Dette er Japans nye luksustog

Jernbaneoperatøren Kyushu Railway tilbyr japanske reisende alt de trenger for en behagelig togreise. Foto: AFP relaxnews
Jernbaneoperatøren Kyushu Railway tilbyr japanske reisende alt de trenger for en behagelig togreise. Foto: AFP relaxnews

Her får du oppvarmet toalettsete på suiten.

En japansk jernbaneoperatør avduket fredag et nytt superluksuriøst tog de håper vil appellere til velstående reisende, skriver AFP relaxnews.

Operatøren Kyushu Railway tilbyr de reisende førsteklasses resturanter, piano og bar, samt 14 private suiter. Hvert soverom har behagelige senger og et skrivebord.

På suiten finner man også et bad med dusj og toalett - som selvsagt kommer med et oppvarmet toalettsete i ekte japansk standard.

Togets rute går rundt på den sørlige øya Kyushu, med en firedagers-, eller tre-netterspakker som koster rundt 65.000 kroner per par.

De første passasjerene kan reise med toget allerede i neste måned, men har du ikke anskaffet billetter til nå, må du nok belage deg på å vente en stund; for alle billetter er utsolgt helt frem til juni 2014.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus