Norwegian må sjekke ti fly

Flyprodusenten Boeing har bedt Norwegian om øyeblikkelig å sjekke nødpeilesenderen etter at at det begynte å brenne i nødpeilesenderen fra produsenten Honeywell om bord i en parkert Dreamliner på Heathrow 12. juli i år. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX.
Flyprodusenten Boeing har bedt Norwegian om øyeblikkelig å sjekke nødpeilesenderen etter at at det begynte å brenne i nødpeilesenderen fra produsenten Honeywell om bord i en parkert Dreamliner på Heathrow 12. juli i år. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX.

Norwegian må sjekke nødpeilesenderen på ti av sine Boeing 737-800-fly etter branntilløpet på Heathrow.

Flyprodusenten Boeing har bedt Norwegian om øyeblikkelig å sjekke nødpeilesenderen etter at at det begynte å brenne i nødpeilesenderen fra produsenten Honeywell om bord i en parkert Dreamliner på Heathrow 12. juli i år.

Det skriver VG.no.

Nødpeilesenderen til Norwegians Boeing 787 Dreamliner er allerede demontert og tatt ut.

- Vi har Honeywell nødpeilesendere på ti av våre fly. Vi har startet inspeksjonene og vil være ferdig med dette arbeidet innen de gitte frister, skriver informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian i en epost til VG.

Les også: Norwegian åpner base i USA

Personvernpolicy