Se de flotte reisebildene fra hele verden:

«Har du vært på tur, har du noe å fortelle»

«Har du vært på tur, har du noe å fortelle»
«Har du vært på tur, har du noe å fortelle»

New York, Lisboa, Seoul, Lima, Brno, Tekapo, Roma, Hefei, Chantilly og Motril.

HEFEI, KINA: Modeller står bak scenen og venter på tur i skjønnhetskonkurransen «International breast model contest». Her skal de vakreste brystene kåres. Tusenvis av jenter har meldt seg på, finalistene stemmes fram på internett. Denne typen konkurransen blir stadig mer populære i Kina, nå som jenter kan vise fram «talentene» sine på en måte som ville blitt ansett som dekadent for bare noen år siden. Foto: AFP Photo.HEFEI, KINA: Modeller står bak scenen og venter på tur i skjønnhetskonkurransen «International breast model contest». Her skal de vakreste brystene kåres. Tusenvis av jenter har meldt seg på, finalistene stemmes fram på internett. Denne typen konkurransen blir stadig mer populære i Kina, nå som jenter kan vise fram «talentene» sine på en måte som ville blitt ansett som dekadent for bare noen år siden. Foto: AFP Photo.

NEW YORK, USA: Dette kunstverket er kun laget av lego! Det er den New York-baserte kunstneren Nathan Sawaya som forrige uke åpnet utstillingen «The Art of the Brick» som kan ses til januar 2014. Sawaya var den første som tok i bruk lego på denne måten. Foto: Emmanuel Dunand/AFP Photo.NEW YORK, USA: Dette kunstverket er kun laget av lego! Det er den New York-baserte kunstneren Nathan Sawaya som forrige uke åpnet utstillingen «The Art of the Brick» som kan ses til januar 2014. Sawaya var den første som tok i bruk lego på denne måten. Foto: Emmanuel Dunand/AFP Photo.

LISBOA, PORTUGAL: Innbyggerne i Alto do Pina i Lisboa i en parade for å feire Saint Antony. Foto: Patricia de Melo Moreira/AFP Photo.LISBOA, PORTUGAL: Innbyggerne i Alto do Pina i Lisboa i en parade for å feire Saint Antony. Foto: Patricia de Melo Moreira/AFP Photo.

SEOUL, SØR-KOREA: Soldater driver med kampsport under en anti-terror-øvelse. Dette er en del av forbredelsene til det fjerde mesterskapet i «Asian Indoor and Martial Arts Games» som skal holdes like vest for Seoul. Foto: Jung Yeon-je/AFP Photo.SEOUL, SØR-KOREA: Soldater driver med kampsport under en anti-terror-øvelse. Dette er en del av forbredelsene til det fjerde mesterskapet i «Asian Indoor and Martial Arts Games» som skal holdes like vest for Seoul. Foto: Jung Yeon-je/AFP Photo.

LIMA, PERU: Over 1,200 fanger danser i fargede uniformer. Fangene fra Peru, Venezuela, Ecuador og Colombia slo verdensrekorden for antall personer som danser i fengsel. Foto: Geraldo Caso/AFP Photo.LIMA, PERU: Over 1,200 fanger danser i fargede uniformer. Fangene fra Peru, Venezuela, Ecuador og Colombia slo verdensrekorden for antall personer som danser i fengsel. Foto: Geraldo Caso/AFP Photo.

BRNO, TSJEKKA: World Theater Festival gikk av stabelen i Brno fredag og dette er en av deltagerne. Festlig fyr! Foto: Radek Mica/AFP Photo. BRNO, TSJEKKA: World Theater Festival gikk av stabelen i Brno fredag og dette er en av deltagerne. Festlig fyr! Foto: Radek Mica/AFP Photo.

TEKAPO, NEW ZEALAND: Google sendte opp en ballong med internett i forrige uke. De ønsker å bringe nettet til de deler av verden som i dag som ikke har det (to tredjedeler, faktisk). Prosjektet heter «Project Loon». Foto: Google/AFP Photo.TEKAPO, NEW ZEALAND: Google sendte opp en ballong med internett i forrige uke. De ønsker å bringe nettet til de deler av verden som i dag som ikke har det (to tredjedeler, faktisk). Prosjektet heter «Project Loon». Foto: Google/AFP Photo.

ROMA, ITALIA: Harley-Davidson motorsykler kjørte i parade i Pavens by i anledning 110 årsdagen til Harley-Davidson. Rundt 100.000 deltok. Foto: Alberto Pizzoli/AFP Photo.ROMA, ITALIA: Harley-Davidson motorsykler kjørte i parade i Pavens by i anledning 110 årsdagen til Harley-Davidson. Rundt 100.000 deltok. Foto: Alberto Pizzoli/AFP Photo.

CHANTILLY, FRANKRIKE: Menn med hatt under hesteløpet Prix de Diane. Årets var det 164. løpet på rad. Foto: Miguel Median/AFP Photo.CHANTILLY, FRANKRIKE: Menn med hatt under hesteløpet Prix de Diane. Årets var det 164. løpet på rad. Foto: Miguel Median/AFP Photo.

MOTRIL, SPANIA: En av paraglider-laget Malaga Team opptrer under den 8. «Motril International Air Festival».MOTRIL, SPANIA: En av paraglider-laget Malaga Team opptrer under den 8. «Motril International Air Festival».

Syns du tittelen var litt rar? Det er et 200 år gammelt sitat fra Matthias Claudius' bok «Urians Reise um die Welt».

Har du et godt reisesitat? Del det i kommentarfeltet, så bruker vi det kanskje til neste bildesak!

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus