Meny

Verdens mest sexy hotellrom ligger i London

SENSUELT? SEXY? Sannsynligvis begge deler. Dette London-hotellet skal ha det mest sexy hotellrommet i verden ifølge en fersk kåring. (Foto: BLAKES HOTEL)
Hvis du skulle ønske en lavmælt ferie i britenes hovedstad er sannsynligvis ikke en av de 47 rommene ved Blakes hotell stedet å booke seg inn.

Hotellet har en stil som er så voldsom og så tung at blikket nesten ikke klarer ta til seg alle inntrykkene før du må lukke øynene, og en suite som «Director's Double» kan få noen og enhver til å ønske å invadere et lite land og skaffe seg noen tusen undersåtter bare for moro skyld.

Utrolig hva en trone i et hotellrom kan gjøre med folk.

Les også: Her får du mest hotellrom for pengene

Bare sexy

Mr & Mrs Smith er blant annet en reisearrangør og bookingtjeneste, og i forbindelse med sitt tiårsjubileum avholdt de nylig Smiths hotellprisutdeling. Her plukket Blakes ifølge CNN opp det som burde være en prestisjetung pris, for de er nå også i besittelse av verdens mest sexy hotellrom.

Det holder ikke å kun ha betal-tv på rommet uten sladd når en skal vinne slike priser.

Som bildet over og i artikkelen viser er stilen betydelig mer nedtonet enn i det allerede omtalte diktator-rommet, noen vil sannsynligvis kalle det nettopp sexy, mens interiørarkitekter med psykologi grunnfag kanskje vil hevde at perlemorsmøblementet og det forførende lyset er det som sikrer at du får napp i løpet av hotelloppholdet.

Andreplassen til Italia

Senga i den såkalte Corfu-suiten skal ifølge kåringen være så fristende at den knapt er mulig å forlate, og tatt i betraktning at to av dommerne i sexy-kategorien var burleskartisten Immodesty Blaize og direktøren for en undertøysprodusenten Kiki de Montparnasse må vi anta at dette hevdes med en viss autoritet.

Suiten skal være en favoritt blant nygifte, måler 45 kvadratmeter, har gratis trådløsnett (også nygifte trenger WiFi), og har dessuten tv, dockingstasjon, og trådløs telefon levert av Bang&Olufsen.

En natt på hotellet i slutten av november koster rundt 8.900 kroner. Har du ikke liggende så mange tusenlapper akkurat nå, kan du alternativt forsøke å lage ditt eget sexy hotellrom hjemme.

Andreplassen i sexykåringen tilhører et forførende hotellrom ved Ca Maria Adele-hotellet i Venezia, mens tredjeplassen tilfalt Dominica, et hotell i Den dominikanske republikk.

Kandidatene til Smith Hotel-kåringen ble plukket ut gjennom 47.000 reisevante stemmer samlet inn via Mr & Mrs Smiths nettsted, før en fagjury foretok den endelige rangeringen.

Reise
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus