Jakten på Tors Hammer

Lørdag åpner fornøyelsesparken Tusenfryd dørene for en ny attraksjon.

TUSENFRYD, ÅS: – Thors Hammer er en innendørsattraksjon som er bygget i fjellet i en eksisterende fjellhall. Den er unik i den forstand at den er spesialdesignet for Tusenfryd og handler om norrøn mytologi og vikingtema, sier markedssjef i Tusenfryd, Erik Andersen, til ABC Nyheter.

– I historien har Tor mistet hammeren, og gjestene er med på jakten etter den. Attraksjonen bruker 3D-film, lyd, lys, varme og vann for å forsterke opplevelsene. Prislappen er på cirka 40 millioner kroner.

I tillegg til Tor så møter man kjente Norrøne skikkelser som Loke, Midgardsormen og Fenrisulven.

– Det er blant de største enkeltinvesteringene vi har gjort, og definitivt den største innendørsinvesteringen i parkens 25-årige historie, sier Andersen.

Den første prøveturen blir gjennomført natt til fredag eller fredag. Attraksjonen åpner den 22. juni. Alex Rosen står for den offisielle åpningen av attraksjonen klokken 12.30 lørdag.

Det blir konsert med IDOL-deltaker Eirik Søfteland, som kom på andre plass i årets konkurranse.

I år runder TusenFryd 25 år og parken har siden oppstarten samlet investert for omlag en milliard kroner. Thors Hammer er den største satsningen innendørs i parkens historie og den tredje største investeringen totalt sett.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus