«Verdens beste jobber» er ledige

Artikkelen fortsetter under annonsen

Over 31.000 mennesker har allerede søkt, etter at Tourism Australia utlyste stillingene mandag kveld.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Selskapet bruker nå store ressurser på å rekruttere unge mennesker til seks noe uvanlige jobber på ulike steder i Australia. Fire millioner dollar er spyttet inn i kampanjen, ifølge The Sidney Morning Herald.

I 2009 ble stillingen som vokter av øya Hamilton utlyst. 34.000 søkere ville ha «verdens beste jobb». Utlysningen var en del av markedsføringen for delstaten nordøst i Australia. Ben Southall hadde jobben i et halvt år, og er nå med på å promotere de nye stillingene.

Les også: 34.000 søkere til verdens beste jobb

- Da jeg så utlysningen, tenkte jeg det ville bli som å bo på en øde øy, som Tom Hanks i «Cast Away», sier Southall til BBC den gangen. Likevel innrømmet han at det kunne vært slitsomt, med lange arbeidsdager og streng arbeidsetikk.

Les også: Verdens beste jobb endte nesten med døden

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Denne gangen er det altså hele seks stillinger som utlyses. Blant dem er «Chief Funster» i Sidney, «Taste Master» på en vingård i vest-Australia og «Outback Adventurer» i nord.

- Lønna er ikke så verst heller, du får et glass med Vegemite (australisk pålegg). Og ja, og så 100.000 dollar da, sier Southall i promoteringsvideoen.

Kampanjen avsluttes 10. april.