Meny

Florida tur/retur for 3.000 kroner

UTVIDER LANGDISTANSETILBUDET: Tilbyr flygninger til Florida. Foto: NTB Scanpix

Norwegian satser på enda flere langdistanseruter - denne gangen fra København og Stockholm til Fort Laude.

Norwegian lanserte i dag Fort Lauderdale i Florida som ny destinasjon fra København og Stockholm. Billigste tur/retur-billett koster bare 3.000 kroner, ifølge flynettsiden check-in.dk.

Samtidig starter salget av billetter til vintersesongen fra Oslo og Stockholm til New York og Bangkok.

- Markedet for langdistanseflyvninger har altfor lenge vært preget av høye billettpriser med lite fleksibilitet. Den svært gode mottakelsen av Norwegians ruter til New York og Bangkok viser at det er behov for gode tilbud til USA og Asia. Vi fortsetter vår langdistansesatsing og det er gledelig å lansere Fort Lauderdale i Florida som ny Norwegian-destinasjon fra København og Stockholm, sier Norwegian-sjef Bjørn Kjos i en pressemelding som ble sendt ut i formiddag.

Allerede igår røpet imidlertid DN.no nyheten: Norwegian: - Vi kan ikke avsløre hemmelighetene ennå!

Fort Lauderdale i Florida er Norwegians første langrute fra København og den tredje fra Stockholm.

Les også: Her får passasjerene gratis iPad på reisen

Fort Lauderdale er kjent som «The Gateway to Florida» og ligger sentralt plassert sør-øst i delstaten, om lag en halvtimes kjøretur nord for Miami og med populære reisemål som Orlando, Everglades og Key West i nærheten. Mange som skal til Florida på cruise starter i Fort Lauderdale. Rutene til New York og Bangkok fra Oslo og Stockholm starter i mai/juni.

To ganger i uken Norwegian vil fly to ganger i uken mellom København (CPH) og Fort Lauderdale (FLL), på mandager og fredager. Første flyvning er 29. november.

Norwegian vil også fly to ganger i uken mellom Stockholm (ARN) og Fort Lauderdale (FLL), på torsdager og søndager. Første flyvning er 1.desember.

Norwegians vinterruter fra New York og Bangkok fra Oslo og Stockholm legges også ut for salg i dag. Rutene vil fortsette som før med tre ukentlige avganger og reiseperioden er november og desember, samt januar og februar 2014.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus