Nord-Norges største alpinanlegg konkurs

Selskapet bak Målselv Fjellandsby og opplevelsessenteret Blånisselandet i Målselv i Troms er konkurs. Driften er innstilt med umiddelbar virkning.  Foto: Tor Strand
Selskapet bak Målselv Fjellandsby og opplevelsessenteret Blånisselandet i Målselv i Troms er konkurs. Driften er innstilt med umiddelbar virkning. Foto: Tor Strand
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nord-Norges største alpinanlegg og opplevelsessenteret Blånisselandet i Målselv i Troms stengte i dag med øyeblikkelig virkning etter at eierselskapet Målselv Utvikling er konkurs.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge NRK Troms og Finnmark skal selskapet bak Målselv Fjellandsby ha opparbeidet seg en gjeld på over 100 millioner kroner. 50 ansatte risikerer å miste jobben.

Det er Sparebank 1 Nord-Norge og Investinord AS som er de største aksjonærene i Målselv Utvikling, som også er eier av Myrefjell Vann og Avløp og deleier av Flyarctic AS og Snowman Sales AS.

– Jeg ønsker ikke å kommentere hvor stor gjelda er, men den er betydelig. Nå er det bostyret som overtar, så vi må ta det derfra. Jeg beklager at inntektsnivået ikke var i samsvar med kostnadsnivået. Det var ikke inntjeningspotensial nok sier avtroppende administrerende direktør Trond Øveraas til Folkebladet.