«Verdens beste jobber» er ledige

Over 31.000 mennesker har allerede søkt, etter at Tourism Australia utlyste stillingene mandag kveld.

Selskapet bruker nå store ressurser på å rekruttere unge mennesker til seks noe uvanlige jobber på ulike steder i Australia. Fire millioner dollar er spyttet inn i kampanjen, ifølge The Sidney Morning Herald.

I 2009 ble stillingen som vokter av øya Hamilton utlyst. 34.000 søkere ville ha «verdens beste jobb». Utlysningen var en del av markedsføringen for delstaten nordøst i Australia. Ben Southall hadde jobben i et halvt år, og er nå med på å promotere de nye stillingene.

Les også: 34.000 søkere til verdens beste jobb

- Da jeg så utlysningen, tenkte jeg det ville bli som å bo på en øde øy, som Tom Hanks i «Cast Away», sier Southall til BBC den gangen. Likevel innrømmet han at det kunne vært slitsomt, med lange arbeidsdager og streng arbeidsetikk.

Les også: Verdens beste jobb endte nesten med døden

Denne gangen er det altså hele seks stillinger som utlyses. Blant dem er «Chief Funster» i Sidney, «Taste Master» på en vingård i vest-Australia og «Outback Adventurer» i nord.

- Lønna er ikke så verst heller, du får et glass med Vegemite (australisk pålegg). Og ja, og så 100.000 dollar da, sier Southall i promoteringsvideoen.

Kampanjen avsluttes 10. april.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden