SAS EuroBonus vs. Norwegian Reward

Vi har sammenliknet SAS' og Norwegians fordelsprogrammer, og SAS har det mest komplette tilbudet og den beste opptjeningen. Montasje: Kristin Sørdal/SAS/Norwegian
Vi har sammenliknet SAS' og Norwegians fordelsprogrammer, og SAS har det mest komplette tilbudet og den beste opptjeningen. Montasje: Kristin Sørdal/SAS/Norwegian

SAS EuroBonus eller Norwegian Reward - hvilket flyselskap har det beste fordelsprogrammet?

Etter 11 år med et særnorsk forbud mot bonus- og fordelsprogrammer på innenriksflyvninger, kan du nå igjen tjene bonuspoeng på flyreiser innenriks.

SAS «snikinnførte» bonusopptjening for forretningsreisende i februar 2013, blant annet med begrunnelse i at det særnorske forbudet stred mot EØS-reglene. Da regjeringen nylig åpnet for å tillate fordelsprogrammer innenriks, lot ikke flyselskapene vente på seg.

SAS innførte bonusopptjening på innenriksrutene fra og med 21. mai, mens Norwegian åpnet for opptjening av poenger i sitt reward-program 23. mai.

Vi har sett nærmere på flyselskapenes fordelsprogrammer. Hvilket selskap gir deg den beste og enkleste avtalen?

Dette bruker vi bonusen på

Begge selskapene lar deg tjene bonuspoenger på ganske mye mer enn kun flyreisen, som du kan se mer detaljert nedenfor.

Og flykundene kan også bruke bonuspoengene på ganske mye mer enn kun nye flyreiser, selv om det her er forskjeller mellom de to programmene.

Informasjonssjef i SAS, Knut Morten Johansen, sier til DinSide at vi bruker bonuspoengene på ganske mye annet enn kun flybilletter. Veldig mange bruker bonuspoengene til mer bekvemmeligheter rundt reisen.

– Det de fleste gjør i dag er å samle opp så mye at de får et sølv- eller gullkort. Da får du enda mer fribagasje, tilgang på hurtigpasserende sikkerhetskontroll, og annet. De bruker de overskytende pengene til å kjøpe seg større bekvemmelighet, sier Johansen til DinSide.

Vi kan selvsagt ikke bestemme hva du skal gjøre med bonuspoengene dine, men vi kan gi deg et godt råd: Ikke bruk dem på kafévarer om bord. Prisen for seks melkesjokolader tilsvarer én bonusreise.

– Vi er opptatt av at fordelsprogrammet skal være så enkelt og brukervennlig som mulig for våre kunder. Opptjente CashPoints, hvor ett poeng tilsvarer en krone, kan brukes på alle typer billetter og tilvalgstjenester hos Norwegian, sier Astrid Mannion, kommunikasjonsrådgiver i Norwegian, til DinSide.

Begge flyselskapene kjører kampanjer hvor de gir deg noen bonuspoeng med innmelding, eller doble bonuspoeng ved bestilling. Har du først tenkt å skaffe deg et bonuskort med ett eller begge selskapene, er dette selvsagt en hyggelig gevinst å ta med seg. Dette bør imidlertid ikke være hovedgrunnen til at du velger det ene over det andre.

I korte trekk: SAS EuroBonus

Opptjening:

