Norwegian-fly på vei fra Florida til Oslo

REKKER IKKE HJEM TIL JUL: Norwegians Dreamliner er etter mange og kraftige forsinkelser endelig på vei fra Florida, men de 125 passasjerene om bord rekker nok ikke hjem til julemiddagen. Foto: Johan Nilsson (NTB scanpix)
REKKER IKKE HJEM TIL JUL: Norwegians Dreamliner er etter mange og kraftige forsinkelser endelig på vei fra Florida, men de 125 passasjerene om bord rekker nok ikke hjem til julemiddagen. Foto: Johan Nilsson (NTB scanpix)

Norwegian begynner å få tatt igjen etterslepet etter forsinkelsene på sine Florida-ruter. 125 passasjerer er på vei til Oslo, men rekker ikke hjem før julekvelden er omme.

– Flyet tok av fra Fort Lauderdale like før klokken ti lokal tid, så de er nok dessverre ikke på Gardermoen før nærmere klokken 1 natt til første juledag, sier kommunikasjonsrådgiver Astrid Mannion til NTB.

Mandag lettet to svært forsinkede Dreamliner-fly fra Florida med Norwegian-passasjerer til Stockholm og København. København-flyet landet sent på kvelden lille julaften, mens Stockholm-flyet kom til Arlanda først morgenen etter.

– Vi fikk satt opp et ekstrafly fra Arlanda til Gardermoen, så de som skulle videre fra Stockholm kom helt fram til jul, forteller Mannion.

Les også: Rundt 300 svensker venter på fly hjem fra Florida

Personvernpolicy