Meny

Her er verdens kuleste hotellbassenger

Skulle du ønske du var her?

SANTORINI: Her er verdens mest fotograferte svømmebasseng. © FOTO: Hotellet

Sjekker du inn på ett av disse hotellene, kan du ta deg et bad i noen av verdens heftigste svømmebassenger.

Få ting får frem den gode følelsen av sommer, ferie og late dager som synet av et glitrende blått svømmebasseng. For ikke bare er dette noe de aller færreste har hjemme i hagen, men nå er det jo slik at selv om man er heldig nok til å ha det, så er det langt fra sikkert at været på våre kanter tilsier at det blir så mye av verken svømming eller soling.

Men om du skulle befinne deg på noen av disse solfylte destinasjonene i sommer og skulle trenge en avkjøling, ja da bør du ta deg en dypp i et av disse svømmebassengene, som nettavisene Telegraph og Huffington Post har kåret til noen av verdens lekreste.

1. San Alfonso del Mar, Algarrobo, Chile

På hotellet San Alfonso del Mar kan du svømme i det som faktisk er verdens største og dypeste svømmebasseng. Og her kan du virkelig trimme bort paraply-drinkene om du skulle legge ut på svømmetur. Bassenget er nemlig på hele 77 000 m2 og inneholder fantastiske 250 millioner liter saltvann.

San Alfonso del Mar har verdens største basseng.

SUPER-SIZE: Her er verdens største svømmebasseng. © FOTO: Hotellet

Se også:La deg inspirere av trenden Charter Chic

2. Golden Nugget, Las Vegas, Nevada

Ikke så mange andre steder enn Las Vegas vil du kunne finne et svømmebasseng som er tilknyttet et gigantisk hai-akvarium. Men det er nettopp det du finner på hotellet Golden Nugget i "Sin City", som Las Vegas ofte kalles. Så skulle du ikke lide av akutt hai-skrekk, er det bare å trekke i badedrakten og stupe i det.

3. W Hong Kong

Om du har høydeskrekk er kanskje ikke dette neste bassenget noe for deg. Svømmebassenget WET, som ligger i 76.etasje på det nyåpnede hotellet W Hong Kong i den asiatiske storbyen, befinner seg nemlig hele 211 meter over bakken og den berømte Victoria Harbour.

Verdens lekreste hotell-bassenger.

OPP I HØYDEN: På W Hong Kong bader du hele 211 meter over bakken. © FOTO: Hotellet

Her svømmer du med haier.

HAI-SOMMER: I Las Vegas kan du svømme vegg-i-vegg med en ekte hai. Ja, opptil flere faktisk. © FOTO: Hotellet

4. Library Hotel, Koh Samui, Thailand

Få steder har så lekre strender og deilig varmt sjøvann som øyene sør i Thailand. Men om du likevel skulle føle for en dypp i et nokså unikt svømmebasseng, ja så kan du ta turen til den berømte Chaweng stranden og hotellet Library Hotel.

Her har man nemlig ikke bare nøyd seg med å la rødt være signaturfargen på hotellets moderne interiør, men har også gått så langt som til å farge vannet i svømmebassenget i samme farge. Et bad du sent glemmer, med andre ord.

5. Hotel du Cap-Eden-Roc, Antibes, Frankrike

Antibes er selve kremen av den berømte og eksklusive franske rivieraen. Og nettopp i denne idylliske småbyen er det at Hotel du Cap-Eden-Roc befinner seg. Og ikke bare er selve hotellet lekkert og luksuriøst i seg selv, men tar du turen ut på terrassen vil du snart oppdage at også svømmebassenget er i en klasse for seg selv.

Hugget inn i en klippe med utsikt over Middelhavets blågrønne vann, og med kelnere som kan komme med en regelmessig strøm av de lekreste drinker, i dette bassenget trenger du ikke jakte på feriefølelsen.

Unike svømmebassenger.

RØDT VANN: På Library Hotel på Koh Samui har man farget vannet i svømmebassenget knall rødt. © FOTO: Hotellet

Svømmebasseng med 6 i stil.

KLIPPEN: Dette lekre bassenget er hugget inn i klippeveggen. © FOTO: Hotellet

6. Enchantment Resort and Mii Amo Spa, Arizona, USA

Midt i Arizona-ørkenens spektakulære nasjonalpark Red Rock State Park ligger det kjente spa-hotellet Enchantment Resort . Her bor du i grotte-lignende rom, og kan fra svømmebassenget ute i hagen nyte panoramautsikten over de flotte og unike fjellformasjonene.

7. Perivolas, Santorini, Hellas

Ifølge hotellet selv er det berømte Infinity-bassenget på Perivolas det mest fotograferte svømmebassenget i verden, og har for mange blitt selve bildet på klippe-øyen Santorini. Faktisk har bassenget prydet forsidene på utallige mote- og reisemagasiner, og ser minst like lekkert ut etter mørkets frembrudd som det gjør når solen skinner.

Sjekk disse lekre badebassengene.

SANTORINI: Her er verdens mest fotograferte svømmebasseng. © FOTO: Hotellet

Ta deg en dukkert i disse lekre bassengene.

ARIZONA: Utsikten fra dette svømmebassenget er det ikke noe å utsette på. © FOTO: Hotellet

6. Enchantment Resort and Mii Amo Spa, Arizona, USA

Midt i Arizona-ørkenens spektakulære nasjonalpark Red Rock State Park ligger det kjente spa-hotellet Enchantment Resort . Her bor du i grotte-lignende rom, og kan fra svømmebassenget ute i hagen nyte panoramautsikten over de flotte og unike fjellformasjonene.

7. Perivolas, Santorini, Hellas

Ifølge hotellet selv er det berømte Infinity-bassenget på Perivolas det mest fotograferte svømmebassenget i verden, og har for mange blitt selve bildet på klippe-øyen Santorini. Faktisk har bassenget prydet forsidene på utallige mote- og reisemagasiner, og ser minst like lekkert ut etter mørkets frembrudd som det gjør når solen skinner.

Sjekk disse lekre badebassengene.

SANTORINI: Her er verdens mest fotograferte svømmebasseng. © FOTO: Hotellet

Ta deg en dukkert i disse lekre bassengene.

ARIZONA: Utsikten fra dette svømmebassenget er det ikke noe å utsette på. © FOTO: Hotellet

10. Hacienda Uayamon, Yucatan, Mexico

Det er vanskelig å la være å bli fristet til å ta seg et bad i det avkjølende og lekre svømmebassenget på Hacienda Uayamon. På dette flotte hotellet, som befinner seg i det som en gang var en herregårdsbolig fra 1600-tallet, har man nemlig pusset opp det meste til en både moderne og luksuriøs standard.

Men selve svømmebassenget befinner seg fortsatt i den gamle delen av bygget, og er hugget inn i det gamle falleferdige steinveggene og søylene som omgir hotellet, noe som gjør at man får følelsen av å bade i et arkeologisk utgravingsområde. Og etter dukkerten kan du ta den en avslappende hvil i en av de mange hengekøyene som omgir bassenget - mens du lytter etter eksotiske lyder fra jungelen som omgir deg.

Verdens flotteste hoteller.

STEMNINGFULLT: Midt i ruinene av en Mexikansk herregård fra 1600-tallet ligger dette vakre svømmebassenget. © FOTO: Hotellet

Les også:

Her er sydens mest sexy designhoteller

Her finner du de feteste interiørbildene

Her er verdens styggeste hoteller

Beryktet fengsel ble luksushotell

Denne saken ble først publisert hos klikk.no.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus