Dette er Europas ledende fergeselskap

PRIS: DFDS Crown of Scandinavia omgitt av småbåter i det den forlater Oslo havn på vei mot København. Foto: Paul Kleiven (NTB scanpix)
PRIS: DFDS Crown of Scandinavia omgitt av småbåter i det den forlater Oslo havn på vei mot København. Foto: Paul Kleiven (NTB scanpix)

DFDS Seaways, som i Norge seiler Oslo-København, ble nylig kåret til Europas ledende fergeselskap.

For syvende år på rad vant DFDS Seaways prisen som Europas ledende fergeselskap.

I hard konkurranse med Brittanu Ferries, Color Line og P&O Ferries stakk det danske selskapet av med den prestisjetunge prisen under årets «World Travel Awards».

Rederiet kvalifiserer dermed til å delta i kampen om prisen som «Verdens Beste Fergeselskap» senere i år.

Les også: Drømmesommeren gir latterlige priser

– Svært stolte

Utdelingen fant sted i Antalya i Tyrkia og utdelingen ansees å være reiselivsnæringens Oscar-utdeling.

– Vi er svært stolte over at vi nok en gang henter hjem denne prisen, ikke minst fordi det er profesjonelle aktører i reiselivsbransjen internasjonalt som kårer vinnerne, sier Claus Hedeager Pedersen, markedssjef for DFDS Seaways i Norge i en pressemelding.

– Samtidig gir det oss en ekstra motivasjon til å opprettholde, styrke og videreutvikle servicenivået om bord på alle våre skip i Europa, overfor både feriegjester og våre mange kurs- og konferansegjester, sier Hedeager Pedersen.

Les også: Høstens rimeligste reisemål

Oppgradering

I Norge er selskapet det eneste rederiet som seiler mellom Oslo og København, og så mange som 700.000 passasjerer reiser strekningen hvert år.

DFDS er blant de største passasjerrederiene, og et av selskapene med størst flåte, i Nord-Europa.

I vinter vil begge båtene rederiet bruker på strekningen mellom Oslo og København gjennomgå omfattende oppgraderingen som koster selskapet rundt 120 millioner kroner.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus