Flyselskap satser på luksus - passasjerene får dusj og butler

Etihad Airways seiler opp som det ultimate flyselskapet når det kommer til luksus.

Flyselskapet Etihad Airways har bygd om sin Airbus 380 og har nå avduket sin aller nyeste luksussuite om bord på kjempeflyet.

Suiten vil inneholde tre private rom der passasjerene kan trekke seg tilbake i sin egen stue, legge seg i en dobbelseng på soverommet, og ta en forfriskende dusj på badet, skriver AFP Relaxnews.

Under navnet «The Residence» vil suiten bli plassert på flyets øverste dekk og to personer vil ha tilgang til suiten som blir beskrevet som «det mest luksuriøse rommet i luften».

Passasjerene som booker suiten får også sin helt egen butler.

Se video av suiten øverst i saken

Les også: Ingen andre ferier kommer til å måle seg

Nytt luksusinteriør

Annonseringen av luksussuiten ble gjort i sammenheng med avdukingen av det nye interiøret om bord på flyselskapets ombygde fly; Airbus 380 og Boeing 787 Dreamliner.

Airbusen vil også inneholde flere «leiligheter», der passasjerene får tilgang til en salong og seng, i tillegg til egen minibar, servantskap og garderobe.

Det samme konseptet blir å finne på Dreamlineren.

Les også: Knepene som kan redde ferien

Egne bønneområder

Om bord på begge flyene vil muslimske passasjerer tilbys spesielle bønnerom med utstyr som viser nøyaktig retning mot Mekka basert på flyets geografiske posisjon.

Det er ikke kommet ut hvor mye billettene vil koste, men det er grunn til å tro at man må grave dypt i lommeboka for å få råd til å nyte luksusen ombord.

Direktør i Etihad Airways, James Hogan, sier i en uttalelse til CNN at selskapet nå vil endre flyreisendes forventninger til fremtidens reiser.

– Disse nye oppholdsstedene vil heve produktet og service-standaren til et nytt nivå i kommersiell luftfart og endre flyreisendes forventninger til flykomfort- og luksus for alltid, sier Hogan.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus