Meny

Romantikk under havoverflaten

Mile Deep Club? Det koster å være romantisk langt under havoverflaten. Nærmere bestemt 1,8 millioner kroner natten på denne undervannsubåten.
Eventyrlystne og vel bemidlede par kan ta forholdet til et nytt nivå, på undervannshotell.

For dem som allerede kan skryte på seg medlemskap i den såkalte Mile High Club, kan det kanskje være på tide å ta forholdet til et nytt nivå. Hva med litt romantikk langt under havoverflaten?

Den britiske reisearrangøren Oliver's Travels tilbyr nå opphold på en luksus-ubåt som har fått navnet «Lovers Deep».

Undervannshotellet kan forankres ved spennende rev under havoverflaten ved kysten av St. Lucia eller nær et sunket krigsskip i Rødehavet, om man ønsker det.

Les også: Reisetrender 2014: Lokalt, autentisk og fristende

Men å oppleve dette kjærlighetsredet på havets bunn koster skjorta og litt til. For en overnatting må man bla opp nesten 1,8 millioner kroner, ifølge AFP Relaxnews.

Inkludert i prisen er privat kokk og butler.

Har du ikke så mye penger å avse til neste ferie, kan du unne deg en kikk på undervannsluksusen på Lovers Deep og et par andre undervannshoteller, i bildegalleriet øverst i artikkelen.

Reise
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus