlemmer, og har tidligere år gitt ekstra muligheter til å spare poeng, og gode tilbud på å bruke poeng.

Sandstø avskriver ikke muligheten for at julekalenderen kommer tilbake i fremtiden.

Reise
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus