Meny

Norwegian mer punktlig enn SAS i juli

Norwegian mer punktlig enn SAS i juli
Norwegian slår SAS i punktlighet, ifølge ferske tall fra amerikanske FlightStats.

I juli landet 90,77 prosent av Norwegians fly uten forsinkelser, det vil si innenfor 15 minutter fra oppsatt rutetid. Tallene for SAS er 85,19 prosent, viser nye tall fra FlightStats.

– Vi har hatt noen utfordringer knyttet til punktlighet i det siste. Det er vi klar over, og vi har knallhardt fokus på det i organisasjonen, sier pressekontakt Tormod Sandstø i SAS til e24.

Selv om SAS er på topp 10-listen blant de større europeiske selskapene, ligger de bak sin norske rival.

– Vi har større ambisjoner enn dette, og jobber for å være helt i toppen der vi hører hjemme, sier Sandstø.

Samtidig er Norwegians tall blant de aller beste i Europa. Målt opp mot de større europeiske luftfartsselskapene er det kun østerrikske Tyrolean Airways som er mer punktlige, skriver nettstedet.

– Vi er svært godt fornøyd med at vi leverer punktlighet i verdensklasse i juli, en måned med mye ferietrafikk. Vi vet at våre kunder er opptatt av punktlighet, og vi jobber knallhardt og målbevisst i alle ledd i organisasjonen for å oppnå dette, sier informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.

Reise
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus