Meny

Verdens beste skihoteller

Trysil vant internasjonal pris for beste ski-anlegg og ski-hotell

BEST: I artikkelen under kan du se hvilke hoteller i verden som er kåret til de beste skihotellene i verden. Foto: Berit Keilen (NTB Scanpix)
Radisson Blu Resort Trysil ble stemt frem som «Norges Beste Ski-hotell» av ledende aktører innen skiturisme og tusenvis av hotellgjester under «World Ski Awards».
Verdens Beste

Verdens beste ski-anlegg: Val Thorens (Frankriket)

Verdens beste boutique ski-hotell: Aurelio Lech (Østeriket)

Verdens beste ski-hotell: Ritz Carlton Bachelor Gulch (USA)

Verdens beste skiferie-leiligheter (Ski Chalet) : Bighorn, Revelstoke (Canada)

Det er første året «World Ski Awards» gir ut priser, og Norge med sitt vakre vinterland er selvfølgelig med på listen. Alle vinterland i verden har fått kåret beste skihotell, skianlegg, boutique hotell og skiferie-leiligheter.

– Skiturisme utgjør et viktig segment i reisemarkedet. I 2013 regner vi at rundt 400 millioner skiturer vil bli gått i 2000 forskjellige skiløypene verden over. «World Ski Awards» er en del av «World Travel Awards» som skal være reiselivets Oscar-utdeling, skriver prisutdeleren på sine nettsider.

Et hotell og et skianlegg har blitt pekt frem som Norges beste. Begge ligger i Trysil.

Stolte ansatte

Radisson Blu Resort Trysil ble valgt for sine vakre omgivelser, muligheten til varierte aktiviteter og for god service, skriver Web Wire. 

– Å vinne utmerkelsen «Norways Best Ski Hotel» er noe vi på Radisson Blu Resort Trysil er enormt stolte over. Vi arbeider kontinuerlig for å utvikle både produktet og servicekonseptet der Radisson Blus motto «Yes I Can» er en naturlig del av vår servicekultur, sier hotelldirektør Pontus Åkesson til Boarding.no.

Flere priser i Norge

Herangtunet Boutique Hotell i Valdres vant prisen for «Beste Boutique Hotell i Norge». Hotellet ligger klemt mellom Fagernes og Beitostølen og har Jotunheimen Nasjonalpark rett utenfor døren. 

Havdalsgrenda Hotell på Geilo vant prisen «Norges beste skiferie-leiligheter». Feriedestinasjonen består av 94 luksusleiligheter som ligger like ved skiheisen. 

Verdens beste ski-hoteller

Dersom du skal reise i vinter og ønsker å stå på ski, kan denne listen være verdt å sjekke. Her er listen over de beste ski-hotellene i verden, ifølge «World Ski Awards»:

Reise
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus