Meny

– Ikke reis med dette flyselskapet

ADVARER: En ubekreftet trussel gjør at amerikanske myndigheter advarer sine statsborere mot å reise med Caribbean Airlines. Foto: Arpingstone/Wikimedia Commons
Amerikanske myndigheter advarer sine statsborgere mot å fly med Caribbean Airlines.

En ubekreftet trussel gjør at amerikanske myndigheter advarer alle amerikanere som befinner seg på Guyana mot å reise med flyselskapet Caribbean Airlines.

– Ambassaden oppfordrer alle amerikanske statsborgere i Guyana som reiser med Caribbean Airlines til USA, fra mandag 10 til onsdag 12.februar, om å endre sine reiseplaner, skriver USAs ambassade i Guyana på sine hjemmesider, skriver ABC News.

Ambassaden skriver ikke hva trusselen går ut på.

Les også: USA advarer mot tannkrembomber under OL

Ber passasjerer melde i fra

Det er satt inn ekstra sikkerhetstiltak på Cheddi Jagan International Airport utenfor hovedstaden Georgetown.

– Tjenestemenn har vurdert trusselen og fått på plass en rekke tiltak for å forebygge eventuelle hendelser, sier lufthavnmyndigheter ifølge Reuters.

Og følger opp:

– Passasjerer og andre brukere av flyplassen blir bedt om å være på utkikk etter mistenkelige aktiviteter eller hendelser og rapportere til sikkerhetstjenestemenn ved flyplassen.

Les også: Norske piloter advarer mot nye EU-regler

Sikkerhetstiltak

På sine hjemmesider skriver Caribbean Airlines at man jobber med alle myndigheter for å sikre at hensiktsmessige sikkerhetstiltak følges opp for at flyvningene blir gjennomført trygt, komfortabelt og uten forsinkelser.

– Flyselskapet ønsker å forsikre passasjerer og publikum om at sikkerhetstiltak er iverksatt på våre flyvninger til og fra Guyana Airport, sier flyselskapet.

Caribbean Airlines flyr fra Guyana til New York, Miami og Florida.

Reise
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus