Meny

Slik blir neste generasjons cruiseskip

Quantum of the Seas. Foto: RCCL
Royal Caribbean satser på spektakulær utsiktskule, luftsveving og akrobatikkundervisning på sitt nye cruiseskip. Se bildene her.

De nye skipene representerer et kvantesprang innen cruisetilbud, mener rederiet RCCL som tirsdag presenterte detaljer om de store cruiseskipene som for tiden er under bygging i Tyskland.

Det første skipet, «Quantum of the Seas», skal være ferdig høsten 2014, mens søsterskipet «Anthem of the Seas» vil stå ferdig våren 2015.

Blant tilbudene på det førstnevnte skipet vil RCCL lansere en gjennomsiktig glasskapsel som skal kunne gi passasjerene en spektakulær 360 graders opplevelse av omgivelsene, 90 meter over havnivå.

Les også: Dette kan bli fremtidens flykabin

I tillegg får skipet frittfall-simulator, radiobilbane, sirkusskole, basketballbane i full størrelse, samt en gigantisk panoramavegg som skal gå over tre etasjer, melder AFP Relaxnews.

– Vi ønsker å være først ute med å lansere nye tilbud som man ellers bare er vant til på landjorda. Historisk har selskapet vært først ute med mange nyskapninger om bord   som for eksempel klatrevegg, skøytebane, zip-line, surfesimulatorer og til og med en tropisk park med åpen himmel og over 12,000 planter. Disse skipene skal gi den samme «wow»-effekten, sier Ellen Stebekk, markedssjef for RCCL i Norden.

Les også: Disse turistene bruker minst penger i Norge

Reise
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus