Hun driver restaurant i stua

UNDERGRUNNSRESTAURANT: Uyen Luu har drevet restaurant hjemme i flere år, og anses som en av Londons beste undergrunnsvertinner. Foto: Fay Elizabeth Harpham
UNDERGRUNNSRESTAURANT: Uyen Luu har drevet restaurant hjemme i flere år, og anses som en av Londons beste undergrunnsvertinner. Foto: Fay Elizabeth Harpham

Det er fint å gå på restaurant, men kanskje enda finere når du får hjemlig atmosfære og nye bekjentskap med på kjøpet?

Slik lager du mat til mange:

Uyen har laget middag til flere hundre sultne londonere, og deler villig vekk sine tips til en uforglemmelig kveld.

 • Forbered så mange retter du kan på forhånd.
 • Vær rolig og mentalt tilstede.
 • Rydd på kjøkkenet, helst etter hver rett.
 • Tenk timing, og organiser tiden din godt.
 • Vær strategisk. Velg for eksempel retter som kan stå litt før de blir servert..
 • Bruk gjerne varmt-kaldt-trikset: server en kald og en varm rett annenhver gang.
 • Hvis du skal ha mange gjester, kan det være lurt å spørre venner eller familie om hjelp på kjøkkenet.
 • Snakk med gjestene så ofte du kan.

Londons undergrunnsrestauranter:

Kunne du tenke deg å dra på undergrunnsrestaurant? Her er våre tips.

 • Undergrunnsrestaurantene stoler på jungeltelgrafen, men du kan finne en oversikt over noen av dem her.
 • En middag koster rundt 400 kroner, alt ettersom hvor mange retter og hva slags mat som serveres.
 • Ta med vin selv.
 • Kom gjerne i grupper, men vær foreberedt på å snakke med fremmede.
 • Si ifra til verten eller vertinnen hvis du har noen allergier eller matpreferanser.

Vi dro på vietnamesisk undergrunnsrestaurant i London.

Uyen Luu dekker på de siste tallerkenene. Hun har drevet undergrunnsrestaurant siden 2009, og anses som en pioner i den engelske matverdenen. På dagtid jobber hun som matstylist og skribent, men én gang i uka forvandler hun hjemmet sitt til det blant annet Time Out omtaler som en av de beste undergrunnsrestaurantene i London.

I kveld venter hun 25 gjester.

– Det er helt overkommelig, sier hun, og forteller at hun tidligere har huset dobbelt så mange i rommet som veksler mellom å være stue, fotostudio og restaurant. - Jeg er veldig heldig som kan bruke førsteetasjen min til så mye forskjellig. Det er flott å kunne ha plass til så mange.

Gammelt fenomen

Ideen stammer opprinnelig fra Latin-Amerika, men ble raskt tatt opp i den amerikanske kulturen på tredvetallet, spesielt under forbudstida. England fulgte etter, og flere såkalte Supper Clubs dukket opp i Europa i løpet av førti og femtitallet.

Den tradisjonelle middagsklubben, eller undergrunnsrestauranten som den ofte kalles, fikk en ny vår på slutten av 2000-tallet og har den siste tiden fått et sterkt fotfeste i det internasjonale matmiljøet, spesielt i de større byene. Uyen Luu var en av de første undergrunnsvertene i London, men har idag selskap av betraktelig flere.

– Det er blitt et stort miljø. Vertene møtes ofte for å utveksle erfaringer og ta en øl sammen.

BildeALLSIDIG FØRSTEETASJE: Dette rommet brukes til både stue, fotostudio og restaurant. Om sommeren pleier Uyen å åpne opp dørene til hagen, og dekke langbord utover gresset.Vi har vært over femti mennesker her. Det er alltid hyggelig å ha huset fullt. Foto: Fay Elizabeth Harpham

BildeDEKKET TIL BORDS: Mange drar på undergrunnsrestaurant fordi de ønsker seg hjemmelaget mat, og muligheten til å møte nye mennesker. Uyen er alltid spent på hvem som kommer, og hva kvelden vil bringe. Foto: Fay Elizabeth Harpham

Hun gir Italia mye av æren for det hun gjør. Det var turene til de italienske osteriaene i fjellheimen, som fikk Uyen til å drømme om å drive egen undergrunnsrestaurant. Der betaler man en sum på forhånd, og blir servert dagens meny hjemme hos verten. Hun likte det uforutsigbare og nære. - Det er fantastisk å dele matopplevelser på denne måten.

Åtte retter

Siden hun og familiene flyttet fra Vietnam da hun var fem år gammel, har hun vært sterkt knyttet til det vietnamesiske kjøkken. Hun har alltid likt å lage vietnamesisk mat til familie og venner, og det var derfor naturlig å starte en undergrunnsrestaurant med vietnamesisk mat på menyen. Det viste seg å være lurt. Uyens undergunnsrestaurant er nesten alltid full. Hun tror vietnamesisk mat tiltrekker mange.

– Folk vil ha noe de ikke pleier å lage selv, forteller Uyen.

Hun påpeker også at vietnamesisk mat egner seg godt til mange gjester, da den ofte tilberedes fersk og ikke trenger så lang forberedelsestid. Som oftest serverer hun åtte retter på én kveld, i tråd med vietnamesisk festtradisjon. Åtte betyr lykke, og bringer ifølge vietnameserne hell til alle rundt bordet. Hos Uyen serveres ingen forrett eller hovedrett, men heller små og mellomstore smakebiter måltidet gjennom.

Mange av gjestene blir overrasket over mengden mat, og ikke alle klarer å spise opp. - Man trenger litt trening, ler Uyen. Hun synes det er viktig at middagen varer litt, og oppfordrer folk til å sette av hele kvelden. - De aller beste middagene er dem hvor man får tid til å bli kjent med hverandre, og kan snakke sammen på tvers av bordene.

BildeTYPISK VIETNAMESISK RETT: Uyen liker å lage flere av rettene på forhånd, og disse rullene passer perfekt til det. - Dette er en typisk vietnamesisk rett, med biff sirloin, peanøtter og sitrongress rullet i betelblader.

BildeFERSKT OG GODT: Når man lager mat til mange mennesker, er det viktig å forberede seg godt. Uyen tilbereder mye av maten på forhånd, og er opptatt av gode råvarer. Alt hun lager er inspirert av hjemlandet Vietnam. Foto: Fay Elizabeth Harpha

Sosial møteplass

– Jeg har aldri vært på undergrunnsrestaurant før, så jeg er kjempespent.

Stacey Aspendale bor utenfor Birmingham, men er på besøk hos den tidligere studievenninnen Rebecca Sedler. De bestemte seg for å prøve noe nytt, og siden de hadde hørt mye bra om Uyens mat, la de turen til Hackney.

– Jeg visste ikke at det kom til å være så mange mennesker her, sier Rebecca overrasket. Hun var nysgjerrig på hvem som ble sittende ved siden av dem. - Det virker som en veldig fin måte å bli kjent med nye folk på.

Uyen liker å plassere gjestene selv. Hun sier hun alltid har en følelse på hvem som kommer til å passe sammen. Iløpet av flere år som undergrunnsvert har hun sett mange nye vennskap bli til. Nesten hver uke finner noen tonen og utveksler telefonnumre og epostadresser. - I fjor hadde jeg to gutter her som kom alene. De ble perlevenner. Nå reiser de visstnok jorda rundt sammen.

Det er både single, par og vennegjenger som banker på døra hos Uyen. Hun tror mange av dem kommer for opplevelsens skyld, og med et ønske om å møte andre likesinnede. - London er en stor by. Det kan være vanskelig å skaffe seg et nettverk, sier hun. Det er også mange som forteller henne at de er lei av vanlige restauranter, og at de foretrekker hjemmelaget mat og personlighet fremfor stive menyer og stressede kelnere.

BildeSOSIALT: Uyen har alltid vært glad i å lage mat til andre, og mener det er viktig å dele gode matopplevelser sammen. - Det er så hyggelig å se at folk blir kjent under middagene mine, sier Uyen. Foto: Fay Elizabeth Harpham

– Mat er blitt fryktelig viktig for folk

Sosiolog Annechen Bugge fra Statens Institutt for Forbruksforskning (SIFO) er ikke overrasket over at middagsklubben er tilbake. Bugge forsker på nordmenns mat- og spisevaner, og understreker at interessen for mat i Norge er mer fremtredende enn noengang. Syv av ti nordmenn forteller at de er opptatt av mat eller har mat som hobby, og TV-programmer som Hellstrøm rydder opp, Det norske måltid og Masterchef Norge er med på å påvirke denne trenden.

– Mat handler ikke bare om å spise, forteller Bugge. -Det er mye fokus på selve spiseopplevelsen.

Den norske middagen har lenge vært et viktig symbol på kulturelle verdier og sosial tilhørighet. Bugge tror derimot at økt velstand, økt tilgang på flere råvarer og økt fokus på sunnhet har vært avgjørende for matkulturen som utspiller seg i dag.

– Vi bruker mat til å plassere oss selv i det sosiale landskapet, sier Bugge.

Hun synes undergrunnsrestaurantene høres spennende ut, men er usikker på om de vil slå an i Norge. Førsteinspektør Ann-Louise Grimstad fra Mattilsynet understreker at vi har andre regler i Norge enn i England når det gjelder restaurantdrift. - Dette er ikke å anse som «privat hjem». Det betyr at driften skal meldes in til Mattilsynet, og vil per definisjon være ulovlig om det ikke skjer.

Bugge tror uansett det vil dukke opp nye, kreative og lovlige spiseløsninger årene som kommer. - Mat og måltider har høy prioritet her i Norge, og jeg tror vi vil se mye nytt fremover, spesielt for single.

Åpnet nye dører

– Dette var helt fantastisk, jeg er herved hekta på vietnamesisk. Stacey fra Birmingham er mer enn fornøyd, både med maten og selskapet. Uyen har satt seg ned på bordet vårt for å ta seg et velfortjent glass vin. I løpet av kvelden har hun gått fra bord til bord, slått av en prat og sørget for at alle har det fint.

– Det er viktig for meg å ikke være på kjøkkenet hele tiden, sier hun. - Jeg vil jo møte folk jeg også. Hun prøver å lage det meste av maten på forhånd, slik at det blir nok tid til å mingle.

I begynnelsen brukte hun tre dager på å forberede én middag, men nå holder det å begynne klokken ni samme dag. Hun får dessuten uvurderlig hjelp av både moren, broren og svigersøsteren. De hjelper til før, under og etter middagen. - Jeg hadde ikke greid å gjennomføre dette uten dem.

Uyen understreker at undergrunnsrestauranten har gitt henne mange nye muligheter. Ikke bare har hun nettopp gitt ut sin egen kokebok, basert på familiens vietnamesiske oppskrifter, men hun har også fått nye bekjentskaper. - Flere kommer tilbake, og mange av dem er blitt nære venner. - Det finnes utrolig mange hyggelige og matglade folk der ute, sier hun.

BildeGOD HJELP: Det krever mye arbeid å lage mat til store selskaper, og moren til Uyen er en av hennes viktigste hjelpere.Mamma har alltid vært en viktig inspirasjon for meg. Det var hun som lærte meg å lage vietnamesisk mat. Foto: Fay Elizabeth Harpham

BildeIKKE VANSKELIG: Ifølge Uyen er ikke vietnamesisk mat vanskelig å lage.Alle kan lage vietnamesisk mat, hvis de bare prøver. Det aller viktigste mener hun er å få tak i riktig utstyr, kvalitetsvarer og noen gode grunnoppskrifter.

Les også:

Verdens kuleste lunsj

Dette legger julegjestene merke til

Fire gode spisesteder i London

Saken er opprinnelig skrevet for Kvinneguiden og publisert på klikk.no

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
17:12 Riiber kåret til årets skiutøver i nordiske grener17:08 Irlands statsminister om brexitavtalen: – Skaper en unik løsning17:07 EU-motstander Nigel Farage avfeier brexitavtale17:02 Labour, DUP og Liberaldemokratene sier nei til brexitavtalen16:57 Ambassadør tar avstand fra Trump i riksrettshøring16:55 Russisk nyhetsbyrå: Advokat har søkt om benådning for Frode Berg16:55 Hanne Harlem innstilles som ny sivilombudsmann16:42 Dronningen og kronprinsessen melder forfall til stortingsmiddag16:31 Turgåere fant tonnevis med mynter ved Kongsberg16:05 – Kan være begynnelsen på slutten for Trump16:02 Johnson: – Nå er øyeblikket for å få brexit gjennomført15:54 Assad: Syria vil svare på Tyrkias intervensjon med «alle legitime midler»15:33 Kystvakten uten helikopter i flere uker15:18 «Gazza» frikjent for seksuelt overgrep14:47 Togvogn på lastebiltur endte i politianmeldelse14:44 Tidligere toppdommer krever 7,2 millioner av NFF14:44 Brann-spiss måtte bli hjemme, straffes av klubben14:24 Bjørgen mener Johaug bør få Egebergs Ærespris14:18 Frode Bergs advokat: – Lite sannsynlig at utveksling blir bekreftet nå13:59 Feståpning for Viken mens begravelsen planlegges13:58 Enige om å la britene håndheve EU-regler i Nord-Irland13:49 Elton John: – Watford kan ha reddet livet mitt13:21 22-åring erkjenner straffskyld for drapsforsøk på 16-åring13:20 Mot brutal sprint i ny skitour12:59 Erdogan kastet Trumps brev i søpla12:20 Lørenskog-saken: Konvolutt fra trusselbrevet solgt hos Clas Ohlson11:54 Kurderne anklager Tyrkia for å bruke forbudte våpen11:53 Solskjær om United-krisen: – Jeg mister ikke nattesøvnen11:41 Haaland skadefri og kampklar11:40 Viste dømt til ett års betinget fengsel11:36 En brexitavtale mellom EU og Storbritannia er i boks11:12 Tyrkiske styrker vinner terreng nordøst i Syria11:05 Dropper nasjonal rammeplan for vindkraft10:41 Får ikke svar om syk fireåring: – Jeg er skuffet over Ropstad10:26 Norske Skog slår igjen rot i Oslo Børs10:04 Thingnes Bø pådro seg lårskade i fall09:46 11 prosent av enslige forsørgere i jobb har lavinntekt09:45 Pizzakjeden Domino's vil forlate Norge09:29 SOHR: 300.000 på flukt etter Tyrkias angrep09:29 Pence og Pompeo skal forsøke å overtale Erdogan08:55 DUP sier de ikke kan støtte Johnsons brexitavtale08:53 18 elbiler per ladepunkt i Norge08:41 Hovland satte PGA-rekord08:28 Lastebil mistet dekk på E6 - traff flere biler08:14 Får kjeft for å stole på Posten: – Han aner ikke hva som skjer08:08 Faren til offer for skoleskyting får oppreisning07:56 Senterpartiet klatrer videre på ny måling07:45 – Færre farlige islamister i Tyskland07:39 Politiet snevrer inn tidsrommet i Hagen-saken07:10 15 ambassadører fikk passord frastjålet07:07 Skittkasting og drama under møte i Det hvite hus07:07 Brexitforhandlingene fortsatte i de sene nattetimer07:00 Justin Trudeaus glorie har bleknet06:53 Russland om europeiske land: – Har halen mellom beina og er redde for Washington06:48 De norske alpinstjernene savner Svindal06:10 Kallmyr vil ikke stille seg i veien for utlevering av IS-fanger06:09 Folkevalgte bortvist etter tilrop mot Hongkongs leder06:00 NAV-rapport: Nye AAP-regler har ført til at flere går på sosialstønad05:50 Dette skjer i dag05:41 Dette skjedde i natt05:30 NHO ser fremtidsmuligheter i maritime næringer05:19 Trailer sperrer E6 i sør for Soknedal i Trøndelag05:17 Kraftig smell i sentrale Stockholm05:15 Prognose: Økende arbeidsledighet og lav boligprisvekst framover05:13 Kraftig jordskjelv rammet Filippinene04:52 Del av handelsavtale mellom USA og Kina blir formalisert04:15 35 pilegrimer omkom i bussulykke i Saudi-Arabia04:11 Frontex: Økning i antall ulovlige grensepasseringer til EU03:47 Studie: Eldre får det bedre når de trapper ned medisinbruken03:25 Trusselen fra høyreekstreme øker i Australia02:37 Straffetoll fra EU på Boeing-fly kan gi Norwegian kjemperegning02:18 Bokser døde fire dager etter knockout i kamp02:15 Mann med machete pågrepet for innbrudd og trusler02:03 Tusenvis protesterte mot straff for sexundervisning i Polen01:30 NVE: Klimaendringer vil gi kraftig vekst i norsk vannkraft01:20 Catalonias leder: Volden må stoppe01:00 Erdogan møter Putin i neste uke00:58 Økokrim sikter Bitcoins Norge-sjefen i Stavanger00:31 Trump i brev til Erdogan: – Ikke gjør noe dumt00:02 Mnuchin: Tyrkia kan vente seg flere sanksjoner23:53 SDF-lederen sier USA har brutt sine løfter i Syria23:35 Skole-app ga ut hemmelige opplysninger igjen – nå på Østlandet22:50 Waras samboer kan bli etterforsket ytterligere22:01 Hegerberg tangerte målrekorden i mesterligaen og ble gratulert av Mittag21:39 Kvinne (59) dømt til ett års fengsel for grov hvitvasking og heleri21:35 Italiensk landsby lei av at turister havner på villspor21:27 Tverrpolitisk fordømmelse av tilbaketrekkingen fra Syria vedtatt i Washington20:58 Mann i 30-årene alvorlig skadd i trafikkulykke i Oslo20:37 Sønn hadde falt og blødde – far tatt for å ha kjørt i 137 kilometer i timen19:46 Sky Sports: Pogba og de Gea mister Liverpool-kampen19:34 SOHR: Syriske og russiske styrker rykker inn i grenseby19:29 Kan bli ofret av KrF i regjering: – Vet ikke jeg hvordan jeg skal klare meg19:02 NASA-forsker: – Vi fant liv på Mars på 70-tallet18:29 Trump: USA forhandler med Tyrkia i Syria-konflikten18:14 Johnson: – Ingen gjennombrudd ennå17:51 Litauiske medier: Utvekslingsavtale på plass for Frode Berg17:46 Corbyn: – Labour vil trolig stemme mot Johnsons avtale17:45 Elleve års fengsel for drapsforsøk på sju personer i Oslo17:43 Thingnes Bø fikk fair play-pris: – Stort17:28 Tidligere voldtektsdømt danser må møte i retten igjen
Siste nytt
17:12SportRiiber kåret til årets skiutøver i nordiske grener17:08PolitikkIrlands statsminister om brexitavtalen: – Skaper en unik løsning17:07PolitikkEU-motstander Nigel Farage avfeier brexitavtale17:02PolitikkLabour, DUP og Liberaldemokratene sier nei til brexitavtalen16:57VerdenAmbassadør tar avstand fra Trump i riksrettshøring16:55NorgeRussisk nyhetsbyrå: Advokat har søkt om benådning for Frode Berg16:55NorgeHanne Harlem innstilles som ny sivilombudsmann16:42NorgeDronningen og kronprinsessen melder forfall til stortingsmiddag16:31PengerTurgåere fant tonnevis med mynter ved Kongsberg16:05Verden– Kan være begynnelsen på slutten for Trump16:02PolitikkJohnson: – Nå er øyeblikket for å få brexit gjennomført15:54VerdenAssad: Syria vil svare på Tyrkias intervensjon med «alle legitime midler»15:33NorgeKystvakten uten helikopter i flere uker15:18Sport«Gazza» frikjent for seksuelt overgrep14:47NorgeTogvogn på lastebiltur endte i politianmeldelse14:44SportTidligere toppdommer krever 7,2 millioner av NFF14:44SportBrann-spiss måtte bli hjemme, straffes av klubben14:24SportBjørgen mener Johaug bør få Egebergs Ærespris14:18VerdenFrode Bergs advokat: – Lite sannsynlig at utveksling blir bekreftet nå13:59PolitikkFeståpning for Viken mens begravelsen planlegges13:58PolitikkEnige om å la britene håndheve EU-regler i Nord-Irland13:49SportElton John: – Watford kan ha reddet livet mitt13:21Norge22-åring erkjenner straffskyld for drapsforsøk på 16-åring13:20SportMot brutal sprint i ny skitour12:59PolitikkErdogan kastet Trumps brev i søpla12:20NorgeLørenskog-saken: Konvolutt fra trusselbrevet solgt hos Clas Ohlson11:54VerdenKurderne anklager Tyrkia for å bruke forbudte våpen11:53SportSolskjær om United-krisen: – Jeg mister ikke nattesøvnen11:41SportHaaland skadefri og kampklar11:40NorgeViste dømt til ett års betinget fengsel11:36PolitikkEn brexitavtale mellom EU og Storbritannia er i boks11:12VerdenTyrkiske styrker vinner terreng nordøst i Syria11:05PolitikkDropper nasjonal rammeplan for vindkraft10:41PolitikkFår ikke svar om syk fireåring: – Jeg er skuffet over Ropstad10:26PengerNorske Skog slår igjen rot i Oslo Børs10:04SportThingnes Bø pådro seg lårskade i fall09:46Penger11 prosent av enslige forsørgere i jobb har lavinntekt09:45PengerPizzakjeden Domino's vil forlate Norge09:29VerdenSOHR: 300.000 på flukt etter Tyrkias angrep09:29VerdenPence og Pompeo skal forsøke å overtale Erdogan08:55PolitikkDUP sier de ikke kan støtte Johnsons brexitavtale08:53Motor18 elbiler per ladepunkt i Norge08:41SportHovland satte PGA-rekord08:28NorgeLastebil mistet dekk på E6 - traff flere biler08:14PengerFår kjeft for å stole på Posten: – Han aner ikke hva som skjer08:08VerdenFaren til offer for skoleskyting får oppreisning07:56PolitikkSenterpartiet klatrer videre på ny måling07:45Verden– Færre farlige islamister i Tyskland07:39NorgePolitiet snevrer inn tidsrommet i Hagen-saken07:10Norge15 ambassadører fikk passord frastjålet07:07VerdenSkittkasting og drama under møte i Det hvite hus07:07VerdenBrexitforhandlingene fortsatte i de sene nattetimer07:00PolitikkJustin Trudeaus glorie har bleknet06:53VerdenRussland om europeiske land: – Har halen mellom beina og er redde for Washington06:48SportDe norske alpinstjernene savner Svindal06:10PolitikkKallmyr vil ikke stille seg i veien for utlevering av IS-fanger06:09VerdenFolkevalgte bortvist etter tilrop mot Hongkongs leder06:00PengerNAV-rapport: Nye AAP-regler har ført til at flere går på sosialstønad05:50NorgeDette skjer i dag05:41NorgeDette skjedde i natt05:30PengerNHO ser fremtidsmuligheter i maritime næringer05:19NorgeTrailer sperrer E6 i sør for Soknedal i Trøndelag05:17VerdenKraftig smell i sentrale Stockholm05:15PengerPrognose: Økende arbeidsledighet og lav boligprisvekst framover05:13VerdenKraftig jordskjelv rammet Filippinene04:52PengerDel av handelsavtale mellom USA og Kina blir formalisert04:15Verden35 pilegrimer omkom i bussulykke i Saudi-Arabia04:11VerdenFrontex: Økning i antall ulovlige grensepasseringer til EU03:47Helse og livsstilStudie: Eldre får det bedre når de trapper ned medisinbruken03:25VerdenTrusselen fra høyreekstreme øker i Australia02:37PengerStraffetoll fra EU på Boeing-fly kan gi Norwegian kjemperegning02:18SportBokser døde fire dager etter knockout i kamp02:15NorgeMann med machete pågrepet for innbrudd og trusler02:03VerdenTusenvis protesterte mot straff for sexundervisning i Polen01:30NorgeNVE: Klimaendringer vil gi kraftig vekst i norsk vannkraft01:20VerdenCatalonias leder: Volden må stoppe01:00VerdenErdogan møter Putin i neste uke00:58PengerØkokrim sikter Bitcoins Norge-sjefen i Stavanger00:31VerdenTrump i brev til Erdogan: – Ikke gjør noe dumt00:02VerdenMnuchin: Tyrkia kan vente seg flere sanksjoner23:53VerdenSDF-lederen sier USA har brutt sine løfter i Syria23:35NorgeSkole-app ga ut hemmelige opplysninger igjen – nå på Østlandet22:50NorgeWaras samboer kan bli etterforsket ytterligere22:01SportHegerberg tangerte målrekorden i mesterligaen og ble gratulert av Mittag21:39NorgeKvinne (59) dømt til ett års fengsel for grov hvitvasking og heleri21:35ReiseItaliensk landsby lei av at turister havner på villspor21:27PolitikkTverrpolitisk fordømmelse av tilbaketrekkingen fra Syria vedtatt i Washington20:58NorgeMann i 30-årene alvorlig skadd i trafikkulykke i Oslo20:37NorgeSønn hadde falt og blødde – far tatt for å ha kjørt i 137 kilometer i timen19:46SportSky Sports: Pogba og de Gea mister Liverpool-kampen19:34VerdenSOHR: Syriske og russiske styrker rykker inn i grenseby19:29Helse og livsstilKan bli ofret av KrF i regjering: – Vet ikke jeg hvordan jeg skal klare meg19:02VerdenNASA-forsker: – Vi fant liv på Mars på 70-tallet18:29PolitikkTrump: USA forhandler med Tyrkia i Syria-konflikten18:14VerdenJohnson: – Ingen gjennombrudd ennå17:51NorgeLitauiske medier: Utvekslingsavtale på plass for Frode Berg17:46PolitikkCorbyn: – Labour vil trolig stemme mot Johnsons avtale17:45NorgeElleve års fengsel for drapsforsøk på sju personer i Oslo17:43SportThingnes Bø fikk fair play-pris: – Stort17:28NorgeTidligere voldtektsdømt danser må møte i retten igjen
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus