Meny

Telt i høyden

SMART: Alt ligger klart på taket, det eneste du trenger å gjøre er å dra ut stigen. Foto: Polerstuff.com
Polers taktelt for bil skiller seg ut.

Vi falt pladask for det amerikanske villmarksfirmaet Poler, som du skal se av videoen under, ikke tar seg selv veldig høytidelig.

Og deres siste produkt er veldig i tråd med humoren som preger dette firmaet. Le Tent heter teltet du kan feste på Thule eller Yakima-takstativer.

For vans

Poler sier Le Tent skal passe alle biler som takler dette, så du må altså sjekke manualen for hvor mye vekt taket skal tåle. Og ja, det skulle være en klar fordel at taket er ganske flatt. Men det er vel SUV-er og vans dette er ment for.

Det vi liker aller best, er måten du setter opp teltet på. Teltene er vanntette med aluminiumsstenger med en diger skummadrass som underlag. Dermed trenger du heller ikke sovepose. Oppå teltene ligger det en stige, som du så drar ut og ned og dermed setter du også opp teltet.

Le Tent i aksjon:

Se alle fire bildene

Pris er 6.000 kroner, men dessverre sender de ikke akkurat dette produktet utenfor USAs grenser, så la oss håpe noen har lyst til å distribuere Le Tent her hjemme.

Se den 80-talls-parodierende salgsreklamen her:

Reise
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus