Meny

Hunder skal hjelpe stressede reisende

SLAPP AV: Skal du reise fra flyplassen LAX, kan du forvente å møte på logrende, spesialtrente hunder som skal hjelpe deg å slappe av. Foto: JPagetRFphotos/shutterstock.com
Firbente ansatte som tilbyr kos, skal hjelpe reisende å stresse ned ved Los Angeles Airport.

Los Angeles Airport, LAX, ble i fjor kåret til USAs nest verste flyplass av «Travel + Leisure magazine», ifølge The Daily Bulletin.

Nå forsøker flyplassen å piffe opp sitt kjedelige image ved å innføre et nytt opplegg der reisende kan få kose med spesialtrente hunder mens de venter ved gaten.

Hundene som er med i tjenesten, som de har kalt «Pets Unstressing Passengers», er trent opp av et selskap som også tilbyr hundevenner til sykehus, skoler og eldrehjem.

Les også: Hunden Hendrix ble sendt til feil kontinent

Mineta San Jose International Airport har også et lignende tilbud, skriver AFP Relaxnews.  

Selv med sitt nye, logrende tilbud, vil LAX neppe kunne måle seg med Changi Airport, som nylig ble kåret til verdens beste flyplass.

Der får reisende blant annet tilbud om gratis fotmassasje og kino, eller de kan boltre seg på en lekeplass eller trekke frisk luft i flyplassens tropiske hage.

Les mer: Nå er Changi Airport verdens beste flyplass

Reise
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus