Meny

Bort med strandsanden

SANDFRI: Dette strandteppet skal visstnok være allergisk mot strandsand. (Foto: The Sandusa).

The Sandusa-teppet tåler ikke sand. Det er en god ting.

Forskjellen på kupéen i en bil før og etter strandbesøket er omtrent som forskjellen på en park på Grünerløkka i Oslo før og under grillsesongen:

Det er nesten ikke til å tro at det er samme sted. Sanden fra strandteppet havner gjerne i bagasjerommet, eller den havner i passasjersetet foran hvis du kjører alene.

Er du ekstra heldig tar du også med deg masse sand inn i leiligheten når du kommer hjem. The Sandusa-teppet lover å ta seg av sanden, uten at du behøver gjøre noen verdens ting.

LES OGSÅ: Unngå denne klagetabben

Sandtett og vanntett

Den australske oppfinneren lover at "stranden blir igjen på stranden", først og fremst fordi han har har tatt det ganske enkle grepet å plassere en nylonflate på baksiden av The Sandusa-teppet.

Når denne siden ligger ned mot strandsanden vil den ikke samle opp sand overhodet, og fordi flaten er vanntett kan det heller ikke trekke vann gjennom teppet - noe som kan bidra til at sand samler seg på oversiden.

Når det er sagt: Oversiden er laget av samme materiale som de fleste andre pledd, så hvis ikke du holder orden på deg selv, eller samboeren og barna, ender du opp med sand som på like typisk vis fester seg alle steder du helst ikke vil at de skal festes. Dette er med andre ord en slags femtiprosentsløsning, selv om det naturligvis er hendig at siden som hviler mot strandsanden er sandfiendtlig.

Vi har tidligere skrevet om dette strandteppet, som tar hensyn til både over- og undersiden. Fordi det er vanntett kan Sandusa også brukes til å pakke inn våte klær og andre gjenstander fra dagens strandbesøk som du ønsker å holde på armlengdes avstand fra bil og hus.

LES OGSÅ: Mobiltilbehøret du trenger på stranden

Snart tilgjengelig

Teppet måler 1,6 meter ganger 80 centimeter, og ligger akkurat nå ute på folkefinansieringstjenesten Indiegogo.

Prisen er 40 dollar (inkludert internasjonal frakt, men ekskludert moms og fortollingsgebyr), og Sandusa skal, hvis finansieringen går i orden, bli klar for levering i desember i år.

Du kan se en ganske klam og pinlig "girl meets boy with fancy strandteppe"-video under:

The Sandusa from Baz Brown on Vimeo.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus