Nå kan du bestille neste års sommerferie

I år har reiseselskapene meldt om rift om syden-billettene, så det er ikke sikkert det er så dumt å være tidlig ute med planleggingen av neste års sommerferie. Foto: Tracey Lavalette
I år har reiseselskapene meldt om rift om syden-billettene, så det er ikke sikkert det er så dumt å være tidlig ute med planleggingen av neste års sommerferie. Foto: Tracey Lavalette

Reiseoperatøren Ving lokker med muligheten for å sikre seg favoritthotellet rekordtidlig.

Mens mange har hendene fulle med å tenke på avviklingen av den forestående sommerferien, forsøker reisearrangøren Ving å appellere til de planleggingsdyktige blant oss. Allerede i morgen blir det anledning til å bestille neste års charterferie.

– I morgen starter vi salget av våre mest ettertraktede hotell på et utvalg av våre reisemål. De fleste hotellene som legges ut for salg er Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels eller Family Garden, sier Tonje Fossum, markeds- og kommunikasjonsdirektør i Ving i en pressemelding.

Les også: Strekker ferien litt lenger

Det er åtte reisemål og rundt 60 hotell som åpnes for salg.

– Vi håper kundene blir fornøyde med at vi åpner salget så tidlig som vi har valgt å gjøre i år. Vi har allerede ved flere anledninger fått spørsmål fra kundene våre om når de kan bestille sommerferien for neste år. Vi ser en trend i at flere og flere er tidlig ute for å sikre seg sine favoritthotell og rom i en bestemt periode, sier Fossum.

Les også: Nordmenn velger tradisjonelt

Reisemålene som kan bestilles fra i morgen er:

  • Mallorca
  • Gran Canaria
  • Tenerife
  • Kreta (Chania-kysten, Makrigialos)
  • Rhodos
  • Kypros
  • Tyrkia ((Alanya, Side, Antalya)
  • Egypt (Hurghada)

I år har reiseselskapene meldt om rift om syden-billettene, så det er ikke sikkert det er så dumt å være tidlig ute med planleggingen.

Les også: - Unngå solarium før sydenturen

Les også: Sydensommeren nesten utsolgt

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus