Verdens beste skihotellerTrysil vant internasjonal pris for beste ski-anlegg og ski-hotell

BEST: I artikkelen under kan du se hvilke hoteller i verden som er kåret til de beste skihotellene i verden. Foto: Berit Keilen (NTB Scanpix)
BEST: I artikkelen under kan du se hvilke hoteller i verden som er kåret til de beste skihotellene i verden. Foto: Berit Keilen (NTB Scanpix)
Artikkelen fortsetter under annonsen

Radisson Blu Resort Trysil ble stemt frem som «Norges Beste Ski-hotell» av ledende aktører innen skiturisme og tusenvis av hotellgjester under «World Ski Awards».

Artikkelen fortsetter under annonsen
Verdens Beste

Verdens beste ski-anlegg: Val Thorens (Frankriket)

Verdens beste boutique ski-hotell: Aurelio Lech (Østeriket)

Verdens beste ski-hotell: Ritz Carlton Bachelor Gulch (USA)

Verdens beste skiferie-leiligheter (Ski Chalet) : Bighorn, Revelstoke (Canada)

Det er første året «World Ski Awards» gir ut priser, og Norge med sitt vakre vinterland er selvfølgelig med på listen. Alle vinterland i verden har fått kåret beste skihotell, skianlegg, boutique hotell og skiferie-leiligheter.

– Skiturisme utgjør et viktig segment i reisemarkedet. I 2013 regner vi at rundt 400 millioner skiturer vil bli gått i 2000 forskjellige skiløypene verden over. «World Ski Awards» er en del av «World Travel Awards» som skal være reiselivets Oscar-utdeling, skriver prisutdeleren på sine nettsider.

Et hotell og et skianlegg har blitt pekt frem som Norges beste. Begge ligger i Trysil.

Stolte ansatte

Radisson Blu Resort Trysil ble valgt for sine vakre omgivelser, muligheten til varierte aktiviteter og for god service, skriver Web Wire.

– Å vinne utmerkelsen «Norways Best Ski Hotel» er noe vi på Radisson Blu Resort Trysil er enormt stolte over. Vi arbeider kontinuerlig for å utvikle både produktet og servicekonseptet der Radisson Blus motto «Yes I Can» er en naturlig del av vår servicekultur, sier hotelldirektør Pontus Åkesson til Boarding.no.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Flere priser i Norge

Herangtunet Boutique Hotell i Valdres vant prisen for «Beste Boutique Hotell i Norge». Hotellet ligger klemt mellom Fagernes og Beitostølen og har Jotunheimen Nasjonalpark rett utenfor døren.

Havdalsgrenda Hotell på Geilo vant prisen «Norges beste skiferie-leiligheter». Feriedestinasjonen består av 94 luksusleiligheter som ligger like ved skiheisen.

Verdens beste ski-hoteller

Dersom du skal reise i vinter og ønsker å stå på ski, kan denne listen være verdt å sjekke. Her er listen over de beste ski-hotellene i verden, ifølge «World Ski Awards»: