Meny

Nå skal Norwegian fly direkte til Florida

Florida innenfor direkte rekkevidde fra vinteren. Hit går Norwegians nye rute. (Foto: All Over Press)
Fra vinteren kan norske kunder fly direkte fra Gardermoen til Fort Lauderdale.

Fra slutten av november flyr Norwegian direkte til Florida fra Gardermoen. Det blir selskapets tredje langdistanserute, etter rutene til Bangkok og New York som skal starte opp fra våren/forsommeren 2013. I tillegg flyr de til Dubai i vintersesongen.

Skal vi tro Bjørn Kjos stopper det ikke der.

– Fra Norwegians side planlegger vi mange nye, direkte langdistanseruter, sier direktøren i en pressemelding.

Service om bord: Her får du vite hva du får - før du reiser

Ble lagt ut mandag formiddag

I skrivende stund finner DinSide mange ledige billetter, men salget startet først klokken ti i dag, mandag 15. april, og mange har kanskje ikke fått med seg den nye ruten.

De laveste prisene vi finner er for enveisbilletter ut til 1.499 kroner, og returbilletter fra Florida som starter på 1.320 kroner. Dette er priser før avgifter, og noen av dem ser det ut til å være svært få av. På neste pristrinn virker det å være mange billetter til 1.620 kroner, men vi ser allerede datoer der billettene koster drøye 3.000 eller mer enn 4.000 kroner per person.

Da selskapet la ut billetter til New York raste de ut i stor fart, og det var mange som skuffet måtte se at de ikke fikk reist til under tusenlappen en vei.

På grunn av tekniske problemer må Norwegian leie inn erstatningsfly for de nye Dreamlinerne

To ganger i uken

Rutene vil gå to ganger i uken, tirsdager og lørdager fra Gardermoen, og utreise fra Florida mandager og fredager med ankomst Oslo neste formiddag. Første avgang skjer lørdag 30. november.

Les også: Norwegian med filmleie om bord

Reise
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus