Hotellovernatting i Harry Potter-stil:Magisk overnatting i London

Artikkelen fortsetter under annonsen

Et hotell i London har innredet to av rommene sine i magisk Harry Potter-stil.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Har du drømt å tilbringe en natt på Galtvort skole for hekseri og trolldom? Nå kan du overnatte i ekte Harry Potter-stil i London. Georgian House Hotel i Pimlico har innredet to av rommene sine etter inspirasjon fra den populære bokserien.

Rommene er innredet i gotisk stil, med gammeldagse senger, og detaljer som eliksirflasker, gryter, gamle kofferter, stearinlys, og et bilde av Mona Lisa som holder en tryllestav. Se hvordan hotellrommene ser ut i videoen øverst i saken.

– Enorm interesse

Harry Potter-rommene er allerede svært populære. Hjemmesiden til hotellet fikk over 40.000 besøkende og brøt sammen den første dagen de magi-inspirerte rommene var tilgjengelige for booking.

Les også: J.K. Rowling kan ha avslørt ny Harry Potter-roman

– Vi er fullbooket fram til jul, og vi har til og med bestillinger for julen 2015. Det er en enorm interesse for dette, og det er gøy for oss å se hvor mye folk liker de nye rommene, sier Serena von der Heyde, en av eierne av hotellet, til Reuters.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Harry Potter i London

Bøkene og filmene i Harry Potter-serien har inspirert flere turistattraksjoner i London. Hvis du ønsker å få en komplett Harry Potter-opplevelse ut av ditt opphold i Englands hovedstad, kan du kombinere overnatting på Georgian House Hotel med en omvisning på Warner Bros Studio Tour. Der kan du se kjente sett og kostymer fra filmene, og besøke storsalen på Galtvort, Diagonallmeningen og Humlesnurrs kontor.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Rekordpris for Harry Potter-bok

I London kan du også besøke Kings Cross togstasjon og se skiltet til plattform 9 ¾. Der er det en suvenirbutikk og en tralle som står halvveis inn i den «magiske» veggen som tar trollmenn og hekser til Galtvortekspressen på den andre siden.

Georgian House Hotel tilbyr Harry Potter-pakker, der du kan booke en magisk overnatting kombinert med guidede Harry Potter-turer i London til fots og med buss.

Harry Potter i verden

I tillegg til Warnes Bros i London, finnes det og en Harry Potter-temapark Orlando, Florida og en i Japan. Det er planlagt en i Los Angeles, California som skal åpne i 2016.

Les også: Åpner Harry Potter-temapark i Hollywood