 • Kombinert kredittkort og bonuskort? Ja
 • Du kan kombinere bonuskort med American Express, Diners Club og Master Card. Du får bonuspoeng på alt du kjøper med disse kortene. Du får startpremie på mellom 3000 og 6000 poeng, avhengig av hvilket kredittkortselskap du velger. Alle gir deg et halvt eller et helt år med gratis årsavgift, men deretter påløper det årsavgift på kortet.
 • Diners Club gir deg i tillegg tilgang til 450 lounger, mot en avgift på 125 kroner per besøk. MasterCard tar ingen årsavgift for deg med SAS Gullkort.
 • Opptjeningen er: MasterCard gir deg 10 ekstrapoeng per 100 brukte kroner, Diners gir deg 15 ekstrapoeng per 100 kroner, og AmEx gir deg 15 til 20 ekstrapoeng per 100 brukte kroner.
 • Fly: Tjen bonuspoeng hos SAS, Widerøe og alle selskapene i Star Alliance - men husk at ikke alle flyselskapene gir bonusopptjening på alle billettklassene. Du tjener 500 poeng per vei innenriks og i Norden med en SAS Go-billett, og det dobbelte med en SAS Plus-billett. Oslo-New York gir en uttelling på 3.700 poeng (en vei) med SAS Go og 7.400 poeng med SAS Plus.
 • Hotell: Tjen bonuspoeng ved hotellovernatting, men husk å registrere medlemsnummeret ved innsjekk. Du kan tjene 300 til 500 ekstrapoeng per natt eller opphold. Tjen poeng hos et trettitalls hotellkjeder, blant annet Radisson, Rica, Park Inn, Scandic og mer eksklusive Kempinski.
 • Transport: Tjen bonus på leiebil eller flybussen. Hertz, Avis, Budget og Sixt gir deg bonusopptjening. Flybussen Oslo-Gardermoen gir deg også eksempelvis 50 til 100 bonuspoeng.
 • Handel og øvrig: Du kan tjene bonuspoeng ved handel på en mengde nettbutikker, fra klær til elektronikk, iTunes, helse og velvære. Du må oppgi medlemsnummeret ditt før du gjennomfører handelen.
 • Du kan opptjene bonuspoeng på forsikring (Codan), strøm (Fjordkraft), aviser (Dagens Næringsliv), og du kan konvertere din Trumf-bonus til EuroBonus poeng. 720 kroner i Trumf-bonus (basert på et årsinnkjøp på 72.000 kroner per år) kan konverteres til 10.000 eurobonuspoeng. 10.000 bonuspoeng tilsvarer en innenlandsreise tur-retur.
 • Etterregistrering? Ja, du kan etterregistrere poeng seks måneder. Dette gjelder imidlertid ikke ved handel via netthandelsbutikkene, da må du være logget inn som EuroBonusmedlem før handelen gjennomføres - ellers er det ikke mulig å etterregistrere.
 • Bruk: Du kan ta ut bonuspoengene på flyreiser, hotell, leiebil, handel via eurobonusbutikken hvor du kan velge mellom en mengde ulike produkter, og også blant annet kinobilletter. Du kan gi poengene i form av donasjoner til ulike veldedige formål, og du kan bruke poengene til handel om bord - og det som altså aller flest gjør: oppgradering underveis.
 • En oppgradering fra Go til Plus koster deg 15.000 poeng, og fra Go til business koster det 40.000 poeng.
 • En bonusreise koster eksempelvis 6.000 poeng en vei og 10.000 poeng tur-retur innenriks i Skandinavia (Go), eller det dobbelte for Plus. For en tur-returreise mellom Norden og USA koster det 60.000 poeng (Go) eller 100.000 poeng (Business).

Du tjener 500 poeng for en enveis inenlands lavprisbillett (SAS Go). En enveis innenlandsbillett som bonusreise koster 6.000 poeng. Du må ta 12 innenlandsreiser til Go-pris for å ha nok poeng til å få en innenriks bonusreise.

Poengenes gyldighet: Bonuspoengene er gyldige i inntil fem år.

I korte trekk: Norwegian Reward

Opptjening:

 • Kombinert kredittkort og bonuskort? Eneste måten å få et slags kombinert kort på er å bli medlem i Bank Norwegian, og da få et Bank Norwegian Visa-kredittkort. Ved bruk av dette opptjener du én prosent cashpoints (kronepoeng) på alle varekjøp du gjør med dette kortet. Det er ingen årsavgift på kortet. Du får 250 kronepoeng (250 kroner) i oppstartsbonus ved etablering av avtalen.
 • Fly: Du tjener opp poeng på alle flybilletter, men det er varierende hvor mye du får. Opptjeningen er to prosent på alle reiser i billigste billettkategori og ti prosent på alle flex-billetter. Prosentopptjeningen skjer på grunnlag av netto flypris, det vil si eksklusive skatter og avgifter.
 • Betaler du reisen med Bank Norwegian-kort, kan du tjene opptil fem prosent på lavprisbillettene og 20 prosent på flex-billettene. Det er imidlertid begrensninger på denne ekstraopptjeningen: Du får ikke ekstraopptjening på langdistanseflyvninger, innenlandsflyvninger i Norge og innenriksflyvninger i Sverige: På disse får du kun to prosent på lavprisbillettene og ti prosent på flex-billettene.
 • Ett cashpoint (kronepoeng) tilsvarer én krone.
 • Du tjener kun bonuspoeng på reiser med Norwegian.
 • Hotell: Ingen spesielle avtaler. Eneste mulighet til å tjene opp poenger er dersom du velger å ha konto i Bank Norwegian og betale med Bank Norwegian-kortet.
 • Transport: Ingen spesielle avtaler. Se for øvrig punktet over, om opptjeningsmuligheter.
 • Handel og øvrig: Du kan tjene poeng på handel som Norwegian-medlem, også uten Bank Norwegian-kort, men da er det kun hos samarbeidspartnerne. Disse partnerne er det ikke mange av: Talkmore, Helly Hansen, Opplysningen 1881, Euroflorist, World Medical Card, NorgesEnergi, Forsikringsdeal.no og Revy- og teaterservice. Du må ha registrert bankkortet ditt hos Norwegian Reward før du handler for å tjene poeng. I tillegg kan du tjene poenger i en god del nettbutikker innenfor en mengde kategorier: helse og velvære, interiør, iTunes, bøker, mote med mer. Du må huske å registrere ditt medlemsnummer før handelen.
 • Etterregistrering? Det er ikke mulig å etterregistrere poeng.

Bruk: Du kan bruke dine bonuspoeng til å kjøpe flybilletter, ekstra bagasje, avbestillingsbeskyttelse, setereservasjoner og til å gjøre billettendringer.

Du tjener som nevnt to prosent cashpoints på alle lavprisbilletter, men ikke på den delen av billettprisen som er skatter og avgifter. For en lavpris innenlands enveisbillett til 499 kroner, regnes to prosent av 286 kroner, som er nettoprisen når skatter og avgifter er fratrukket. Dette utgjør 5,72 - altså fem kroner og 72 øre. Du må ta 87,23 reiser til den prisen for å ha nok cashpoints til å løse inn en billett til 499 kroner.

Poengenes gyldighet: Poengene er gyldig ut året du gjennomfører kjøpet, pluss to år.

Hvem er best?

Det er ingen tvil om at SAS har det mest komplette fordelsprogrammet: Du har flere muligheter til opptjening, ettersom du kan tjene poeng på alt fra leiebil til hoteller og varer. At du også kan konvertere Trumf-bonus til eurobonuspoeng, er også en bra avtale: Når som nevnt 720 kroner kan gi 10.000 eurobonuspoeng - som kan gi deg en tur-returreise innenlands, er det en god avtale.

Du kan også bruke den opptjente bonusen til mye mer i SAS-programmet enn i Norwegian-programmet. Der du kun kan bruke poeng til flybilletter og tilvalgstjenester til reisen hos Norwegian, kan du også betale hotell, leiebil og shopping hos SAS.

Når det kommer til opptjening viser vårt regnestykke at det vil gå raskere å fly seg til en ekstra bonusreise med SAS enn med Norwegian:

Saken fortsetter under bildet

Poengene dine har også lenger holdbarhet hos SAS enn hos Norwegian. SAS-poengene har en varighet på inntil fem år, mens Norwegian-poengene varer ut året du tjente dem og videre i to år deretter - altså maks tre år. For å tjene opp til eksempelvis en "gratis" innenlandsreise med Norwegian, som altså krever 87 reiser med en billettpris på 499 kroner, må du ta 29 reiser hvert år i tre år for å ha nok cashpoints til å ta ut en "gratisreise" til 499 kroner.

Når dette er sagt, må vi påpeke at det selvsagt alltid vil lønne seg å shoppe rundt etter de billigste billettene. Dersom det er snakk om minimale prisforskjeller på den samme reisen, vil det kunne lønne seg å ta SAS-reisen dersom du har et EuroBonus-medlemskap. Bakgrunnen for det er at opptjeningen til en bonusreise er raskere der enn hos Norwegian.

Du vil uansett ikke tape på å tegne opp til begge programmene, så lenge de ikke fører til at du helt neglisjerer å sjekke billettprisen hos flere når du skal ut og reise.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
02:03 Uføretrygde på minstesats tjener for mye til å få fri rettshjelp01:50 Lysbakken: Må ta en debatt om E-tjenesten01:38 Medier: Syria har stoppet luftangrep01:14 Tre drept da soldater brøt opp drivstoffblokade i Bolivia00:15 FN vil bedre beskytte forsvarere av menneskerettigheter23:59 Vogntog med radioaktivt materiale veltet i Trøndelag – E6 sperret23:40 Kornproduksjonen går opp23:35 Maradona forlater trenerjobb etter to måneder23:33 Topprådgiver kaller Trump-samtale «upassende»23:12 Ramsey sendte Wales til EM22:55 Bare nesten for Norge U21 mot Portugal: – Tungt å tape en kamp vi måtte vinne22:32 Politiet undersøker torpedopåstandene som kom fram i Røkke-rettssaken22:02 Johnson og Corbyn barket sammen i valgdebatt21:41 Beruset mann forsøkte å kvele gutter21:34 Pochettino ferdig i Tottenham21:30 Mann (20) dømt til sju års fengsel for seksuelle overgrep mot barn21:12 Tror de kan ga løst mysteriet: Har funnet over 100 nye linjer21:08 Fremmedkriger dømt til åtte års fengsel for terror20:34 Tidligere Vegvesen-ingeniør advarer mot ny E18-strekning: – Det glade vanvidd20:32 25 personer funnet i kjølekonteiner på vei til Storbritannia20:13 Vy presses av Forbrukertilsynet: – Vi har ikke ryddet bort kontantveskene20:11 Ytterligere 37 dommer vurderes i trygdeskandalen19:53 Ny pågripelse etter overfall på nordmenn i Panama19:37 Dette har vi ikke sett siden Watergate19:05 Hauglie: Nav visste i februar at trygdeskandalen omfattet straffesaker18:29 Framtredende forsker: – EØS er organisert hykleri18:24 Dopingsak ryster Romania før håndball-VM18:01 Voldtektsanmeldelse mot Julio Kopseng henlagt17:42 Bodø lufthavn åpnet etter drone-observasjon17:37 DN: Tankesmie donerer tilsvarende sum som de fikk av Jeffrey Epstein til ideelle organisasjoner17:15 Mann i 50-årene omkom i ulykke i Steinkjer16:36 To fengselsvakter siktet etter Epsteins dødsfall16:36 Vitne kalte Trump-samtale «upassende»16:13 Bjørnar Moxnes nektet adgang på ambulanseflybase15:24 – De første har trolig fått penger på konto15:21 Litauen avviser at Norge har gitt noe tilbake for Frode Berg-løslatelse14:54 Lå død i tre år med radioen på: – Åpenbart ingen som har savnet ham14:33 Lisa Aisato fikk årets bokhandlerpris14:06 Lagerbäck mer fornøyd enn spillerne14:05 Bokhandelkjeden Notabene er konkurs13:50 Kabinansatte: Ikke tving oss til å fly med MAX-flyene13:32 Blir ikke sextiltalt: – Bevisene holder ikke13:27 Mann anholdt i Berlin mistenkt for innkjøp av bombematerialer12:51 Curling-EM: Ny seier til Norge12:48 Dopingsak ryster Romania før håndball-VM12:35 Vi spiser mindre sukker enn noensinne, men fortsatt for mye salt og fett12:28 Russland har hentet hjem 32 barn av IS-medlemmer12:27 Regjeringen vil utrede forbud mot homoterapi11:48 Elvestuen får kritikk for hemmelighold11:38 SAS kutter flyvninger etter uroligheter11:36 Vestlige gisler løslatt etter flere år i Talibans fangenskap11:04 Mistenkt mellommann pågrepet på Malta etter journalistdrap11:04 Sp vil ha avgiftskutt på 3,7 milliarder10:59 Tyrkia har pågrepet 101 soldater for å støtte islamsk predikant10:58 Dommen mot Mazyar Keshvari ankes10:57 Nesten en million alderspensjonister i Norge10:15 Mali: 24 soldater drept i ekstremistangrep10:08 Barnevernet får ny korreks fra EMD – Ropstad lover å lytte09:54 Nye bomstasjoner gir mindre i kassa enn ventet09:35 Rapporter: Tre medlemmer av iranske sikkerhetsstyrker knivdrept09:34 Nord-Korea ut mot Sveriges meglerinnsats09:32 Hongkongs ledelse sier demonstranter må overgi seg09:23 Forbrukerrådet: – La dama kjøpe bilen09:09 Hareide fortvilet tross EM-jubel09:08 Sørloth etter sitt «hattrick»: – Jeg går for fire strake09:06 Pårørende til lastebil-ofrene må betale for å hente de avdøde til Vietnam08:51 Norsk IS-mistenkt angrer på brev til UD07:51 Nesten halvparten av de ansatte i Oslo kommune har ikke fast jobb07:10 Spania-sjef Moreno fikk sparken – erstattes av Enrique07:08 – Jeg og stoler 100 prosent på min kone, men vi deler ikke passord07:00 Frode Berg: Jeg er dømt for spionasje, men er ingen spion06:48 Millionoverskudd for orienterings-VM06:46 Digitaliseringsministeren ber foreldre holde barna unna smarttelefoner06:31 Spillerne etter Malta-kampen: – Dette lærer vi av06:30 Nordmenn mer skeptiske til norsk økonomi framover06:25 Nav-skandalen: Regjeringen visste allerede i 201706:00 Oppbemanner for å håndtere Nav-skandalen05:50 Dette skjer i dag05:49 Israel hevder å ha skutt ned raketter fra Syria05:44 Ny studie vekker oppsikt: 1 av 20 barn utsettes for grov vold i hjemmet05:42 Dette skjedde i natt05:38 Burger King saksøkes for kjøttsmitte til vegetarburger05:30 Ekspert: – Norge forpliktet til å hente hjem Syria-barn05:18 Trumps lege avviser spekulasjoner om presidentens brystsmerter05:09 Ugland-skipet Bonita har forlatt Benin04:30 Hongkongs ledelse ber demonstranter overgi seg03:59 Flere døde i gruveulykke i Kina03:43 Forskere har utviklet et belegg som skal hindre bæsjen i å feste seg i skåla03:22 To av tre jordmødre på Ahus har vurdert å si opp02:46 Kina sier bare de kan bestemme over Hongkongs lover02:28 Politiet med stort etterslep på uttransporteringer02:05 Røyk fra skogbranner gir farlig luft i Sydney01:47 Mellom 30 og 40 nyfødte omplasseres av barnevernet årlig01:04 Dæhli imponerte, men måtte ut med hamstringtrøbbel00:59 Nynazister delte ut propaganda på skoler i Danmark00:49 King frykter strekk00:31 Tyrkia truer med nye angrep i Syria00:20 Norge slet på Malta, men avsluttet EM-kvalifiseringen med 2-1-seier23:32 USA godtar Israels bosetninger på Vestbredden23:21 Muslimske ledere anmelder SIAN etter Koran-brenningen i Kristiansand
Siste nytt
02:03NorgeUføretrygde på minstesats tjener for mye til å få fri rettshjelp01:50NorgeLysbakken: Må ta en debatt om E-tjenesten01:38VerdenMedier: Syria har stoppet luftangrep01:14VerdenTre drept da soldater brøt opp drivstoffblokade i Bolivia00:15VerdenFN vil bedre beskytte forsvarere av menneskerettigheter23:59NorgeVogntog med radioaktivt materiale veltet i Trøndelag – E6 sperret23:40NorgeKornproduksjonen går opp23:35SportMaradona forlater trenerjobb etter to måneder23:33VerdenTopprådgiver kaller Trump-samtale «upassende»23:12SportRamsey sendte Wales til EM22:55SportBare nesten for Norge U21 mot Portugal: – Tungt å tape en kamp vi måtte vinne22:32NorgePolitiet undersøker torpedopåstandene som kom fram i Røkke-rettssaken22:02PolitikkJohnson og Corbyn barket sammen i valgdebatt21:41NorgeBeruset mann forsøkte å kvele gutter21:34SportPochettino ferdig i Tottenham21:30NorgeMann (20) dømt til sju års fengsel for seksuelle overgrep mot barn21:12VerdenTror de kan ga løst mysteriet: Har funnet over 100 nye linjer21:08NorgeFremmedkriger dømt til åtte års fengsel for terror20:34MotorTidligere Vegvesen-ingeniør advarer mot ny E18-strekning: – Det glade vanvidd20:32Verden25 personer funnet i kjølekonteiner på vei til Storbritannia20:13PengerVy presses av Forbrukertilsynet: – Vi har ikke ryddet bort kontantveskene20:11PengerYtterligere 37 dommer vurderes i trygdeskandalen19:53NorgeNy pågripelse etter overfall på nordmenn i Panama19:37VerdenDette har vi ikke sett siden Watergate19:05PengerHauglie: Nav visste i februar at trygdeskandalen omfattet straffesaker18:29PolitikkFramtredende forsker: – EØS er organisert hykleri18:24SportDopingsak ryster Romania før håndball-VM18:01NorgeVoldtektsanmeldelse mot Julio Kopseng henlagt17:42NorgeBodø lufthavn åpnet etter drone-observasjon17:37NorgeDN: Tankesmie donerer tilsvarende sum som de fikk av Jeffrey Epstein til ideelle organisasjoner17:15NorgeMann i 50-årene omkom i ulykke i Steinkjer16:36VerdenTo fengselsvakter siktet etter Epsteins dødsfall16:36PolitikkVitne kalte Trump-samtale «upassende»16:13PolitikkBjørnar Moxnes nektet adgang på ambulanseflybase15:24Penger– De første har trolig fått penger på konto15:21VerdenLitauen avviser at Norge har gitt noe tilbake for Frode Berg-løslatelse14:54VerdenLå død i tre år med radioen på: – Åpenbart ingen som har savnet ham14:33KulturLisa Aisato fikk årets bokhandlerpris14:06SportLagerbäck mer fornøyd enn spillerne14:05KulturBokhandelkjeden Notabene er konkurs13:50ReiseKabinansatte: Ikke tving oss til å fly med MAX-flyene13:32VerdenBlir ikke sextiltalt: – Bevisene holder ikke13:27VerdenMann anholdt i Berlin mistenkt for innkjøp av bombematerialer12:51SportCurling-EM: Ny seier til Norge12:48SportDopingsak ryster Romania før håndball-VM12:35Helse og livsstilVi spiser mindre sukker enn noensinne, men fortsatt for mye salt og fett12:28VerdenRussland har hentet hjem 32 barn av IS-medlemmer12:27PolitikkRegjeringen vil utrede forbud mot homoterapi11:48PolitikkElvestuen får kritikk for hemmelighold11:38ReiseSAS kutter flyvninger etter uroligheter11:36VerdenVestlige gisler løslatt etter flere år i Talibans fangenskap11:04VerdenMistenkt mellommann pågrepet på Malta etter journalistdrap11:04PolitikkSp vil ha avgiftskutt på 3,7 milliarder10:59VerdenTyrkia har pågrepet 101 soldater for å støtte islamsk predikant10:58PolitikkDommen mot Mazyar Keshvari ankes10:57PengerNesten en million alderspensjonister i Norge10:15VerdenMali: 24 soldater drept i ekstremistangrep10:08NorgeBarnevernet får ny korreks fra EMD – Ropstad lover å lytte09:54MotorNye bomstasjoner gir mindre i kassa enn ventet09:35VerdenRapporter: Tre medlemmer av iranske sikkerhetsstyrker knivdrept09:34VerdenNord-Korea ut mot Sveriges meglerinnsats09:32VerdenHongkongs ledelse sier demonstranter må overgi seg09:23PengerForbrukerrådet: – La dama kjøpe bilen09:09SportHareide fortvilet tross EM-jubel09:08SportSørloth etter sitt «hattrick»: – Jeg går for fire strake09:06VerdenPårørende til lastebil-ofrene må betale for å hente de avdøde til Vietnam08:51NorgeNorsk IS-mistenkt angrer på brev til UD07:51NorgeNesten halvparten av de ansatte i Oslo kommune har ikke fast jobb07:10SportSpania-sjef Moreno fikk sparken – erstattes av Enrique07:08Penger– Jeg og stoler 100 prosent på min kone, men vi deler ikke passord07:00NorgeFrode Berg: Jeg er dømt for spionasje, men er ingen spion06:48SportMillionoverskudd for orienterings-VM06:46NorgeDigitaliseringsministeren ber foreldre holde barna unna smarttelefoner06:31SportSpillerne etter Malta-kampen: – Dette lærer vi av06:30NorgeNordmenn mer skeptiske til norsk økonomi framover06:25NorgeNav-skandalen: Regjeringen visste allerede i 201706:00NorgeOppbemanner for å håndtere Nav-skandalen05:50NorgeDette skjer i dag05:49VerdenIsrael hevder å ha skutt ned raketter fra Syria05:44Helse og livsstilNy studie vekker oppsikt: 1 av 20 barn utsettes for grov vold i hjemmet05:42NorgeDette skjedde i natt05:38VerdenBurger King saksøkes for kjøttsmitte til vegetarburger05:30NorgeEkspert: – Norge forpliktet til å hente hjem Syria-barn05:18VerdenTrumps lege avviser spekulasjoner om presidentens brystsmerter05:09NorgeUgland-skipet Bonita har forlatt Benin04:30VerdenHongkongs ledelse ber demonstranter overgi seg03:59VerdenFlere døde i gruveulykke i Kina03:43VerdenForskere har utviklet et belegg som skal hindre bæsjen i å feste seg i skåla03:22NorgeTo av tre jordmødre på Ahus har vurdert å si opp02:46VerdenKina sier bare de kan bestemme over Hongkongs lover02:28NorgePolitiet med stort etterslep på uttransporteringer02:05VerdenRøyk fra skogbranner gir farlig luft i Sydney01:47NorgeMellom 30 og 40 nyfødte omplasseres av barnevernet årlig01:04SportDæhli imponerte, men måtte ut med hamstringtrøbbel00:59VerdenNynazister delte ut propaganda på skoler i Danmark00:49SportKing frykter strekk00:31VerdenTyrkia truer med nye angrep i Syria00:20SportNorge slet på Malta, men avsluttet EM-kvalifiseringen med 2-1-seier23:32VerdenUSA godtar Israels bosetninger på Vestbredden23:21NorgeMuslimske ledere anmelder SIAN etter Koran-brenningen i Kristiansand
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus