Både SAS og Norwegian øker tilbudet i Norge

Både SAS og Norwegian øker tilbudet i Norge. Foto: NTB scanpix.
Både SAS og Norwegian øker tilbudet i Norge. Foto: NTB scanpix.

Norwegian trapper opp kampen om flypassasjerene ved å øke antallet avganger mellom Oslo og flere byer. SAS svarer med å øke trafikken på flere viktige strekninger.

– Vi opplever at etterspørselen etter flere avganger på de mest trafikkerte innenriksrutene i Norge er god, og øker derfor frekvensen for å kunne tilby de reisende enda større fleksibilitet, sier informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til Finansavisen.

Selskapet sender 138 fly i uken mellom basene i Trondheim og Oslo. Avgangene på hverdagene skal økes med 15 prosent mellom disse to byene i år.

Også mellom Bergen og Oslo økes antall avganger med 15 prosent, mens Stavanger får en økning på 18 prosent.

Les også: Fortsatt passasjervekst hos Norwegian

Flyplassen i Tromsø får en økning på 20 prosent, mens Harstad/Narvik lufthavn Evenes får en økning på 25 prosent.

– Det at vi blir utsatt for konkurranse, er ikke noe nytt – det blir vi hver dag, det. Vi vil fortsette å jobbe med vårt tilbud, sier pressekontakt Tormod Sandstø i SAS.

SAS, som kommer med sine trafikktall på fredag, planlegger flere fly fra Oslo til særlig Kirkenes, Molde og Tromsø dette året. Trafikkøkningen blir henholdsvis 23, 17 og 15 prosent.

Totalt regner selskapet med en kapasitetsøkning i Norge på 2 prosent i 2014.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus