Skal du gifte deg i 2014?

Her er de siste bryllupsreise-trendene

SAFARI: Dagens par ønsker å oppleve mest mulig på reisen. Foto: Jones S. Grahm (NTB Scanpix)
SAFARI: Dagens par ønsker å oppleve mest mulig på reisen. Foto: Jones S. Grahm (NTB Scanpix)

Gratulerer til alle som skal gifte seg i 2014. Nå kan du planlegge bryllupsreisen.

For dere som planlegger bryllupet i 2014 kan det være smart å bestille reisen så fort som mulig. Da kan dere spare noen kroner i tillegg til å få hotellet dere ønsker - før det blir fullbooket.

Bryllupsreisen er morsom å planlegge. Men det er lett å føle at en ikke klarer å bestemme seg. Her er de siste trendene innenfor bryllupsreise, ifølge The Daily Mail.

Dra på eventyr

Bryllypsreisende ønsker seg litt action i tillegg til soling, spa og gode restaurantopplevelser. Mange velger å besøke land som Vietnam, Thailand og Sør-Afrika.

Tradisjonelle reisemål som Karibien er fortsatt populært. På grunn av dagens reisetrender har hotellene begynt å tilby andre og annerledes aktiviteter for å holde på dagens eventyrlystne par.

Les også: Nytt år, nye reiser

Oftere enn noen sinne ønsker par å gjøre nye ting på bryllupsreisen: Safari, segway-tur, hoppe i strikk, løpestreng gjennom regnskogen eller å lære seg dykke.

Daily Mail skriver at en spørreundersøkelse gitt til 2000 ugifte personer viser at den perfekte bryllupsreise helst skal inneholde:

  • Fire dager i solen
  • Tre spabehandlinger
  • 27 varmegrader
  • To bøker
  • Fire romantiske middager
  • Tre aktiviteter som får adrenalinet til å pumpe

Les også: Dette blir dyrere i Spania

Opplev noe ekte

Hvorfor dra til andre siden av kloden for å bo på et generisk hotell som kunne vært hvor som helst?

Dagens par ønsker seg kultur. Velg hotellet som legger mest vekt på en autentisk opplevelse. Dropp A4-hotellet og sov i en hengekøye på stranda, en hytte i et tre eller en iglo.

Les også: Reisevalutaen er dyrest hjemme

Ta med familien

Mange nygifte velger å ta med venner og familie på bryllupsreisen når de har giftet seg utenlands, skriver The Daily Mail.

Den tradisjonelle bryllupsavreisen blir erstattet av at det lykkelige paret lager frokost til gjestene, etterfulgt av noen dager i telt eller tipi.

Les også: Hotellene for deg uten høydeskrekk

Budsjett eller lite tid?

Mange par velger en kort bryllupsreise, og tar seg heller en lenger tur senere når økonomien tillater det.

En langhelg til et av Norges mange vakre eventyrlandskaper kan være en romantisk pause i hverdagen. Ønsker du å reise lenger har reiseselskapene ofte kampanjer på langhelger til storbyer i Europa.

Les også: Dra til Tromsø i januar

OL og VM

Du kan risikere din partners vrede dersom du forsøker å rigge bryllupsreisen slik at du får oppleve VM eller OL. Men ifølge The Daily Mail ønsker flere par å oppleve mest mulig på deres bryllupsreise, som blant annet sportsarrangementer og konserter.

Les også: Raskt og kult på snøskutersafari

Privat villa med hotellservice

Nygiftede par søker gjerne så mye privatliv som mulig, men uten å miste tjenestene som hotellene tilbyr. Et eksempel på dette er hotell-villaer. Det er mulig å leie en villa med egen butler og kokk.

Denne typen «hoteller» prøver stadig å overgå hverandre i luksus, og det finnes mange muligheter for deg som ønsker en mer privat og luksuriøs brullupsreise.

Personvernpolicy