Meny

Kjos ser til Asia

Bjørn Kjos har store planer for fremtiden. Foto: NTB scanpix

Snart skal Norwegian fly billig til New York. Skal vi tro Bjørn Kjos er dette bare begynnelsen på storsatsningen.

Til neste år får Bjørn Kjos og Norwegian flere Dreamliner-fly. Da regner Kjos med å åpne flere langdistanseruter, skriver Afenposten.no.

Planen er å åpne direkteruterfra Asia til storbyer i Europa. En direkterute fra Bangkok til London er ifølge Aftenposten et alternativ ettersom Norwegian allerede er i ferd med å bygge opp en base på Gatwick.

Norwegian-sjefen tror den neste store strømmen av turister vil komme fra Asia til Europa i fremtiden, både foretningsreisende og turister.

– Jeg ser for meg at vi får minst to baser i Asia. Bangkok er bare en begynnelse fordi vi har en stor Skandinavia-trafikk dit. I løpet av et par års tid vil det også være naturlig å ha en base i USA. Da snakker vi om østkysten, og bemannet av amerikanske ansatte på amerikanske vilkår. Dette er noe vi ser på akkurat nå, sier han i et intervju med avisen.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus