Beltet som forteller deg veien

ERSTATTER KART: Er dette din fremtidige veiviser? (Foto: Triposo)
ERSTATTER KART: Er dette din fremtidige veiviser? (Foto: Triposo)
Artikkelen fortsetter under annonsen

Triposo Travel Belt er for deg som vil slippe å glane på kartet på mobilen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vi har alle vært der: Du står på et torg i stor og fremmed by uten noen idé om hvor du er eller hvor du skal. Kanskje bruker du et digert kart som holder på å fly fra deg eller en karttjeneste på mobilen til finne ut hvor i svarte du er.

Uansett ser alle at du er en turist. Og det er det ikke alle som liker; man vil jo gjerne føle seg som en av de innfødte.

Les: En veldig smart reise-app

Se det du kom for å se

Men det største problemet med kart og karttjenester er at du ofte kikker på noe annnet enn det du faktisk kom for å se, og det er nettopp dét som er tanken bak folkefinansieringsprosjektet Triposo Travel Belt.

Les også: Pass deg for taxitilbud på reise

Dustete?

Reise-app-selskapet Triposo jobber nå med en prototype som er like enkel som den er genial/dustete, vi er ikke helt sikre hvor vi lander.

Slik fungerer det uansett: Du kobler beltets tilhørende minijack-ledning til inngangen på mobilen din og fyrer opp en av Triposos kart-apps og så plotter inn målet ditt.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Viktig: Vet du hva reiseforsikringen dekker?

Det som skjer nå er at du kan legge mobilen din i lomma og la belte fortelle deg veien. Det gjør den ved at en av de fire knappene på innsiden av beltet vibrerer, enten til høyre, venstre, rett frem eller bakover.

Les også: Lytt til musikk gjennom skallen

Da er det altså bare å følge signalene. Hvor godt dette fungerer i praksis, er en helt annen sak. Har du troen? Vel, da kan du spytte inn 300 kr og få beltet i februar.