Meny

Flyselskap bruker bikinimodeller i ny sikkerhetsvideo

Air New Zealand feirer lar fire bikinimodeller ta seg av sikkerhetsinstruksene. Det skal godt gjøres å ikke sikre seg full oppmerksomhet rundt denne sikkerhetsvideoen.

Ønsker du deg bort til sol og kritthvite strender? Da kan kanskje Cook Island utenfor New Zealand være stedet for deg. Sikkerhetsvideoen på flyturen er alene verd å reise jorden rundt for.

Sikkerhetsvideoene på fly kan være en søvndyssende affære. Å holde på oppmerksomheten til passasjerene gjennom hele videoen blir ofte svært vanskelig. Det har Air New Zealand bevisst gått inn for å gjøre noe med. I forbindelse med at magasinet Sports Illustrated feirer 50 år, valgte flyselskapet å la fire bikinimodeller fra magasinet ta seg av sikkerhetsinstruksene.

Se resultatet i videoen øverst i artikkelen.

Modellene Christie Brinkley, Jessica Gomes, Chrissy Teigen, Hannah Davis og  Ariel Meredith gjør sitt beste for å vise hvordan man blåser opp livvestene, henter oksygenmaskene og hvor alle utgangene er. Videoen har fått det passende navnet «Sikkerhet i paradis».

Les også: Ville du flydd med denne karen?

Air New Zealand har tidligere hatt stor suksess med å lage sikkerhetsvideoer lit utenom det vanlige. Tidligere har Snoop Dog, Bear Grylls og ikke minst besetningen fra storfilmen Hobbiten lagd tidligere sikkerhetsvideoer for flyselskapet. Se Hobbiten-videoen under:

Reise
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus