Billigere blir det ikke!

FRA BILLIG TIL GRATIS: En pub i København tar nye metoder i bruk for å lokke til seg flere kunder. Illustrasjonsfoto: Colourbox.com
FRA BILLIG TIL GRATIS: En pub i København tar nye metoder i bruk for å lokke til seg flere kunder. Illustrasjonsfoto: Colourbox.com
Artikkelen fortsetter under annonsen

Hørt om «happy-happy hour»? I Danmark kan du fra i dag av gå på bar helt gratis.

Artikkelen fortsetter under annonsen

KØBENHAVN, DANMARK: Hvis du er ute etter en billig tur på byen, bør du vurdere å besøke Billy Booze (et ordspill på billig booze?, red anm.) i bydelen Kattesundet neste gang du besøker København.

Der får du nemlig gratis drikke en time hver dag fra mandag til fredag.

Nytt konsept

En av barens innehavere, Benjamin Kelly, sier til den danske avisen Politiken at de ved å innføre gratis øl og shots mellom klokken 18 og 19 har funnet opp et helt nytt konsept.

– Normalt er det halv pris, eller kundene kan kjøpe et kort som gir rett til billig alkohol i to timer, eller noe i den duren. Men jeg har aldri hørt om noen som kan komme rett inn fra gaten og drikke gratis øl, og så gå igjen, sier han til avisen.

Les også: Derfor blir folk rundt deg vakrere etter et par øl

Om det ligger i navnet på baren skal være usagt, men Billy Booze har ikke hatt for vane å selge drikkevarene til «norske priser» akkurat. For kundene som slår til i «gratistimen» sparer faktisk ikke mer enn en tier i forhold til normalprisen, ifølge Politiken.dk.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Vil redde søsterbar

Ideen bak å gi kundene gratis øl en time nesten hver dag har kommet på bordet av to enkle grunner: For det første er dette et tidspunkt på dagen da det vanligvis er få kunder innom baren, og for det andre gjøres det for at søsterbaren til Billy Booze, Max Billy, skal kunne overleve. Denne baren ble nemlig midlertidig stengt fordi skjenkemyndighetene i byen har avslått bevillingssøknaden deres.

– Men utleier vil fortsatt ha pengene sine! Derfor er vi hele tiden nødt til å prøve ut nye ideer for å sikre en viss inntjening, sier innehaveren videre til avisen.

Les også: Piff opp pølsene med pils!

Åpent til seks på morgenen

Tidligere i år har Billy Booze blant annet utvidet åpningstiden i baren, og stenger nå først klokken 06 på morgenen, mot klokken 05 tidligere.

Billy Booze introduserer sitt nye tilbud allerede i dag og byr sine første «happy-happy-hour»-kunder på gratis fatøl og shots.