Meny

Nord-Norges største alpinanlegg konkurs

Selskapet bak Målselv Fjellandsby og opplevelsessenteret Blånisselandet i Målselv i Troms er konkurs. Driften er innstilt med umiddelbar virkning. Foto: Tor Strand

Nord-Norges største alpinanlegg og opplevelsessenteret Blånisselandet i Målselv i Troms stengte i dag med øyeblikkelig virkning etter at eierselskapet Målselv Utvikling er konkurs.

Ifølge NRK Troms og Finnmark skal selskapet bak Målselv Fjellandsby ha opparbeidet seg en gjeld på over 100 millioner kroner. 50 ansatte risikerer å miste jobben.

Det er Sparebank 1 Nord-Norge og Investinord AS som er de største aksjonærene i Målselv Utvikling, som også er eier av Myrefjell Vann og Avløp og deleier av Flyarctic AS og Snowman Sales AS.

– Jeg ønsker ikke å kommentere hvor stor gjelda er, men den er betydelig. Nå er det bostyret som overtar, så vi må ta det derfra. Jeg beklager at inntektsnivået ikke var i samsvar med kostnadsnivået. Det var ikke inntjeningspotensial nok sier avtroppende administrerende direktør Trond Øveraas til Folkebladet.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus