Meny

Tyskland feirer 25-årsjubileum for gjenforeningen på Instagram

En arbeider maler på en kopi av deler av Berlinmuren ved Potdamer Platz i Berlin 4. september 2014. Foto: Scanpix/Reuters.
Som bidrag til en internasjonal konkurranse organisert av tyske turistmyndigheter ble over 4000 fotografier med temaet «Min sommerferie i Tyskland – 25 år med gjenforening» postet på billeddelingstjenesten i sommer.

I løpet av en måned, fra 31. juli til 31. august, ble Instagram-brukere invitert til å poste sine beste feriebilder fra Tyskland med emneknaggen #germany25reunified, melder AFP Relaxnews.

Emneknaggen ble skapt for å markere 25-årsjubileet etter Berlinmurens fall 9. november 1989. Flere turister fulgte oppfordringen, og postet mer enn 4000 bilder til sammen.

Som del av konkurransen valgte turistmyndighetene ut fire vinnerbidrag, basert på kreativitet og hvor godt de gjenspeilet temaet.

Vinnerne fikk en helgetur til Berlin, som inkluderte flybilletter tur-retur og to netter på hotell.

Her kan du se fotografiene turistene bidro med: http://iconosquare.com/tag/germany25reunified

Reise
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus