Gran Canaria og Tenerife fra Rygge og Torp

HIT: Ryanair begynner i vinter å fly nordmenn til Gran Canaria fra flyplassen på Rygge. (Foto: Silje Ulveseth).
HIT: Ryanair begynner i vinter å fly nordmenn til Gran Canaria fra flyplassen på Rygge. (Foto: Silje Ulveseth).

Ryanair utvider flytilbudene sine igjen.

Ryanair har den siste tiden vært i hardt vær i Norge, men fortsetter satsingen sin og åpner i år tre nye vinterruter til Kanariøyene.

  • Moss Lufthavn Rygge til Gran Canaria, lørdager fra 2. november
  • Moss Lufthavn Rygge til Tenerife, torsdag og søndager fra 31. oktober
  • Torp Sandefjord lufthavn til Tenerife, lørdager fra 2. november

Ryanair mente de kan fly innenriks i Norge for 73 kroner én vei – Det gleder oss at Ryanair igjen er på offensiven på Torp, sier markedssjef Tine Kleive-Mathisen ved Torp i en pressemelding. Ukjente priser

Les også: Europaferie på lavbudsjett

Nøyktig hva disse turene kommer til å koste vites ikke ennå, da billettene først legges ut for salg 1. mai. Men tradisjonen tro lokker Ryanair med lave priser.

– Norske kunder kan nå nyte soldager på Kanariøyene hele vinteren igjennom, takket være Ryanairs ultra lave billettpriser og garanti mot drivstoffavgifter, skryter Ryanair-sjef Micheal O'Leary i en pressemelding.

Når billettene kommer bør du gå gjennom hele prosessen, vel og merke uten å nødvendigvis bestille, før du gjør deg opp en mening om prisen. For Ryanair-tradisjonene tilsier også at det vil legges på en rekke tillegg i prisen som først oppgis.

Les også: Nå er Ryanair mer mislikt av kundene enn noen gang

Ikke alene

Også Norwegian tilbyr direkteruter til Gran Canaria, fra Gardermoen, til priser fra 699 kroner én vei. Det samme gjør SAS.

Fra i vinter kan du også komme deg direkte til Tenerife fra Gardermoen med Norwegian, og for en begrenset periode med SAS.

Men du trenger ikke bo på Østlandet for å komme deg kjapt til sola. For eksempel flys det direkte til både Tenerife og Gran Canaria fra Stavanger, Bergen, Trondheim og Kristiansand.

Også charterselskapene har direkteruter til disse og andre Kanariøyer.

Sjekk nettsider som Solfaktor eller Finn.no/reise, samt charterselskapenes egne sider for mer informasjon om priser og ruter.

Mer om dette: Hit kan du fly direkte fra Norge

Les også: Planetens beste reisemål

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus