Sexmotellene blir stuerene til Brasil-VM

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kan du leve med en strippestang på hotellrommet? Da kan et «kjærlighetsmotell» være et rimelig alternativ under sommerens fotball-VM.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fotball-VM er sommerens store hendelse og man forventer at rundt 600.000 utenlandske turister finner veien til sambaens hjemland for å få med seg fotball av ypperste klasse.

Turistkontoret i Rio de Janeiro anslår at to tredjedeler av alle turistene vil holde til i byen. Men med kun 21.639 hotellrom, blir det fort vanskelig å finne et sted å bo.

Det har byen sexmotell forstått og derfor driver flere i disse dager med en oppussing for å gjøre suitene sine mer familievennlige.

Se video øverst i artikkelen.

Shalimar hotell er en av disse, men selv om rommene blir mer konvensjonelle, kan man fortsatt «risikere» å få en strippestang på rommet. De nekter hotellsjefen å fjerne. Det er rett og slett for høy etterspørsel etter dem.

Fotball-VM sparkes i gang 12. Juni i Sao Paulo, der hjemmelaget møter Kroatia. Fotballfesten avsluttes med finalen på historiske Maracanã stadion i Rio de Janeiro 13. Juli.

Se også: Lader opp til VM med løve-fotball

Også i Chile er sexmotellene svært populære. Faktisk så populære at flere har innredet egne unike rom.

Scenografen Ximena eier nå et motell der du blant annet kan få rom som ser ut som legekontor, en fengselscelle og et beduintelt. Se videoen under: