SAS EuroBonus vs. Norwegian Reward

Vi har sammenliknet SAS' og Norwegians fordelsprogrammer, og SAS har det mest komplette tilbudet og den beste opptjeningen. Montasje: Kristin Sørdal/SAS/Norwegian
Vi har sammenliknet SAS' og Norwegians fordelsprogrammer, og SAS har det mest komplette tilbudet og den beste opptjeningen. Montasje: Kristin Sørdal/SAS/Norwegian

SAS EuroBonus eller Norwegian Reward - hvilket flyselskap har det beste fordelsprogrammet?

Etter 11 år med et særnorsk forbud mot bonus- og fordelsprogrammer på innenriksflyvninger, kan du nå igjen tjene bonuspoeng på flyreiser innenriks.

SAS «snikinnførte» bonusopptjening for forretningsreisende i februar 2013, blant annet med begrunnelse i at det særnorske forbudet stred mot EØS-reglene. Da regjeringen nylig åpnet for å tillate fordelsprogrammer innenriks, lot ikke flyselskapene vente på seg.

SAS innførte bonusopptjening på innenriksrutene fra og med 21. mai, mens Norwegian åpnet for opptjening av poenger i sitt reward-program 23. mai.

Vi har sett nærmere på flyselskapenes fordelsprogrammer. Hvilket selskap gir deg den beste og enkleste avtalen?

Dette bruker vi bonusen på

Begge selskapene lar deg tjene bonuspoenger på ganske mye mer enn kun flyreisen, som du kan se mer detaljert nedenfor.

Og flykundene kan også bruke bonuspoengene på ganske mye mer enn kun nye flyreiser, selv om det her er forskjeller mellom de to programmene.

Informasjonssjef i SAS, Knut Morten Johansen, sier til DinSide at vi bruker bonuspoengene på ganske mye annet enn kun flybilletter. Veldig mange bruker bonuspoengene til mer bekvemmeligheter rundt reisen.

– Det de fleste gjør i dag er å samle opp så mye at de får et sølv- eller gullkort. Da får du enda mer fribagasje, tilgang på hurtigpasserende sikkerhetskontroll, og annet. De bruker de overskytende pengene til å kjøpe seg større bekvemmelighet, sier Johansen til DinSide.

Vi kan selvsagt ikke bestemme hva du skal gjøre med bonuspoengene dine, men vi kan gi deg et godt råd: Ikke bruk dem på kafévarer om bord. Prisen for seks melkesjokolader tilsvarer én bonusreise.

– Vi er opptatt av at fordelsprogrammet skal være så enkelt og brukervennlig som mulig for våre kunder. Opptjente CashPoints, hvor ett poeng tilsvarer en krone, kan brukes på alle typer billetter og tilvalgstjenester hos Norwegian, sier Astrid Mannion, kommunikasjonsrådgiver i Norwegian, til DinSide.

Begge flyselskapene kjører kampanjer hvor de gir deg noen bonuspoeng med innmelding, eller doble bonuspoeng ved bestilling. Har du først tenkt å skaffe deg et bonuskort med ett eller begge selskapene, er dette selvsagt en hyggelig gevinst å ta med seg. Dette bør imidlertid ikke være hovedgrunnen til at du velger det ene over det andre.

I korte trekk: SAS EuroBonus

Opptjening:

 • Kombinert kredittkort og bonuskort? Ja
 • Du kan kombinere bonuskort med American Express, Diners Club og Master Card. Du får bonuspoeng på alt du kjøper med disse kortene. Du får startpremie på mellom 3000 og 6000 poeng, avhengig av hvilket kredittkortselskap du velger. Alle gir deg et halvt eller et helt år med gratis årsavgift, men deretter påløper det årsavgift på kortet.
 • Diners Club gir deg i tillegg tilgang til 450 lounger, mot en avgift på 125 kroner per besøk. MasterCard tar ingen årsavgift for deg med SAS Gullkort.
 • Opptjeningen er: MasterCard gir deg 10 ekstrapoeng per 100 brukte kroner, Diners gir deg 15 ekstrapoeng per 100 kroner, og AmEx gir deg 15 til 20 ekstrapoeng per 100 brukte kroner.
 • Fly: Tjen bonuspoeng hos SAS, Widerøe og alle selskapene i Star Alliance - men husk at ikke alle flyselskapene gir bonusopptjening på alle billettklassene. Du tjener 500 poeng per vei innenriks og i Norden med en SAS Go-billett, og det dobbelte med en SAS Plus-billett. Oslo-New York gir en uttelling på 3.700 poeng (en vei) med SAS Go og 7.400 poeng med SAS Plus.
 • Hotell: Tjen bonuspoeng ved hotellovernatting, men husk å registrere medlemsnummeret ved innsjekk. Du kan tjene 300 til 500 ekstrapoeng per natt eller opphold. Tjen poeng hos et trettitalls hotellkjeder, blant annet Radisson, Rica, Park Inn, Scandic og mer eksklusive Kempinski.
 • Transport: Tjen bonus på leiebil eller flybussen. Hertz, Avis, Budget og Sixt gir deg bonusopptjening. Flybussen Oslo-Gardermoen gir deg også eksempelvis 50 til 100 bonuspoeng.
 • Handel og øvrig: Du kan tjene bonuspoeng ved handel på en mengde nettbutikker, fra klær til elektronikk, iTunes, helse og velvære. Du må oppgi medlemsnummeret ditt før du gjennomfører handelen.
 • Du kan opptjene bonuspoeng på forsikring (Codan), strøm (Fjordkraft), aviser (Dagens Næringsliv), og du kan konvertere din Trumf-bonus til EuroBonus poeng. 720 kroner i Trumf-bonus (basert på et årsinnkjøp på 72.000 kroner per år) kan konverteres til 10.000 eurobonuspoeng. 10.000 bonuspoeng tilsvarer en innenlandsreise tur-retur.
 • Etterregistrering? Ja, du kan etterregistrere poeng seks måneder. Dette gjelder imidlertid ikke ved handel via netthandelsbutikkene, da må du være logget inn som EuroBonusmedlem før handelen gjennomføres - ellers er det ikke mulig å etterregistrere.
 • Bruk: Du kan ta ut bonuspoengene på flyreiser, hotell, leiebil, handel via eurobonusbutikken hvor du kan velge mellom en mengde ulike produkter, og også blant annet kinobilletter. Du kan gi poengene i form av donasjoner til ulike veldedige formål, og du kan bruke poengene til handel om bord - og det som altså aller flest gjør: oppgradering underveis.
 • En oppgradering fra Go til Plus koster deg 15.000 poeng, og fra Go til business koster det 40.000 poeng.
 • En bonusreise koster eksempelvis 6.000 poeng en vei og 10.000 poeng tur-retur innenriks i Skandinavia (Go), eller det dobbelte for Plus. For en tur-returreise mellom Norden og USA koster det 60.000 poeng (Go) eller 100.000 poeng (Business).

Du tjener 500 poeng for en enveis inenlands lavprisbillett (SAS Go). En enveis innenlandsbillett som bonusreise koster 6.000 poeng. Du må ta 12 innenlandsreiser til Go-pris for å ha nok poeng til å få en innenriks bonusreise.

Poengenes gyldighet: Bonuspoengene er gyldige i inntil fem år.

I korte trekk: Norwegian Reward

Opptjening:

 • Kombinert kredittkort og bonuskort? Eneste måten å få et slags kombinert kort på er å bli medlem i Bank Norwegian, og da få et Bank Norwegian Visa-kredittkort. Ved bruk av dette opptjener du én prosent cashpoints (kronepoeng) på alle varekjøp du gjør med dette kortet. Det er ingen årsavgift på kortet. Du får 250 kronepoeng (250 kroner) i oppstartsbonus ved etablering av avtalen.
 • Fly: Du tjener opp poeng på alle flybilletter, men det er varierende hvor mye du får. Opptjeningen er to prosent på alle reiser i billigste billettkategori og ti prosent på alle flex-billetter. Prosentopptjeningen skjer på grunnlag av netto flypris, det vil si eksklusive skatter og avgifter.
 • Betaler du reisen med Bank Norwegian-kort, kan du tjene opptil fem prosent på lavprisbillettene og 20 prosent på flex-billettene. Det er imidlertid begrensninger på denne ekstraopptjeningen: Du får ikke ekstraopptjening på langdistanseflyvninger, innenlandsflyvninger i Norge og innenriksflyvninger i Sverige: På disse får du kun to prosent på lavprisbillettene og ti prosent på flex-billettene.
 • Ett cashpoint (kronepoeng) tilsvarer én krone.
 • Du tjener kun bonuspoeng på reiser med Norwegian.
 • Hotell: Ingen spesielle avtaler. Eneste mulighet til å tjene opp poenger er dersom du velger å ha konto i Bank Norwegian og betale med Bank Norwegian-kortet.
 • Transport: Ingen spesielle avtaler. Se for øvrig punktet over, om opptjeningsmuligheter.
 • Handel og øvrig: Du kan tjene poeng på handel som Norwegian-medlem, også uten Bank Norwegian-kort, men da er det kun hos samarbeidspartnerne. Disse partnerne er det ikke mange av: Talkmore, Helly Hansen, Opplysningen 1881, Euroflorist, World Medical Card, NorgesEnergi, Forsikringsdeal.no og Revy- og teaterservice. Du må ha registrert bankkortet ditt hos Norwegian Reward før du handler for å tjene poeng. I tillegg kan du tjene poenger i en god del nettbutikker innenfor en mengde kategorier: helse og velvære, interiør, iTunes, bøker, mote med mer. Du må huske å registrere ditt medlemsnummer før handelen.
 • Etterregistrering? Det er ikke mulig å etterregistrere poeng.

Bruk: Du kan bruke dine bonuspoeng til å kjøpe flybilletter, ekstra bagasje, avbestillingsbeskyttelse, setereservasjoner og til å gjøre billettendringer.

Du tjener som nevnt to prosent cashpoints på alle lavprisbilletter, men ikke på den delen av billettprisen som er skatter og avgifter. For en lavpris innenlands enveisbillett til 499 kroner, regnes to prosent av 286 kroner, som er nettoprisen når skatter og avgifter er fratrukket. Dette utgjør 5,72 - altså fem kroner og 72 øre. Du må ta 87,23 reiser til den prisen for å ha nok cashpoints til å løse inn en billett til 499 kroner.

Poengenes gyldighet: Poengene er gyldig ut året du gjennomfører kjøpet, pluss to år.

Hvem er best?

Det er ingen tvil om at SAS har det mest komplette fordelsprogrammet: Du har flere muligheter til opptjening, ettersom du kan tjene poeng på alt fra leiebil til hoteller og varer. At du også kan konvertere Trumf-bonus til eurobonuspoeng, er også en bra avtale: Når som nevnt 720 kroner kan gi 10.000 eurobonuspoeng - som kan gi deg en tur-returreise innenlands, er det en god avtale.

Du kan også bruke den opptjente bonusen til mye mer i SAS-programmet enn i Norwegian-programmet. Der du kun kan bruke poeng til flybilletter og tilvalgstjenester til reisen hos Norwegian, kan du også betale hotell, leiebil og shopping hos SAS.

Når det kommer til opptjening viser vårt regnestykke at det vil gå raskere å fly seg til en ekstra bonusreise med SAS enn med Norwegian:

Saken fortsetter under bildet

Poengene dine har også lenger holdbarhet hos SAS enn hos Norwegian. SAS-poengene har en varighet på inntil fem år, mens Norwegian-poengene varer ut året du tjente dem og videre i to år deretter - altså maks tre år. For å tjene opp til eksempelvis en "gratis" innenlandsreise med Norwegian, som altså krever 87 reiser med en billettpris på 499 kroner, må du ta 29 reiser hvert år i tre år for å ha nok cashpoints til å ta ut en "gratisreise" til 499 kroner.

Når dette er sagt, må vi påpeke at det selvsagt alltid vil lønne seg å shoppe rundt etter de billigste billettene. Dersom det er snakk om minimale prisforskjeller på den samme reisen, vil det kunne lønne seg å ta SAS-reisen dersom du har et EuroBonus-medlemskap. Bakgrunnen for det er at opptjeningen til en bonusreise er raskere der enn hos Norwegian.

Du vil uansett ikke tape på å tegne opp til begge programmene, så lenge de ikke fører til at du helt neglisjerer å sjekke billettprisen hos flere når du skal ut og reise.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
21:37 Ap: Staten bør si et kraftig «nei» til Jehovas vitner20:36 Passord til journalister i de største mediehusene i Norge er blottstilt på nettet20:32 Syria varsler offensiv mot kurdiskkontrollerte byer20:08 Belgisk prinsesse arrestert i London19:48 Erdogan avviser at IS-tilhengere har rømt19:42 Helaften med Mette-Marit på tysk radio: – Jeg føler meg utrolig norsk18:42 Kjendislege ut mot «sjaman» Durek: – Et middelaldersk kvinnesyn17:54 Død mann funnet i sjøen i Stavanger16:24 Trump vurderer sanksjoner mot Tyrkia15:53 David Toska sier han har rotet bort sin del av utbyttet fra Nokas-ranet15:22 Demonstranter i Hongkong pågrepet i nye protester15:21 Esper: Trump trekker amerikanske soldater ut av Nord-Syria15:18 Kurdiske myndigheter: – Personer fra Norge rømte fra leir med IS-fanger i Syria15:18 Dødstallet stiger etter tyfonen i Japan15:16 Omar stakk hodet i sementblanderen, Lagerbäck applauderer15:13 Ingebrigtsen vant tett NM-duell mot Tønseth15:06 EØS-tilhengerne vil vri EØS-debatten til regjeringsdebatt14:59 Mikkelsen-dobbel for Senja14:55 Avgjørende omgang i presidentvalget i Tunisia14:48 Neymar måtte avbryte landskamp med skade14:31 Johaug «cruiset» inn til NM-gull i terrengløp14:29 Ingen pågrepet etter vold mot far og sønn i Hønefoss13:56 Godsets Glesnes inn i landslagstroppen13:44 Hareide hentet inn tre nye spillere13:28 Serbisk motstand for Ruud i Stockholm13:02 – Over 700 har flyktet fra leir med IS-fanger i Syria12:49 Bilist omkom i trafikkulykke i Søndre Land12:40 Norske leger: – Klimaendringer er den største trusselen mot folkehelse12:07 Overtidsdrama i Liverpool-legendes trenerdebut12:01 En person omkom i T-banepåkjørsel i Oslo11:58 – Vidkun Quisling var ikke bare ond11:42 Superdry-kjeden konkurs – opptil 60 ansatte berørt11:15 Hevder kurdere har gjenerobret syrisk by11:12 Stor EØS-splid i Fellesforbundet11:00 Mette-Marits boktog inntar Tyskland10:51 Bottas vant da Mercedes forlenget tittelrekken, flagtabbe i fokus10:50 Framgang i slukningsarbeidet i California10:45 Mann omkom i ATV-ulykke i Vest-Agder10:38 UEFA vil se på tyrkiske fotballhelters militærhilsen10:35 Fellesforbundets leder i EØS-debatt: – Det er faen ikke greit10:30 Sangen i skolen består10:22 Spanske stjerner får kritikk etter «svak» Ullevaal-prestasjon10:03 Kolonial.no, skjerp dere! Slutt med dette idiotiet10:00 Sedler verdt over 4 milliarder kroner blir snart for gamle09:50 Valget i gang i Polen09:42 King klatrer på landslagets scoringsliste09:30 Høyesterett skal vurdere om mor krenket datteren på sosiale medier09:29 Spanjol omkom i minibussulykke i Sverige09:21 Marerittstarten fortsetter for Zuccarellos Wild09:02 Norges vei til 2.-plass i EM-kvalifiseringsgruppen09:00 41-åring i retten for overgrep mot mer enn 40 mindreårige jenter08:39 Kvinne omkom i togpåkjørsel i Sandnes06:58 Moreno gir signaler om innrømmelser etter demonstrasjoner06:11 Dette skjer i dag05:46 163 studenter tar staten for retten05:38 Dette skjedde i natt05:18 Tre biler totalskadd i brann i Oslo05:10 Mann alvorlig skadd i voldshendelse i Asker03:37 Tyver stjal ni kenguruer i Balle02:37 Ocean Viking reddet 74 mennesker i gummibåt utenfor Libya01:05 Kvinne påkjørt i Arendal00:27 Fører stanset med nærmere 3 i promille00:08 Moreno: – Vi kom for å vinne, men ett poeng er greit23:50 Lagerbäck imponert av spillerne som berget hjemmestatistikken23:48 Ødegaard: – Vår beste landskamp23:41 Italia EM-klar etter ny seier23:36 King-straffe på overtid berget EM-håpet for Norge23:30 Straffe-dobbel og debutantmål i viktig Sverige-seier23:28 Mann alvorlig skadd i trafikkulykke i Asker23:25 Nordtveit ut med ribbeinstrøbbel: – Som å bli stukket med en høygaffel23:16 Jarstein fra spansk mareritt til jubel22:43 Fra spansk mareritt til jubel for King og Norge22:10 Ambulansefly måtte snu uten pasient – flyplass hadde ikke personell21:32 Tyskland og Frankrike stanser våpeneksport til Tyrkia21:10 Økt bruk av smertestillende skaper bekymring: – Uheldig og farlig20:30 Skogbrann sprer seg i utkanten av Los Angeles20:18 Ajer eneste endring i Lagerbäcks lag mot Spania20:09 Danmark til topps med sterk hjemmeseier19:32 Grunnlovsmann med «frampek» mot Trump: – Riksrett for å gjøre seg motbydelig19:31 Rasisme kan også gå den andre veien. Det må vi snakke om18:33 Hotell kollapset i New Orleans – Minst én død17:40 Politiet undersøker rasistisk motiv etter angrep på kirkeasylanter på Hønefoss17:15 Brødre i retten tiltalt for to drapsforsøk i Oslo16:55 Poengdeling for Vålerenga og Røa16:50 Braktap for Amazon Grimstad16:47 Sandviken seiret hjemme mot Fart16:43 Demonstrasjoner mot Tyrkias offensiv i Syria i flere norske byer16:33 17-åring risikerer fengselsstraff for falsk nødmelding15:59 Kvik Halden fortsatte seiersrekken15:55 Moe Wold ble matchvinner for LSK15:54 LSK la press på Vålerenga i gullkampen15:51 Klepp ydmyket Stabæk15:25 Tyfon rammer Japan – 7 millioner bedt om å evakuere15:04 Fløya ydmyket Kaupanger14:54 Knusende seier for Trondheims-Ørn14:50 Columbus blir feiret som en helt: Soldatene slaktet barn og gravide kvinner14:42 Fire drept i skyteepisode i New York14:23 Skøytestjerne påkjørt av bil14:21 Strandheim ble helten for Hønefoss BK14:11 Jeger fløyet til sykehus etter fallulykke i Hordaland
Siste nytt
21:37NorgeAp: Staten bør si et kraftig «nei» til Jehovas vitner20:36NorgePassord til journalister i de største mediehusene i Norge er blottstilt på nettet20:32VerdenSyria varsler offensiv mot kurdiskkontrollerte byer20:08VerdenBelgisk prinsesse arrestert i London19:48VerdenErdogan avviser at IS-tilhengere har rømt19:42KulturHelaften med Mette-Marit på tysk radio: – Jeg føler meg utrolig norsk18:42NorgeKjendislege ut mot «sjaman» Durek: – Et middelaldersk kvinnesyn17:54NorgeDød mann funnet i sjøen i Stavanger16:24VerdenTrump vurderer sanksjoner mot Tyrkia15:53NorgeDavid Toska sier han har rotet bort sin del av utbyttet fra Nokas-ranet15:22VerdenDemonstranter i Hongkong pågrepet i nye protester15:21VerdenEsper: Trump trekker amerikanske soldater ut av Nord-Syria15:18VerdenKurdiske myndigheter: – Personer fra Norge rømte fra leir med IS-fanger i Syria15:18VerdenDødstallet stiger etter tyfonen i Japan15:16SportOmar stakk hodet i sementblanderen, Lagerbäck applauderer15:13SportIngebrigtsen vant tett NM-duell mot Tønseth15:06PolitikkEØS-tilhengerne vil vri EØS-debatten til regjeringsdebatt14:59SportMikkelsen-dobbel for Senja14:55VerdenAvgjørende omgang i presidentvalget i Tunisia14:48SportNeymar måtte avbryte landskamp med skade14:31SportJohaug «cruiset» inn til NM-gull i terrengløp14:29NorgeIngen pågrepet etter vold mot far og sønn i Hønefoss13:56SportGodsets Glesnes inn i landslagstroppen13:44SportHareide hentet inn tre nye spillere13:28SportSerbisk motstand for Ruud i Stockholm13:02Verden– Over 700 har flyktet fra leir med IS-fanger i Syria12:49NorgeBilist omkom i trafikkulykke i Søndre Land12:40NorgeNorske leger: – Klimaendringer er den største trusselen mot folkehelse12:07SportOvertidsdrama i Liverpool-legendes trenerdebut12:01NorgeEn person omkom i T-banepåkjørsel i Oslo11:58Norge– Vidkun Quisling var ikke bare ond11:42NorgeSuperdry-kjeden konkurs – opptil 60 ansatte berørt11:15VerdenHevder kurdere har gjenerobret syrisk by11:12NorgeStor EØS-splid i Fellesforbundet11:00NorgeMette-Marits boktog inntar Tyskland10:51SportBottas vant da Mercedes forlenget tittelrekken, flagtabbe i fokus10:50VerdenFramgang i slukningsarbeidet i California10:45NorgeMann omkom i ATV-ulykke i Vest-Agder10:38SportUEFA vil se på tyrkiske fotballhelters militærhilsen10:35PolitikkFellesforbundets leder i EØS-debatt: – Det er faen ikke greit10:30NorgeSangen i skolen består10:22SportSpanske stjerner får kritikk etter «svak» Ullevaal-prestasjon10:03NorgeKolonial.no, skjerp dere! Slutt med dette idiotiet10:00PengerSedler verdt over 4 milliarder kroner blir snart for gamle09:50VerdenValget i gang i Polen09:42SportKing klatrer på landslagets scoringsliste09:30NorgeHøyesterett skal vurdere om mor krenket datteren på sosiale medier09:29VerdenSpanjol omkom i minibussulykke i Sverige09:21SportMarerittstarten fortsetter for Zuccarellos Wild09:02SportNorges vei til 2.-plass i EM-kvalifiseringsgruppen09:00Norge41-åring i retten for overgrep mot mer enn 40 mindreårige jenter08:39NorgeKvinne omkom i togpåkjørsel i Sandnes06:58VerdenMoreno gir signaler om innrømmelser etter demonstrasjoner06:11NorgeDette skjer i dag05:46Norge163 studenter tar staten for retten05:38NorgeDette skjedde i natt05:18NorgeTre biler totalskadd i brann i Oslo05:10NorgeMann alvorlig skadd i voldshendelse i Asker03:37VerdenTyver stjal ni kenguruer i Balle02:37VerdenOcean Viking reddet 74 mennesker i gummibåt utenfor Libya01:05NorgeKvinne påkjørt i Arendal00:27NorgeFører stanset med nærmere 3 i promille00:08SportMoreno: – Vi kom for å vinne, men ett poeng er greit23:50SportLagerbäck imponert av spillerne som berget hjemmestatistikken23:48SportØdegaard: – Vår beste landskamp23:41SportItalia EM-klar etter ny seier23:36SportKing-straffe på overtid berget EM-håpet for Norge23:30SportStraffe-dobbel og debutantmål i viktig Sverige-seier23:28NorgeMann alvorlig skadd i trafikkulykke i Asker23:25SportNordtveit ut med ribbeinstrøbbel: – Som å bli stukket med en høygaffel23:16SportJarstein fra spansk mareritt til jubel22:43SportFra spansk mareritt til jubel for King og Norge22:10NorgeAmbulansefly måtte snu uten pasient – flyplass hadde ikke personell21:32VerdenTyskland og Frankrike stanser våpeneksport til Tyrkia21:10Helse og livsstilØkt bruk av smertestillende skaper bekymring: – Uheldig og farlig20:30VerdenSkogbrann sprer seg i utkanten av Los Angeles20:18SportAjer eneste endring i Lagerbäcks lag mot Spania20:09SportDanmark til topps med sterk hjemmeseier19:32PolitikkGrunnlovsmann med «frampek» mot Trump: – Riksrett for å gjøre seg motbydelig19:31Helse og livsstilRasisme kan også gå den andre veien. Det må vi snakke om18:33VerdenHotell kollapset i New Orleans – Minst én død17:40NorgePolitiet undersøker rasistisk motiv etter angrep på kirkeasylanter på Hønefoss17:15NorgeBrødre i retten tiltalt for to drapsforsøk i Oslo16:55SportPoengdeling for Vålerenga og Røa16:50SportBraktap for Amazon Grimstad16:47SportSandviken seiret hjemme mot Fart16:43NorgeDemonstrasjoner mot Tyrkias offensiv i Syria i flere norske byer16:33Norge17-åring risikerer fengselsstraff for falsk nødmelding15:59SportKvik Halden fortsatte seiersrekken15:55SportMoe Wold ble matchvinner for LSK15:54SportLSK la press på Vålerenga i gullkampen15:51SportKlepp ydmyket Stabæk15:25VerdenTyfon rammer Japan – 7 millioner bedt om å evakuere15:04SportFløya ydmyket Kaupanger14:54SportKnusende seier for Trondheims-Ørn14:50Helse og livsstilColumbus blir feiret som en helt: Soldatene slaktet barn og gravide kvinner14:42VerdenFire drept i skyteepisode i New York14:23SportSkøytestjerne påkjørt av bil14:21SportStrandheim ble helten for Hønefoss BK14:11NorgeJeger fløyet til sykehus etter fallulykke i Hordaland
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus