Denne utsikten kan du nyte i Bodø

Mandag denne uken åpnet Nord-Norges høyeste hotell i Bodø. Der kan du blant annet nyte denne utsikten over byen. Foto: Sverre Bjørstad Graff.
Mandag denne uken åpnet Nord-Norges høyeste hotell i Bodø. Der kan du blant annet nyte denne utsikten over byen. Foto: Sverre Bjørstad Graff.

Med sine 17 etasjer er Scandic Havet i Bodø Nord-Norges høyeste bygning.

BODØ (ABC Nyheter): Bodøs nye hotell Scandic Havet åpnet dørene mandag denne uken. Det nye hotellet ligger ytterst på kaikanten i sentrum av Bodø, og er med sine 17 etasjer det høyeste bygget i Nord-Norge.

- Hotellet gir en opplevelse du ikke finner noe annet sted i Nord-Norge. Hotellets arkitektur og design er helt unik, og i tillegg spiller vi på lag med den fantastiske naturen som omgir oss og som er grunnen til at mange kommer til Bodø, sier hotelldirektør Henry Lien Hansen i en pressemelding.

Les også: En av verdens vakreste veier

Saken fortsetter under bildet

Hotellet er designet med inspirasjon fra kysten og den fantastiske naturen i nærområdet, , heter det i pressemeldingen. Arkitektur og interiør er utformet slik at jo høyere opp i etasjene du kommer, jo dypere dykker du ned i havet.

Alle rommene har utsikt, og øverst i det 17 etasjer høye hotellet ligger hotellets skybar og restaurant Roast. Totalt er det 234 rom på hotellet.

Men det nye hotellet håper Scandic-kjeden å gjøre Bodø til landsdelens ledende konferansedestinasjon.

Se også: Bli med til historiske Gloppen hotell

Personvernpolicy