Meny

30 menn i fyllekalas på Ryanair-fly

MARERITT: En gjeng med festklare herremenn skapte tumulter ombord på et Ryanair-fly fra Glsgow til Ibiza nylig. (Arkivfoto: NTB scanpix)
Truet medpassasjerer og besetning på flytur fra Glasgow til Ibiza.

Passasjerne som var så uheldige å befinne seg ombord på Ryanair-flyet lørdag fikk neppe den beste starten på ferien.

På samme fly befant det seg nemlig en gruppe på om lag 30 menn som hadde inntatt rikelig med alkohol før avgang, skriver Daily Record.

Dét ga seg utslag når de kom opp i lufta.

For å sikre seg at promillen ikke dalte underveis hadde flere av de festklare mennene gått til innkjøp av store mengder sprit i taxfreen, som de konsumerte under turen.

Les også: 26 passasjerer ble akutt syke på flytur

Forskrekkede medpassasjerer, deriblant flere småbarnsfamilier, ble vitner til det som utviklet seg til å bli det reneste fyllekalas. Flere av mennene skal ha oppført seg truende mot både besetning og medpassasjerer, og det på en svært høylytt og tidvis fysisk måte, skriver avisa videre.

- Det var helt forferdelig, de oppførte seg som noen idioter hele reisen, forteller Fiona Black som også befant seg på flyet.

Først da piloten truet med å lande i Paris roet stemningen seg noe. Da flyet omsider landet på Ibiza ble mennene møtt av spansk politi. Fem av dem ble skal ha blitt ført ut av flyet.

Ryanair bekrefter hendelsen, og har beklaget overfor passasjerene.

Reise
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus