Meny

Nintendo skal underholde flypassasjerer

Nintendos Mario skal underholde amerikanske flypassasjerer. Foto: Business Wire
Southwest Airlines slår seg sammen med Nintendo for å sikre at passasjerene ikke kjeder seg på reisen.

Passasjerene på en flytur mellom New Orleans og Dallas ble på tirsdag møtt av selveste Mario, Nintendos store spillhelt.

Flere enn hundre av passasjerene fikk Nintendos bærbare Wii U Deluxe-konsoll i gave, som en markering av samarbeidet spillgiganten har inngått med flyselskapet Southwest Airlines.

Les også: Tilbyr stand-up på flyet

For å bekjempe kjedsomhet blant flypassasjerer har Nintendo installert spillstasjoner på flere utvalgte flyplasser i USA, og ut desember kan man spille Mario-spill i avgangshaller i blant annet Dallas, Chicago, Atlanta og St. Louis.

Dette er ikke første gang spillprodusenter tilbyr flypassasjerer å slå ihjel ventetiden. I Singapore har Changi Airport et underholdningssenter der man kan bruke både Xbox 360 og Playstation 3.

Også ombord på flyet kjemper flyselskapene om å tekkes underholdningssultne passasjerer. Selskaper som American Airlines og Qantas låner ut nettbrett på noen av sine flyvninger.

Les også: Flyselskap tilbyr gourmetmat

Les mer om reise

Reise
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus