Her koster én natt 360.000 kroner

FLOTTE OMGIVELSER: Hovedsoverommet har denne terrassen som tilbyr gjestene utsikt over de flotte omgivelsene. Foto: Virgin Limited

Multimilliardæren Richard Branson har pusset opp sin private øy etter brannen i 2011. Nå kan du leie den, om du har råd.

Store deler av Richard Bransons ferieparadis på Necker Island ble ødelagt i en massiv brann i 2011. Orkanen Irene førte til at lynet traff hovedhuset på øy ved de britiske jomfruøyene i Karibia, melder APF Relaxnews.

Nå har milliardæren pusset opp bygningen og den private øya er igjen tilgjengelig for utleie til alle som har råd til å hoste opp 360.000 kroner.

Øya kan leies eksklusivt for opptil 30 personer.

Les også: Slik unngår du å pakke for mye

Åtte gjesterom og panoramautsikt

Det ombygde hovedhuset har åtte gjesterom, hver med en privat balkong, dobbeltseng og bad. Husets største soverom er hele 140 kvadratmeter stort med panoramautsikt over det karibiske hav.

Uten å forlate rommet har man fri tilgang til et boblebad for to personer, et frittstående utendørs bad og en kjøkkenkrok med et velfylt kjøleskap.

Blir det for folksomt i hovedhuset kan man flytte inn i en av totalt seks hytter som ligger idyllisk til i strandkanten.

Les også: Fant avføring i drikkevannet på fly

På øya har man også tilgang til to tennisbaner.

Til tross for den høye prisen er det grunn til å tro at mange ønsker å besøke paradisøya. Flere kjendiser har bodd på øya opp gjennom årene, blant annet prinsesse Diana og sønnen William og Harry, Harrison Ford og Oprah Winfrey.

Branson kjøpte den 300 mål store øya for drøye 1,7 millioner kroner i 1979.

Les også: Derfor er du flyvertinnenes mareritt

Flytter til øya

Bestemmer du deg for å leie ferieparadiset skal du ikke se bort ifra at milliardæren selv er å finne på øya. Ifølge avisen Sunday Times skal Branson selv flytte til Necker Island for å slippe unna skattesystemet i Storbritannia.

De britiske jomfruøyene opererer med nullskatt på en rekke områder og selv om landet har inntektsskatt, er skatteprosenten satt på null prosent av inntekten.

En talsmann for Branson hevder overfor avisen Express at flyttingen ikke skyldes økonomiske grunner.

– Dette valget er et livsstilsvalg. Solen skinner alltid, han føler seg frisk og han reiser rundt i verden og gjør det han ønsker, sier talsmannen.

Les også: Her ferierer de rike og mektige

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus