Enda et amerikansk cruiseskip i trøbbel

Cruiseskipet Carnival Dream ligger for anker i Philipsburg på St Maartens i Karibhavet på grunn av tekniske problemer. Skipet tilhører samme rederi som eier cruiseskipet som i februar drev i flere dager rundt i Mexicogolfen uten strøm. Foto: Reuters
Cruiseskipet Carnival Dream ligger for anker i Philipsburg på St Maartens i Karibhavet på grunn av tekniske problemer. Skipet tilhører samme rederi som eier cruiseskipet som i februar drev i flere dager rundt i Mexicogolfen uten strøm. Foto: Reuters

Et cruiseskip med over 4.300 passasjerer om bord har fått tekniske problemer i Karibhavet. Skipet tilhører samme rederi som fartøyet drev rundt i Mexicogolfen i februar.

Cruiseskipet Carnival Dream måtte torsdag ankre opp i St Maarten i Karibhavet etter å ha fått tekniske problemer.

Rederiet Carnival Corporation har nå besluttet å sende alle passasjerene hjem med fly og gi dem pengene tilbake. Neste cruise med skipet er dessuten avlyst ettersom rederiet er lite lystne på enda flere problemer.

Les også: Mareritt for passasjerer på cruiseskip med motorstopp

I februar drev et annen av rederiets skip, Carnival Triumph, i flere dager rundt uten drivkraft i Mexicogolfen etter at en brann i maskinrommet ødela strømforsyningen. De over 4.000 passasjerene opplevde en marerittaktig reise der ingenting fungerte, verken toaletter eller vannforsyning eller noe annet.

Rederisjef Gerry Cahill sier hele flåten til Carnival Corporation nå skal gjennomgås grundig.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus