Åpner Harry Potter-temapark i Hollywood

ÅPNER FILIAL I HOLLYWOOD: Harry Potter-fornøyelsesparken i Orlando, The Wizarding World of Harry Potter, åpnet i 2010. Om to år åpner en søsterpark med den populære trollmannen som tema i Hollywood, Los Angeles. Foto: Universal Orlando
ÅPNER FILIAL I HOLLYWOOD: Harry Potter-fornøyelsesparken i Orlando, The Wizarding World of Harry Potter, åpnet i 2010. Om to år åpner en søsterpark med den populære trollmannen som tema i Hollywood, Los Angeles. Foto: Universal Orlando

Universal Studios har lagt 1,6 milliarder dollar på bordet og fått godkjent utbygging i Los Angeles.

HOLLYWOOD, USA: Fornøyelsesparken som skal bygges vil inneholde hele 185.800 kvadratmeter med kontorer- og produksjonslokaler, og parkens hovedtema skal være inspirert av de store Hollywood-produksjonene, melde The Los Angeles Times.

Les også: Planlegger fornøyelsespark i byen der bin Laden ble drept

Første spadetak for det som skal bli The Wizarding World of Harry Potter vil bli satt i sommer, mens det ferdige anlegget vil planen vil stå klart i 2015 hvis analysene fra planene som ble lagt frem i 2011 fortsatt gjelder.

Dette blir imidlertid ikke den første fornøyelsesparken med Harry Potter som tema. NBC Universal åpnet sin Harry Potter-park i Orlando, Florida allerede i 2010, med berg-og-dalbanen Flight of the Hippogriff og The Dragon Challenge som to av høydepunktene i parken.

Les også: Her er de nye attraksjonene

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus