De vakreste barene og restaurantene

De vakreste barene og restaurantene
De vakreste barene og restaurantene
Artikkelen fortsetter under annonsen

Er du ikke fullt så opptatt av hva du spiser og drikker, men tenker mer på hvordan det ser ut rundt deg? Da kan du ta utgangspunkt i denne listen neste gang du skal på bar-tur.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den store design-trenden som sveiper over barer og resturanter verden over er rustikk, skandinavisk minimalisme, skal vi tro ekspertene.

I den femte «Reusturant and Bar Design Awards» som gikk av stabelen i London i begynnelsen av september satt redaktører fra både Wallpaker og Frame. Den jeveste prisen gikk til resturanten Høst i København og baren Atrium Champagne Bar i London.

Noen av de andre vinnerne i Storbritannia:

Beste uavhengige resturant:

Bubbledogs

Beste flyplass/togstasjon-bar eller -resturant:

Jamie's Italian (Gatwick)

Beste resturanten in London:

Tramshed

Noen andre internasjonale vinnere:

Astraulia: Alfred and Constance

Asia: Cronus, Japan

Europa: Høst, København

Midt-Østen/Afrika: Little Italy, Israel

Amerika: The Living Room, USA

Se de vakre bildene fra Høst og Atrium Champagne Bar:


Høst beskrives som en rustikk skandinavisk resturant i en urban setting. Foto: Høst Resturant.Høst beskrives som en rustikk skandinavisk resturant i en urban setting. Foto: Høst Resturant.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kjeramikken til Høst ble også speisaldesignet. Foto: Høst Resturant.Kjeramikken til Høst ble også speisaldesignet. Foto: Høst Resturant.

Medlemmene i juryen beskrev Høst som et landlig kjøkken i et landlig Danmark. Foto: Høst Resturant.Medlemmene i juryen beskrev Høst som et landlig kjøkken i et landlig Danmark. Foto: Høst Resturant.

I Atrium Champagne Bar i London prosjekteres maneter på veggene. Foto: Atrium Champagne Bar.I Atrium Champagne Bar i London prosjekteres maneter på veggene. Foto: Atrium Champagne Bar.

Det er svært høyt under taket og det gir en dramatisk følelse. Foto: Atrium Champagne Bar.Det er svært høyt under taket og det gir en dramatisk følelse. Foto: Atrium Champagne Bar.

Atriumet har et 24 meter høy takåpning som slipper inn lys. Foto: Atrium Champagne Bar.Atriumet har et 24 meter høy takåpning som slipper inn lys. Foto: Atrium Champagne Bar.

Baren er en del av ME Hotel i London. Her ser du lobbyens om atriumet er en del av. Foto: Atrium Champagne Bar.Baren er en del av ME Hotel i London. Her ser du lobbyens om atriumet er en del av. Foto: Atrium Champagne Bar.